ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Aj v mojej trati pristáva na letisku, len objavuje sa kazde 3-4min tak že asi tak z Košíc je teraz Franfurkt, ale nič to hlavne ze sa to každému páči keď tak okolo toho píšu.

Takže v stavbe trati som postúpil zasa trochu vpred, do zajtra natiahnem trakčné vedenie pred vchodove navestidlo stanice Kosice a potom ma čaká rekonštrukcia stanice Košice takže prosím všetkých ktory môžu pomôcť o pomoc, hlavne čo sa týka originýl objektov a ak by niekto mohol tak aj nahrávky hlasenia -(os stanica+posun). vopred Ďakujem

nejaké hlásenia nájdeš na http://skoda.wz.cz/nadrazi/ niečo môžem nahrať ja ale bohužial až cez školský rok lebo môj digitálny záznamník som požičal spolužiakovi a ten je z Nových Zámkov ak by sa ti to zišlo možno by sa mi podarilo nahrať aj Krásnu n/h.

Naposled editoval moderátor:
pegas napsal:
nejaké hlásenia nájdeš na http://skoda.wz.cz/nadrazi/ niečo môžem nahrať ja ale bohužial až cez školský rok lebo môj digitálny záznamník som požičal spolužiakovi a ten je z Nových Zámkov ak by sa ti to zišlo možno by sa mi podarilo nahrať aj Krásnu n/h.
No to bi bolo tak akurát, okolo začiatku školského roka by som chcel dokončit trať takže v pohode môžeš nahrať zvuky aj z KNH.

Gratulujem autorovi ďalšej krásnej Slovenskej trate a prajem veľa zdaru a chuti pri jeho ďalšej tvorbe.

Naposled editoval moderátor:
hi. velmi sa mi paci tvoj projekt a velmi rad ti pomozem zo vsetkym co budes chciet, zajtra asi pojdem nahrat nejake znelky na staicu :D, btw: ja mam rozpracovanu kosicku stanicu, hotova je cela osobna ale je to v TRS2004, p.s. viem ti zohnat planik stanice, nejake foto atd. velmi si cenim tvoju snahu! konecne si zajazdim doma :D
2all: z hanisky vidno pristavajuce lietadla, dokonca aj z lietadla vidno hanisku :)

na toto sa nedá povedať nič iné len PARÁDA. Kámo ja normálne slintám nad touto traťou...

Koukal jsem na obrázky z této tratě a vypadají moc hezky, klobouk dolů Perinakx.
Mám jednu otázku, jak si vyřešil skupinové odjezdové návěstidla v Košicích?

Stavitelxx napsal:
Koukal jsem na obrázky z této tratě a vypadají moc hezky, klobouk dolů Perinakx.

Tak zatiaľ som to nevyriešil ešte nijako lebo Košice idem stavať nanovo,a tak som si povedal že začnem v utorok takže niekedy na budúci víkend budem múdrejší.

perinakx napsal:
Stavitelxx napsal:

Tak zatiaľ som to nevyriešil ešte nijako lebo Košice idem stavať nanovo,a tak som si povedal že začnem v utorok takže niekedy na budúci víkend budem múdrejší.

No a nemáš už nějakou představu, jak ty odjezdové návěstidla budeš řešit? Je to tam docela zapeklité, v MSTS se to moc vychytat nedá :(

Stavitelxx napsal:
No a nemáš už nějakou představu, jak ty odjezdové návěstidla budeš řešit? Je to tam docela zapeklité, v MSTS se to moc vychytat nedá :(

Zatiaľ vážne neviem jak to spravím lebo nemám položené koľaje v Košiciach.

Stavitel: A nestaci ti dat len navestidla tak, ze by mali tie ihlany az za poslednou vyhybkou? Mam za to, ze ak ti nic nestoji vo vlakovej ceste, tak ti tam MsTS tu zelenu da ...

JOHNZ napsal:
Stavitel: A nestaci ti dat len navestidla tak, ze by mali tie ihlany az za poslednou vyhybkou? Mam za to, ze ak ti nic nestoji vo vlakovej ceste, tak ti tam MsTS tu zelenu da ...

Nápad je to dobrý, ale když dáš ten jehlan za poslední vyhybku, tak tam musí být i návěstidlo. Nemůžeš dát jehlan za vyhybky a návěstidlo před ně.
Já to mám vyřešené tak, že skupinové návěstidlo pro dvě koleje je jenom u pravé koleje (dle reality) a na té druhé koleji je návěstidlo skryté pod terénem, takže se bude odjíždět na červenou. Blbá možnost, ale na lepší jsem nepřišel.
U skupinového návěstidla pro tři koleje je to obdobně, pro jednu kolej je návěstidlo klasicky, pro zbylé dvě koleje skryté pod terénem.

Ale vždyť v poslední verzi návěstidel pana Poláka jsou skupinová vyřešená, tedy pokud viditelné návěstidlo není potřeba umístit moc daleko od poslední vyhybky ... doporučuji podívat se na nejčerstvější stránky v diskuzi k trati ČD 180

mixer napsal:
ako si riesil siroky rozchod?

Ta nijako, som tam dal normálne koľaje, v reále rozdiel ani nieje vidno, a nechcem tam dávať neviem jake koľaje, chcem totiž aby trať fungovala každému a bola stabilná, a keby som tam dal este široký rozchod ta bi bolo.
Aj tak zatiaľ neexistuje model ZSSK125.

Back
Nahoře