Jackova dílna

Fakt, já vždycky natrefil na Gags a jeho odrudy. Díval jsem se na typ vozu. Taky jsem nikdy neviděl Hadgs...

Jsi se nikdy nedíval na odstavené šrotové vozy? A že jich po republice bylo (a je) tisíce. Jen pro zajímavost z tratě 120 roky 2000-2005: Praha Veleslavín (2x19 vozů),Kladno (asi 300 vozů), Kamenné Žehrovice (asi 50 vozů),Nové Strašecí (7x Faccs), Milostín (kolem 30 vozů Hadgs), Žatec (5 souprav do 15 vozů), Chomutov nákladní nádraží (asi 50 vozů). Vše vozy Eas,Es,Faccs,Falls,Gags,Gbgs,Gbgkks,Ibbhps,Ks,Res,Smmp,Sammp,Taes,Zaes a Zas.

Nejsem zase takový cestovatel. Avšak zajímavé kousky se pálí na různých Autogen párty na Dolním VZD. Škoda třeba tohodle pošťáka, že jsem ho nestihal nafotit na textury: http://media0.wgz.cz/images/media0:510018538512d.jpg/DSC_0008.jpg

Čtyři kousky Taes (ex.Has, ex.Zaz) stojí na odstavné koleji nádraží Blížejov (Domažlicko). Naposledy jesem je tam zahlédl v neděli.

Už se těším je moc pěkný, díky za rychlou a velice stručnou odpověď.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj
Jezdilo to u nás na rychlících. Jinak děkuji, vůz hned zneužiju do opravované aktivity. Ještě by to chtělo s klasickou střechou.

Nejde mi to ze stránek stáhnout...... Přeskočí mi to na stránku s hatmatilkou.... uložit jako cíl mi to nejde. Můžete poradit? Používám IE 11. Dík.

Problém je ten, že je ten archiv udělaný jako ACE. Mi to šlo stáhnout jen přes download manager, protože i přes klasické pravé kliknutí myší a volba Uložit jako mi to nabídlo jen uložení jako html a i to po přejmenování na ace stejně nešlo rozbalit. Lepší by bylo, kdyby to Jacek dal na web v nějakém běžném formátu jako např. zip nebo rar.

Problém není v typu souboru, ale v počtu přístupů. Jak se na to vrhne více lidí současně, je to nestabilní. Stránky jsou podle správce serveru laděné více pro prohlížení na úkor stahování. MSTS je jen subdoména.

Problém je ten, že je ten archiv udělaný jako ACE. Mi to šlo stáhnout jen přes download manager, protože i přes klasické pravé kliknutí myší a volba Uložit jako mi to nabídlo jen uložení jako html a i to po přejmenování na ace stejně nešlo rozbalit. Lepší by bylo, kdyby to Jacek dal na web v nějakém běžném formátu jako např. zip nebo rar.
U mne naprosto bez problémů: klepnout na obrázek -> na stránce která se otevře, dole pravým myšítkem na "Stáhnout -> Zvolit Uložit cíl jako.. Po stažení otevřít složku se souborem -> pravé myšítko na stažený soubor *.ace -> Otevřít v programu.. Já používám WinRar. Ten soubor normálně otevře a potom normálně nakopírovat celou složku tam kam patří. A to vše v IE11....

Tak díky.

Staženo. Ale dopoledne mi to opravdu přes uložit cíl jako nešlo (šlo jen html....)

Asi ucpaný drát....

Back
Nahoře