Průzkum - Co vám schází v OR za funkce, vylepšení?

Howky

Průvodčí
Hoj vespolek
je to jen takový dotaz do debaty, aby řeč nestála :)
Co vám schází v OR za funkce či vylepšení ?
Třeba to bude inspirace pro pana nejvyšího železničáře :D

Mně chybí odrazy světel na zemj u AI vlaků. Ale tohle asi nelze. Jinak s novým compem šlapou aktivity, jak hodinky.

Tak jo.
Mě docela dost chybí. kdybych si v kabinách mohl vytáhnout ty rolety nebo stínítka na oknech. Ty se přece zatahují jenom, když se jede proti sluníčku. Ve většině jízdy jsou vytažené na maximum.
Ale znal jsem jednoho fíru, který měl roletu z důvodu bezpečnosti, zataženou trvale i v noci, protože měl zkušenost, kdy se potkal s pivní lahví vyhozenou z vlaku proti. (ale současně v klimatizovaných vozech už tohle nehrozí.) Ale i tak, měli jsme takový instinkt, když jel nějaký rychlík nebo osobák proti, pozdravili jsme se s fírou a okamžitě zalehli pod pult, než vlak proti projede. Taková byla doba.

Nevím, zda už to bylo nějak řešeno, ale nedávno jsem upozornil na světelné poměry u vegetace v zimní noci.
Jednou je vše v pořádku, vidět jsou stromy a keře jen v dosahu světelného kuželu (použit "malý" reflektor), jindy vše svítí do daleka jak americké vánoční stromky (při stejné mašině, stejném druhu vnějšího osvětlení).
Nepovedlo se mi vypozorovat žádnou závislost.

Ja by som bol rád,keby pri posune AI lokomotívy,napr.pri obrate súpravy svietili na tej AI lokomotíve správne svetlá ,aké pri posune majú svietit.

Mně chybí odrazy světel na zemj u AI vlaků. Ale tohle asi nelze. Jinak s novým compem šlapou aktivity, jak hodinky.
Dobrý den, k tomuhle by šlo využít světelný kužel, který se používá pod lampy jako noční osvětlení. Jelikož je to textura, viditelná jen v noci, mohla by se 'přilepit' před lokomotivu (podobně jako se umisťuje strojvedoucí do kabiny). Provedení už nechám na místní koumáky.

Dobrý den, k tomuhle by šlo využít světelný kužel, který se používá pod lampy jako noční osvětlení. Jelikož je to textura, viditelná jen v noci, mohla by se 'přilepit' před lokomotivu (podobně jako se umisťuje strojvedoucí do kabiny). Provedení už nechám na místní koumáky.
Zkusil jsem upravit kód pro světla AI vlaků ve zdojácích Open Rails a AI vlaky normálně svítí. Jde tam nastavit jak světla pro posun, tlumené nebo dálkové :-)

I když je to podle mě nadlidský cíl, uvítal bych tvorbu aktivit stejně jako v RW (jsem v mapě jako hráč a z nabídky pokládám přímo na koleje lokomotivy nebo vozy a sestavuju si soupravy).
...a funkční multiplayer :)

I když je to podle mě nadlidský cíl, uvítal bych tvorbu aktivit stejně jako v RW (jsem v mapě jako hráč a z nabídky pokládám přímo na koleje lokomotivy nebo vozy a sestavuju si soupravy).
Tohle bych ti mohl dát do mého editoru aktivit, ale ne tak jak si myslíš. Mám v planu udělat ne jen trasu hráče jako je teď (zvýrazněna linka barvou), ale uvidíš i "obdélníky" jednotlivých vozu v soupravě a budeš si moct sám pohybovat soupravou po bodu nástupiště a přesně uvidíš jak bude souprava postavená vůči perónu. Je to zatím v mé hlavě a uvidím časem, jestli se to povede :-)

Sorry,ale to je největší hovadina co v RW je. Hlavně ve velkých projektech je to pěkný voser, zlatý editor MSTS.

Navíc, Loose consisty jako aktivitáři, co se statický vozů týká vůbec nepoužíváme, Tohle fakt ne.

Back
Nahoře