Jackova dílna

Na stránky jsem dal pár novinek. Místo opravy zvuků 850 - 853 vyrobených z karkulky jsou zvuky úplně nové, autentické, Heme nahrál hned dva stroje. A ke zvukům ještě dvě omalovánky:
2165959cdc18d88b9db3afa68ab254a4.jpg

26bf6edf224d74f5c2e006b95d45eb30.jpg
Tento vůz je kromě normálních variant navíc ještě v současné verzi s opotřebovaným regulátorem otáček, motor při přidávání kolísá, na 6. stupni se neudrží. Také je nastavený nižší výkon

U starého modelu 853 však zvuky nebudou fungovat správně, nemají aktuální ladění.

Naposled editoval moderátor:
Ještě dodám
Při instalaci je vyžadováno heslo, je to jen formalita kvůli prodejcům zvukových dekodérů, takže můžu napsat, že je stejné jako minule - název koncové složky se zvuky motorových vozů :cool:

Zvuky i motory jsou parádní. Jen upozorňuji na chybu u 850 015 - na stránkách při výběru vozidla je chybně psáno 843 028.

Zdravím.
Po zařazení tohoto nového sndMlok do mého trainsetu my chybí pár wav u 943eng.sms:
"x_843_jizda.wav"
"x_843_brzda_odbrzdeni.wav"
"x_843_brzda_brzdeni.wav"
"x_843_kotouce_n.wav"
"x_843_kotouce.wav"
"x_843_kotouce_d.wav"

Pokud doplním 943eng.sms ze staré verze, tak je to ok.

Pavlík napsal:
Zdravím.
Po zařazení tohoto nového sndMlok do mého trainsetu my chybí pár wav u 943eng.sms:
"x_843_jizda.wav"
"x_843_brzda_odbrzdeni.wav"
"x_843_brzda_brzdeni.wav"
"x_843_kotouce_n.wav"
"x_843_kotouce.wav"
"x_843_kotouce_d.wav"

Pokud doplním 943eng.sms ze staré verze, tak je to ok.

Ahoj. Ony ty soubory ve složce existují, jenom je u nich prohozeno pořadí jednotlivých částí názvu (např. místo "x_843_jizda" se soubor jmenuje "843_x_jizda", stejně je tomu i u ostatních, které uvádíš). Proto (Conbuilder) vyhazuje chyby. Pokud se tedy jedná o překlep, pak by stačilo existující soubory duplikovat a nazvat je podle toho, jak jsou definovány v engu.

Martin: Mnohokráté díky! Upravil jsem 943eng.sms podle tebe a už to jede na výbornou :)

Zkoušel jsem u obou modelů otočené verze vozů v soupravě a ani v jednom voze mi nejdou zvuky v kabině.Dělá to jen mně,nebo ještě někomu?Mám nainstalované nové zvuky

Tak se koukni jestli to máš správně nasměrovaný ty zvuky v souboru .eng ("../../common.snd/sndMlok/850cabP.sms") :)

Zdravím pánové,
neví někdo kde stáhnout nějaké novější zvuky pro sergeje? Na maďarských stránkách jsem našel jen ty prastaré.

Dnes jsem narazil na tuto ukázku zvuků pro model berty - http://sounds.artol.sk/assets/samples/751_show.mp3
v první části nahrávka z vodního odporu, druhá část protáčení naprázdno. To kdyby někdo natočil...

Jacek napsal:
Dnes jsem narazil na tuto ukázku zvuků pro model berty - http://sounds.artol.sk/assets/samples/751_show.mp3
v první části nahrávka z vodního odporu, druhá část protáčení naprázdno. To kdyby někdo natočil...

Zdravím,
no,šance možná bude v Ostravě - dnes se vyvazoval motor ze stroje 751 053 /ten již tedy jasná "mrtvola"/ a bude se montovat do Cargo-stroje 749 2xx /přesné číslo si teď nevzpomenu/. Jestliže se tedy zmíněná 749-tka potom šoupne na odpor k "doladění",pokusil bych se ... .:rolleyes:

David

Back
Nahoře