Jackova dílna

Na radu Pikka jsem vylepšil stávající skiny singrovek a Balmů stínem pod vozidlem. Krom toho je ke stažení další již dříve avizovaná verze:
5ca305f9ab7e8e4aca2fbd4aca80121e.jpg

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Jacku, to je parádá. Ani nevíš, jak jsi mi padnul do noty, S aktivitou R1125 už jsem v Popradu a hned tam mašinku nasadím.:D
S pozdravem Dan.:cool:

Jacek napsal:
Na radu Pikka jsem vylepšil stávající skiny singrovek a Balmů stínem pod vozidlem. ..

Jen bych chtěl podotknout, že je to celé Džordžův a Kankův nápad, já mu jen zcela propadl a doplnil stín pod všechna vozidla ve svém trainsetu kde to bylo možné :D

Zdravím. Úplně jsem zapoměl říct jednu dost podstatnou věc, která se mi u Jakových modelů líbí a to je, že vydává í vozy mimo službu, takže pokud tvořím aktivitu, tak je možné umístit lokomotivy odpočívající v depu. Ono lokomotiv mimo službu je fakt málo a z období ČSD, o tom ani nemluvím.;)
S pozdravem Dan.

Dan J.
To je Ppoollllova škola. Když už jsme vytvářeli všechny ty verze v poruše, mimo službu, otočené, atd. a v archivu se základním modelem jsou, není důvod je mazat. Jiní skinaři je nepotřebují, tak si s tím tu práci nedají.
K singrovkám přibude ještě další verze, teď ale pracuji na dalších vozidlech ze 70. let, která se mi prohání po kolejišti:
c0f0f7434bf14f894f8e711e873f849e.jpg
1912d73505a30834d5d22b7a986b2e39.jpg

Ahoj Jacku.
Taaaaaak toto je něco.
Nejsen pro typy těchto "výkřiků" na fóro, ale toto mi fak udělalo takovou radost, že slintám u monitoru ještě teď. Když si vemeš, že ještě v 90. letech stály tyto vozy porůznu poodstavované v nádražích a vlastně všude možně. Tyhle vozy k dokreslení situace v nádražích let ČSD prostě patří. Já např. teď v akt. Gerlach mám rybáky poházené po různách odstavných kolejích, nádraží, avšak jsou to ty s oddílem 3. třídy. Zatím co tydle se dají použít i do provozu v letech 1980 - 82, v běžném provozu na vedlejších tratích.
S pozdravem Dan.

Ty obrázky mi byly nějak povědomé,tak jsem hledal na disku a našel jsem rybáky jako vozy Ce spolu s Dsd a F.Až budou ve verzi Be,to bude mít papoušek,ušatá či šlechtična co tahat.Na konci 70 tých let jsem s takovými soupravami jezdil z Prahy Těšňov domů na sever...:wink:
Držím palce,aby jsi to Jacku zvládnul,jinak díky za zvuky ke kafemlejnku,ty staré byly hrozné.Ještě tak mít kabinu,ten front je nějaký děravý :roll: ,model je super,díky Pikkovi za něj :!:

Po delší době jsem se zas na chvilku od tvorby pro trať 310 vrátil ke zvukům. Díky nahrávkám od Nebuluse a Kadra jsou skoro hotové zvuky ve vysoké kvalitě pro další řadu motorových lokomotiv. Na stránkách můžete v anketě hádat. Tentokrát je to velmi těžké :D:D:D

Večer by měly být ke stažení dříve ohlášené skiny a dva nové:
24847cece3f908967ebdca3f8868985f.jpg
927ceb5a982edbf5855c4cc650e5bed9.jpg
c0f0f7434bf14f894f8e711e873f849e.jpg1912d73505a30834d5d22b7a986b2e39.jpg

a nějaké berty z trati 310
920a4d689397d0011269d450fb4b64e5.jpg

jedna z bert, která na trati 310 vozila odklonové Pn vlaky:
134d281d8c1974ea6722423ac9b41119.jpg

Jacku ahoj, tak na toto jsem se těšil, ani nevíš jak. Díííííky moc.
S pozdravem Dan.

Ahoj Dane, já vím :D. Však ještě chystám ty rybáky ve verzích ze 60. let s 5-místnými čísly

Jacek napsal:
Ahoj Dane, já vím :D. Však ještě chystám ty rybáky ve verzích ze 60. let s 5-místnými čísly
Ahoj, už teď slintám nad monitorem, ty vydané už budou zařazeny v aktivitě pro trať JZD coby traffic v Rudníku a už se těším, jak se vyřádím na DVK.:D:D:D Jinak samozřejmě ty motoráčky to je taky parádička a do aktivit z roku 1987 ta ČSD 810 sedne bezchybně jako ušitá, prostě další vyplněná mezera, co pro obdbí ČSD v simulátoru chyběla. Ještě jednou velké díky.
S pozdravem Dan.

Dobrý večer,
skvělá práce, jen malé upozornění. U 810.142 má chování jinou složku než model.
(CD_810, CSD_810 ). Chvíli mě trvalo než jsem přišel proč mi to nejde, tak aby ostatní
věděli.

Mám takový dotaz, ty Bardotky jsou normálně ke stažení? Já jsem to zkoušel ve FF , GCH , IE a i v Opeře a pořád se mi zobrazují jen obrázky a nic víc.

Tak teď opravdu nevím, proč ve výpisu novinek uvádám přímé linky na aktuální novinky a 90% lidí se pracně proklikává oklikou a pak to stejně nenajde. Vždyť už to nejde udělat jednodušeji...
Oklika by už měla taky fungovat.

Nikde jsem nenašel fórum speciálně pro Jacka , tak to dám sem :
Chtěl bych Jackovi poděkovat , jelikož ve zvucích řady 230 (obzvlášť v takovém tom kloktání , když se hýbe s výkonem ) jsem našel své mládí , kdy trať 225 ovládaly lamina (namísto dnešních plecháčů ) a já jezdil na Jihlavské hlavní nádraží kochat se mašinkami
A myslím že i někteří při některých výtvorech od Jacka (od zvuků , přes vagony po lokomotivy ) zavzpomínali :rolleyes:
Jacku , díky ;)

Rybáky 2. třídy velmi potěšily i mne. Budou se vyjímat zejména na Ztracené_old, ale i na lokálkách Dvoukolejky se pro ně najde místo. Ono přece ta 3. třída byla zrušena před rokem 1960.

JiříkTK napsal:
Rybáky 2. třídy velmi potěšily i mne. Budou se vyjímat zejména na Ztracené_old, ale i na lokálkách Dvoukolejky se pro ně najde místo. Ono přece ta 3. třída byla zrušena před rokem 1960.
Ahoj Jiříku.
Pozor, mohou být nasazeny i na hlavní tah z Dvorce do Aramova a klidně je může táhnout Brejlovec, např. ranní vlak šichťák, v složení delší soupravy, kolem roku 1979 - 80, snad i později. :D
S pozdravem Dan.

Back
Nahoře