Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Robo napsal:Petr Novák:
Jedna faktická poznámka - ako je možné, že tam máš 2x definované spriahla ? Bin toto nepozná a vždy berie len to prvé do úvahy. Matto mi zaslal návod, ako štrokra centrovať. Ak sa podarí, hodím sem hodnoty.
Robo
Robo, trošku poopravím......porovnáváš neporovnatelné.....Ptal jsi se na kapacitu hlavního vzduchojemu, což Ti Jacek odpověděl správně, ale to, co jsi pak porovnával ( 8 a 10 bar) je max. tlak ( pozor - tlak nerovná se kapacita - jde o spolu nesouvisející fyzikální veličiny) v hlavním vzduchojemu a ten se udává v řádku AirBrakesMainMaxAirPressure a je v jednotkách psi....Robo napsal:Hm, ako tak koumám, hodnota tohoto parametru je vo vyladenom engu 754 a 230 zhodná, hoci v hre je maximálna kapacita hlavného vzduchojemu pri 754 10 Barov, pri 230 len 8.
Silnice není závodní dráha napsal:Mohl by mi někdo poradit, jak ošidit chování jednotky 680? Když jedu standardně sestavenou soupravou, tak jede, jak má. Jakmile ale přelezu na stanoviště na druhém konci jednotky, dosáhnu rychlosti 90 km/h a dál mě nechce pustit. Je to pro mě celkem důležité, díky za každou radu.
A co si spustit 3* F5, zjistiš, že maš zabrzděno, musiš opakovat přelezení. Ne vždy to jde na poprvé.Silnice není závodní dráha napsal:Mohl by mi někdo poradit, jak ošidit chování jednotky 680? Když jedu standardně sestavenou soupravou, tak jede, jak má. Jakmile ale přelezu na stanoviště na druhém konci jednotky, dosáhnu rychlosti 90 km/h a dál mě nechce pustit. Je to pro mě celkem důležité, díky za každou radu.