ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

caute

v prvom rade velky dik za tuto trat..velmo som sa jej potesil...

a teraz to hlvne. bol by niekto taky dobry, venoval mi kusok svojho casu a napisal navod ako ju nainstalovat, pripadne co vsetko potrebujem k normalnemu bezaniu tejto trate.
instalaciu som myslel zvladol, pretoze trat prejdem ALE so supravou ktora je v MSTS defoultne. pri zapnuti MSTS mi vypisuje kopu chybovych hlasok, ze nejde nacist vozidlo ci nieco take...

mozno vaam to pride smiesne aky som amater lenze po hru MSTS som si bol dnes rano na poste..takze nainstalovanu ju mam len par hodin..

dikes

kaspy napsal:
caute
v prvom rade velky dik za tuto trat..velmo som sa jej potesil...
a teraz to hlvne. bol by niekto taky dobry, venoval mi kusok svojho casu a napisal navod ako ju nainstalovat, pripadne co vsetko potrebujem k normalnemu bezaniu tejto trate.
instalaciu som myslel zvladol, pretoze trat prejdem ALE so supravou ktora je v MSTS defoultne. pri zapnuti MSTS mi vypisuje kopu chybovych hlasok, ze nejde nacist vozidlo ci nieco take...
mozno vaam to pride smiesne aky som amater lenze po hru MSTS som si bol dnes rano na poste..takze nainstalovanu ju mam len par hodin..
dikes
Dnes jsi začal ? Tak to abys začal i studovat návody : http://forum.msts.cz/viewforum.php?f=6 a postupně další vlákna fora.
Neradi tu vidíme žádosti o zlaté a stříbrné tácky, aniž by sám žadatel napřed něco sám nezkusil pro své "vzdělání" udělat.

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Dnes jsi začal ? Tak to abys začal i studovat návody : http://forum.msts.cz/viewforum.php?f=6 a postupně další vlákna fora.
Neradi tu vidíme žádosti o zlaté a stříbrné tácky, aniž by sám žadatel napřed něco sám nezkusil pro své "vzdělání" udělat.
Myslím,že je vše v naprostém pořádku,teď když tu máme náhle takovou spoustu new moderátorů se omlouvám,že jsem se odpoledne snažil o uklízení po sobě.Jak vidím mělo to úplně jiný dopad než to,že jsem zde provedl off topic a ten následně smazal.
Pokud je někdo z Vás mimo mísu,nevadí,ale dotaz od uživatele kaspy berte jako vyřízený. :wink:

V prvom rade by som chcel vyslovit velke DAKUJEM poisonovy za cenne rady.

4 bob57_cz: myslel som ze som svoj prispevok zmazal hned na to ako sa mi ozval poison. neviem preco to tam ostalo vysiet.
...bohuzial som sa nikde nedocital ze dana trat pouziva iny trainset...co bol moj jediny problem...

peace

Tax napsal:

tedy viděl jsem to až teď,ale to je fakt síla.....slovenská železniční policie se očividně skládá z bývalého UV KSČ,která si asi myslí,že natočením této VELMI strategické tratě došlo k velezradě :lol: možná kdyby natočil trať vedoucí do "Sovětského svazu" (samozřejmě bývalého pro některé chytavce),tak by třeba dostal medaili.Ne fakt...myslím,že tato žel.policie právě prokázala,že ještě nevyšli ani z mateřské školky a navíc jim sebrali asi tajemství,že ta trať vlastně existuje....on to totiž nikdo neví,tak psst :salut:

To je v pohode Šneku, neboj nič, každý si môže stavať čo chce, kde chce a ako chce a každého je do toho hovno, lebo Ti nikto nevie dokázať z akých podkladov to staviaš, takže takto, neviem v prípade ŽSR169 ako prišli k tomu že si chlap natočil trať z mašiny a či vôbec nahrávku majú, dnes sa dá ku materiálu na stavbu trate dostať aj bez videa /keď už ide o velezradu.../, napr. ortomapy atď.Toto je len ukážka úbohosti niektorých orgánov a médií.Viď príklad video Z.Šemoru, jeho tam vykreslilo ČT1 ako normálneho človeka s určitým koníčkom a vzťahom k niečomu, Perinakx z reportáže TA3 vyviazol skoro ako kriminálnik alebo terorista...ach jo...darmo, Slovensko je stále 100 rokov za opicami a to je fakt.

duuso napsal:
To je v pohode Šneku, neboj nič, každý si môže stavať čo chce, kde chce a ako chce a každého je do toho hovno, lebo Ti nikto nevie dokázať z akých podkladov to staviaš, takže takto, neviem v prípade ŽSR169 ako prišli k tomu že si chlap natočil trať z mašiny a či vôbec nahrávku majú, dnes sa dá ku materiálu na stavbu trate dostať aj bez videa /keď už ide o velezradu.../, napr. ortomapy atď.Toto je len ukážka úbohosti niektorých orgánov a médií.Viď príklad video Z.Šemoru, jeho tam vykreslilo ČT1 ako normálneho človeka s určitým koníčkom a vzťahom k niečomu, Perinakx z reportáže TA3 vyviazol skoro ako kriminálnik alebo terorista...ach jo...darmo, Slovensko je stále 100 rokov za opicami a to je fakt.

