Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, hlásim chybičku, vo wav súboroch je zle pomenované: J_TM2r.wav – malo by byť J_TM2_nabeh však?Jacek napsal:Dnes jsem dal na stránky aktualizaci zvuků pro elektrické lokomotivy
Ano, opravil jsem to hned, jestli to ještě před tím stáhli další, stačí soubor přejmenovat.ASP napsal:Ahoj, hlásim chybičku, vo wav súboroch je zle pomenované: J_TM2r.wav – malo by byť J_TM2_nabeh však?
Jacek napsal:Dráčik:
Jenže bob trval na tom, že jeho jsou podle současnosti a tvrdě si to prosadil.
Jacek napsal:Šnek
Zvuky jsou stále stejné, jen jsem využil vyšší kvalitu wav. Poslechově by měly být úplně stejné. Taky jsem odstranil jednu zásadní chybu, na kterou žádný z tehdejších testerů nepřišel.
Je tu ale jeden problém obecně. V minulosti vyšly už 2 balíky zvuků od 2 autorů, tento je třetí. Soubory wav mají asi všichni ve stejné složce všechny i z předchozích verzí, ale sms vždy jen ty z poslední instalace. Problém je, že obsah některých souborů je jiný, takže nelze kombinovat sms a wav jednotlivých verzí. Hodně lidí pak píše, že to a tamto by mělo být tak nebo jinak. Ale chyba je tady.
V update TBP 7 navíc vyšla směska všech dosavadních verzí a teď v TBP 8 zase. Konkrétně ty x62, x63 jsou teď s tímto nekompatibilní, jejich zvuky by se přehrávaly 2x pomaleji.
Zatím nevím jak toto řešit, možná přejmenovat všechny soubory a vydat nový balík. Holt Ppoollll už kdysi věděl proč dát zvuky do složky ZVUKY a nekombinovat s tím co je v TBP
Do aktualizace jsem dal zatím malý "indikátor", jsem zvědavý kolik lidí se bude divit, že je něco divně.
pro kontrolu, tady je ukázka rozjezdu 363, takhle to musí znít:
www.msts.jacek-modely.cz/ukazky/Rozjezd_363.mp3
Zbyněk Šemora napsal:Mám po ruce jeden rozjezd 163 s rychlíkem, kde jsou krásně slyšet frekvence, dal bych sem nahrávku, ale nevím, jak vytvořit zvukový výřez.
Zbyněk Šemora napsal:odfukování BSE při provozním brzdění