Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Zobrazit přílohu 49874

Díl první.
V této aktivitě povezete fiktivní historický spěšný vlak, zařazený do skutečného GVD 2020, ze stanice Brno hl. n., přes Tišnov, Křížanov, Studenec zpět do Brna hl. n.. Projedete si také kousek staré Tišnovky, dnes vlečky do Lomu Čebín a spojíte se s rychlíkem vedeným motorákem ČSD M 274, který jede do Hradce Králové (2. část aktivity). Taxík vás vyhodil u mostu a vlečky na výstaviště. Vy musíte po kolejích vlečky dojít do depa v Brně Dolním a tam nastoupit do práce na lokomotivu KŽC ČSD T458.1532.

Díl druhý.
Tato aktivita je pokračováním Sp Babinský, se kterým jste jeli s tímto vlakem do Křížanova a pokračovali směr Studenec a Brno. V této aktivitě dovezete přední část vlaku, do cílové stanice Hradec Králové. Aktivitu zakončíte posunem v hradeckém depu a odstavením M274 do rotundy.

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.​

Vice ZDE
Helou mistře smaozřejmě že tahle akt. jako vždy od tebe je báječná ale jestli můžu měl bych jednu malou připmínku .V read me uvádíš loko LTEU 240 033-1a LTS 240 105-7 ale správně bytam asi mělo být LTB a u SV ČSD SV 65587 by mělo bejt ČSD 556 87.Aspoň já to takhle dohledal jinak super a měj se.

Takže autor má vždy pravdu že :D
Ano, poněvač, jak je označeno a umístěno na webu, já musím použít. Pokud změním název a použiju v aktivitě, tak to v životě nedohledáš. :-) A pkud máš na mysli ořeklep v ReadMe, tak to potom jo, ale je toho tolik, že jsem vůbec rád, že to dám dokupy...

Ano, poněvač, jak je označeno a umístěno na webu, já musím použít. Pokud změním název a použiju v aktivitě, tak to v životě nedohledáš. :-) A pkud máš na mysli ořeklep v ReadMe, tak to potom jo, ale je toho tolik, že jsem vůbec rád, že to dám dokupy...
Jo mysel jsem ten asi překlep a nekritizuju jen jsem chtěl zahrát "machra" ať tu furt nejsem za cipa. :D

Komplet opravená aktivita pro poslední verzi ORCZ a přepracovaná na mluveného posunovače a koloťuka. Více info v sekci aktivit pro OR, pro trať BP

Labsky_soptik_plagat.jpg

Tak, po celodopoledním drbání, jsem jakž takž poskládal kabinu pro PKP Tkt48, je mi jasné, že je to slátanec, ale bohužel originál kabina není a všechny německé kabiny, na které odkazoval originál, měly front tak blbě, že nebylo absolutně vidět na trať bez toho, abych čuměl ven z lokomotivy a sbsolutně nebylo možné trefit FrightAnim. Tak aspoň tohle a buďte prosím schovívaví, fakt jiné verze kabin na FA neseděly ani za zlaté prase... :-)

Zde úkolové událostiPak jsou úkolové údálosti:
editor2.jpg

A při odpojit vlak na pozici bych musel označit tu zelenou, nebo modrou kolej.

Nebo tam mám dát jen poziční událost bez textu? Fakt nevím, jak to udělat...

Dobrý den mohl bych se zeptat
Proč se semafory nezobrazují v monitoru trate v aktivitě "DJ_BP_1_Sp_Babinsky" "DJ_BP_2_R_Babinsky" ?Open Rails 2026-10-03 11-18-19.jpg

Back
Nahoře