14. setkání MSTS Praha 17. - 18. 2.2018

Zúčastním sa stretnutia 17. a 18. 2. v Prahe


  • Hlasovalo členů
    14
  • Ukončená anketa .

pepeQ-2

Posunovač
Zdravím všechny účastníky a posílám omluvu za svoji neplánovanou neúčast.
Nezdařilo se mi sestavit svoji tělesnou schránku tak, aby byla schopna přepravy na místo konání.
 

dvacka

Průvodčí
Chtěl bych moc poděkovat za skvěle zorganizovanou slezinu. Doufám, že příští rok se nás sejde více, buď na Podbabě nebo v sále restaurace U Topolů :)
 

Tax

Moderátor
Správce
Tax prave vyliezol zo zmesksneho vlaku a caka na MHD. Este asi 3/4 hodiny a je doma.
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Tax vyhrál pět bludišťáků za nejdelší cestovatelskou aktivitu na a ze sleziny. Na slezinu sedm hodin, ze sleziny šest. :D
I já díky Joskovi za jeho “poslední” pořádanou slezinu na Podbabě, sice jsme prořídli, ale opět byla sranda, hlavně dnes, kdy sešn doplnil Pikku. Pepina z části nahradil Dan, nejvíce při politických debatách. :D
Osobně si myslím, že to letos byla poslední podbabská slezina, tak snad někdy zase v Blavě, Oděse, vinném moravském sklepě či salóním kupé.
Díky všem, jsem rád, že jsme se po čtvrt roce zase potkali. ;)
 

Tax

Moderátor
Správce
Laci, jako bych viděl Putina - ten se taky nechává fotit v maskáčích nahoře bez :)
No, ono musel som tričko dole, umyť sa do pol pása, inak by ma tam nezobral. Ženy a deti sa nemuseli vyzliekať, muži áno. Vtedy som o Putinovi ani len netušil, vládol Jeľcin ;) Ale Ti poviem že je to zážitok na celý život ;)
A k tomu cestovaniu: Story zo soboty už poznáte. V nedeľu Metropolitan prišiel do Prahy so sekerou 20 minút. To sa na 400 km dá dohnať. Ale tesne po zotmení sme zastali niekde na šírej trati, zaznel šum a zhasli svetlá. Kurník, snáď sa nebude opakovať neschopnosť HV v jazde. Asi zresetli systém, rozmrazili cédérómy pretože po pár minútach sme sa pohli. Našťastie. Namiesto aby sa sekera zmenšila tak narástla o ďalších niekoľko minút. Michawel či Poison mi referovali že vzrástla na 41. Ale to nebolo všetko. Keď sme sa plížili k Brnu súdruženko vlakový rozhlas zahlásil že budeme mať mimoriadne stánie v Šakviciach aby mohli cestujúci zo zmeškaného Metropolitanu prestúpiť na R815 do Přerova a Olomouca. Zase nárast sekery. Ale potom už sa nestalo nič mimoriadne, mašina šlapala, ťahala čo mohla a sekeru dohnala na prijateľnejších 15 minút v Bratislave.
Potom interesantná cesta s MHD: Na stanici čakať 16 minút na autobus, s ním cesta 8 minút, prestup na druhú linku s čakaním ďalších 14 minút, ale už som doma.
Slezina sa vydarila ako vydarila, kto tam bol tak nemusí ľutovať, vládla tam dobrá a príjemný atmosféra. Ďakujem Joskovi za organizáciu, ostatným za účasť. Táto slezina bola zaujímavá tým že do počtu bola slabšie obsadená než jesenný zraz v Bratislave. Také niečo sa stalo asi po prvý krát, ja si nepamätám takú slabú účasť. Ale zišli sme sa dobrá banda večer na ubytovni zábava pokračovala. Detaily samozrejme nebudem rozpisovať ;) Snáď len to že dal som očuchať bošácku jabĺčkovicu mladým španielkam ktoré sa vo vestibule nadájali ginom. No moc nechýbalo aby jednu z nich bolo treba kriesiť ;)
Ako spomínal Poison, hulákajúceho Deteria čiastočne nahradil Dan J, ale ten nemal sloníkovské spodky a netancoval na izbe ;)
Tak snáď nabudúce.
Inak ešte na záver, prišiel tam Lukyn-CZ a vôbec sme si nemuseli dať po papuli ani tresnúť si s kríglom po lebeni ;)
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Ten stop byl za Svitavama, mesoun asi úplně nedal přechod na střídavinu, max. zpoždění bylo 20+ po přejezdu na SK stahoval v Blavě 14. ;)
 

pepah

Pokladník
Tak už jsem půlnočním courákem dorazil domů i já,děkuji Alkaponemu za jako vždy skvělou organizaci
a všem zůčastněným kamarádům za příjemnou zábavu a nové poznatky,které jsem si jako vždy zapisoval do deníčku,
nebo stahoval na disk ,protože i po tolika letech je stále něco nového.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, já už jsem doma od včerejška, ale nebylo sil nějak se rozepisovat. :) Děkuji Joskovi za skvělou organizaci a zbytku osazenstva za skvělý víkend. Sleziny jsem si parádně užil, tak snad příště v Bratislavě a nebo na jiném místě, pokud se za Josku někdo ujme pořádání akce v ČR.
 

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Také já se přidám, moc děkuju za krásnou akci, kde jsem konečně přišel na chuť Open Rails, Joskovi děkuji za krásně zorganizovanou akci a pak ještě za ten AEFIX, konečně můžu opět tvořit aktivity s hláškami. A děkuji těm, co mi koupili u Topolů pivo. Určitě se zase potkáme, když ne v Praze, tak určitě v Bratislavě, nebo v Oděse.
 
Nahoře