Jackova dílna

Já se o něco pokoušel, ale jak asi víš, skinař nejsem a tak jsem se Vrbamovi omluvil - fotky jsem měl od něj. On mi odepsal to, že o textury si žádal ještě ty a Kank...Tak asi tak :)

No jo, ale já jsem je vyloudil kvůli stavbě modelu TT. A od té doby se mě Vrbam každý den ptá, kde má skin :D
Možná že se pak do toho pustím taky, ale zatím je v přípravě až moc projektů

Při načítání vozu csd_Blm se zobrazuje hláška nelze načíst soubor
s texturou csd_Blm/CSDvagBlm 799-6a.ace a csd_Blm/CSDvagBlm 799-6b.ace.Tak jsem vše přepsal,ale nevím jestli je to tak.dobře.

Endi napsal:
s texturou csd_Blm/CSDvagBlm 799-6a.ace a csd_Blm/CSDvagBlm 799-6b.ace.Tak jsem vše přepsal,ale nevím jestli je to tak.dobře.
Nevím, zkusil jsem si to radši stáhnout a všechno je OK. Popsaná chyba u toho vozu byla v době vydání v létě, ale to jsem opravil už tenkrát.
Textury mají nemají v názvu "vag"
Zkus si to stáhnout ještě jednou.

Jacek napsal:
Endi napsal:
Nevím, zkusil jsem si to radši stáhnout a všechno je OK. Popsaná chyba u toho vozu byla v době vydání v létě, ale to jsem opravil už tenkrát.
Textury mají nemají v názvu "vag"
Zkus si to stáhnout ještě jednou.
Zdravím.
Musím potvrdit Jackova slova. Vozy Blm jedou bezchybně.;) Tak mne napadá, když jsme u těch přívěšáků, tak přejít k motorům a zeptat se jestli by nebyl problém vyrobit (skinnout) nějaký rezavý stroj Singrovky, jako je ta ČD. On nějaký pořádný "řantal", který mele z posledního ve verzi ČSD do aktivity...:D:D:D
Dan

V přípravě je toho moc. Na vánoce budou nové zvuky pro 750 - 759, 770, 771.001, 771, které jsou oproti jiným v kvalitě o "generaci" výš. U všech ostatních zvuků budou aktualizace.

No a skiny jdou zatím úplně bokem. Budou asi 3 verze singrovek a nějaké M 152.0 ke zveřejněným přívěšákům. Jinak s tím šrotem... Kdyby někdo v České Třebové nafotil M 240.0089, nebylo by co řešit. Ta vypadá hůř než šrot.

Jo,jo stahl jsem si znovu a vše jde normálně.Nějak jsem nepostřehl
že se dělala oprava, omlouvám se za poplach.

Přeji všem šťastné Vánoce
Malý dárek je ke stažení pro každého z Vás u mě na stránkách

Jacek napsal:
Přeji všem šťastné Vánoce
Malý dárek je ke stažení pro každého z Vás u mě na stránkách

Neviem či mám niečo zle ale nedarí sa mi stiahnuť nové zvuky pre motory a tiež po update elektrík mi pri spustení loko 240 vypíše chybu "Príliš veľa zvukových stôp........ ...... riadok615 "Prehliadol som niečo??? Mám MSTS Bin 1.7.081920.

Ja zase keď kliknem na "AKTUALIZACE 24.12.2008", tak sa mi začne spúšťať verzia sms z 6.7.2008...

Mě šlo vše bez problému a s čistým svědmím můžu říct: "Jacku, zvuky jsou super!Díky za ně" Zvuk vrzající sedačky se mi neskutečně líbí:D

Už by to mělo být OK. Mimochodem, proč se složitě proklikáváte k cíli, když v Novinkách je vždy přímý link? :rolleyes:

Jacek napsal:
Už by to mělo být OK. Mimochodem, proč se složitě proklikáváte k cíli, když v Novinkách je vždy přímý link? :rolleyes:
Kontrolujeme, či to máš naozaj celé dobre. :D. Niekto musí nahradiť boba57.:cool:

- u všech řad kromě T 211.0 jsem vrátil původní stream s rychloměrem. Teď se jeho zvuk s rychlostí nemění.

jacku pozor na to, v reále se zvuk mění...

Nebulus:
tak hlavně abych nebyl v záznamu :D

Čouda:
to zrychlení slyším u nahrávek 372 a 810. Jiné nahrávky s rychloměrem nemám a bylo mi vyčteno, že rychloměr Hasler zvuk nemění, takže je to tak jak to je.

Jané, pokud nejsou jiné nahrávky tak se nic nedá dělat, ale zvuk se mění. By mě zajímalo kdo tvrdil že ne.

Nazdar Jacku!

prosímtě stahl jsem si tvoje zvuky elektrik. Chtěl bych ti říct, žena webu ti chybí odkaz na .sms soubory ke zvukům - mi to zas tak nevadí našel jsem to přes novinky a tam to jako šlo stahnout viz odkaz na opravu .sms souboru 560tky.
Dále tě chci poprosit jestli by nešel doplnit .sms soubor na stroj řady 151 s mezikontrolerem. 150 už mají všecky počítače, ale 151 ne. Eventuelně donedávna ještě neměli.
A ještě je třeba u peršingů - asi i u všech pulzních strojů opravit pulzy při rozjezdu. Takhle se to nechová. jestli máš k dispozici starý sms soubor třeba 163cabnew, tak podle toho to prosím předělej. A kdyby se ztlumili trakčáky, zvuky OBE + syčení BSE tak by to bylo úplně špičkový

Back
Nahoře