No a teraz aby som mal chuť ďalej pokračovať v stavbe. Aj tak problém je v tom že ŽSR sa bojí aj toho aby národnostná menšina nezistila podľa mojej trate kde sú aké kovy popri trati a aby ich neodcudzila. Takže pekne na hlavu postavené všetko je to na tom Slovensku.

Podľa mňa môžeš kľudne pokračovať v stavbe a každý Ti môže houby, jediný "kvázi" protiprávny skutok pri prižmúrení všetkých možných očí je ten, /aj to by Ti museli dokázať/, že si si natočil video z rušňa a nemal si povolenie na vstup na stanovište, ináč si nič protiprávneho nespravil a celý ten humbuk okolo toho je na smiech.

Ani to se nechytají. Povolení jsi v danou dobu měl ( jinak by ses na mašinu nedostal :lol: ) a nejsi povinen jej dokládat se zpětnou platností.

No ja som mal a mám aj povolenie na vstup do koľajiska aj povolenie na vstup do rušňa a aj tak im to veľmi nestačí lebo že oni to chcú mať na papieri a tak, všetko pre niečo okolo 30km trate.

Tak je pošli tam, kde slunce nesvítí, nejsi vůbec povinen dále s nimi komunikovat. Jestli oni něco chcou, tak ať si to seženou, ty nemusíš nic.
Oznam jim pouze, že pokud mají dojem, že jsi porušil zákon, tak ať na tebe podají žalobu ( nic jiného dělat nemohou, protože nemají žádné výkonné pravomoce ) a tam je na nich, aby dokázali protiprávní jednání. Pokud nebudou schopni toto prokázat, což je zřejmé, zažaluješ ty je.
Buzeranti přestanou rázem prudit, protože si uvědomí, že nejednají ve státním zájmu, ale pouze své vlastní tuposti a budou ti muset v závěru zaplatit odškodné a veřejně se omluvit.

Teda to koukám, co všechno se kolem MSTS děje, to abych rači nikomu neříkal, podle čeho stavím. Fotky v kolejišti a videa z lokomotivy natáčím o sto šest a přitom jsem ještě nikdy žádné povolení neviděl
To co napsal bob57_cz je chytré a výstižné, takže jim můžeme vzkázat akorát toto:

Omluvit budou muset, protože jsem byl na Slovensku s kamerou a navštívil i Bratislavu a depo, které jsem natáčel a tak už vím, že zákony dovolují pokud není OZNAČENÉ MÍSTO zákazu pohybu osob, nebo sbírání a jakékoliv využívání dat za účelem poškození státu, nebo za účelem výdělku na úkor státu.Tudíž i mě nikdo nemůže a nebude trestně stíhat.Jinak jak píše bob, tak s němi vůbec nemusíš spolupracovat.Klidně jim házet pod nohy klacky, aby si důkladně namlátily ústa.
bob57_cz napsal:
Tak je pošli tam, kde slunce nesvítí, nejsi vůbec povinen dále s nimi komunikovat. Jestli oni něco chcou, tak ať si to seženou, ty nemusíš nic.
Oznam jim pouze, že pokud mají dojem, že jsi porušil zákon, tak ať na tebe podají žalobu ( nic jiného dělat nemohou, protože nemají žádné výkonné pravomoce ) a tam je na nich, aby dokázali protiprávní jednání. Pokud nebudou schopni toto prokázat, což je zřejmé, zažaluješ ty je.
Buzeranti přestanou rázem prudit, protože si uvědomí, že nejednají ve státním zájmu, ale pouze své vlastní tuposti a budou ti muset v závěru zaplatit odškodné a veřejně se omluvit.

Napriek vštetkému čo sa tu rozoberá stavba ďalej pokračuje čo si môžete všimnúť aj na http://www.trat169.ic.cz/.
Vynovená bola galéria a ďalšia aktualizácia sa už rysuje

juros napsal:
Napriek vštetkému čo sa tu rozoberá stavba ďalej pokračuje čo si môžete všimnúť aj na http://www.trat169.ic.cz/.
Vynovená bola galéria a ďalšia aktualizácia sa už rysuje
Mohli by ste na webe doplniť aj info, o jaké úseky ide. Myslím, že ŽSR 188 málokomu napovie, o čo sa jedná. Proste pridať podtitulky ku každému traťovému úseku.

Back
Nahoře