ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Skupinové návěstidla v Hojsově Stráži jsme s panem Polákem vyřešili tak,že mi poslal speciálně upravené návěstidlo,které je od jehlanu vzdálené 100 a 200 metrů.Bohužel se s návěstidlem nedá posouvat dopředu a dozadu,tak to bylo uděláno speciálně na metry.Jehlan je umístěný za krajní výhybkou a návěstidlo posunuté zpět.Šnek

Tak po dlhom čase sa opäť ozývam, no takže konečne sa mi podarilo dostať sa na osobný vlak Košice-Hidasnemeti a natočil som video komplet celeho úseku ŽSR169 z obidvoch smerov takže stavba sa opäť rozbehne.

Noo....tak teda klobúk dolu Pokial to bude celé také "perfektné " ako screeny, tak teda to bude niečo.Už sa neviem dočkať vydania....a keĎ už som to spomenul: Na kedy je asi cca plánované oficiálne VYDANIE????

Naposled editoval moderátor:
Mulder napsal:
Noo....tak teda klobúk dolu Pokial to bude celé také "perfektné " ako screeny, tak teda to bude niečo.Už sa neviem dočkať vydania....a keĎ už som to spomenul: Na kedy je asi cca plánované oficiálne VYDANIE????

Trať by som chcel dokončiť tak do konca novembra, ale len chcel uvidím ako budem stíhať.

Naposled editoval moderátor:
Takže, úsek trate 169 je končne kompletne hotový. Poslednou vecou ostala stanica Košice ktorú by som chcel postaviť do konca novembra. Nové screeny si môžete pozrieť na http://www.trat169.ic.cz/galeria3.html

Zdravim po dlhsej dobe. Prace na stavbe trati pokracuju a s prichodom novej verzie MSTSbin sa otvaraju aj nove moznosti a mozte sa tesit na detailnejsiu trat. Zaroven vsak chcem poprosit niekoho kto by bol ochotny nafotit hlavnu stanicu v Kosiciach aby sa mi ozval na icq alebo cez sz.

Zhliadol som screeny, vyzerá to pekne, len tak ďalej, úprimne povedané trocha Ti závidím že tam môžeš umiestniť aj trolej, ja si to na ŽSR130 ani nechcem predstaviť...Prajem veľa zdaru.

jurosz: To, ze sa da v novej verzii BINu dat na stvorec az 2600 objektov neznamena ze ich tam 2600 aj dat mozes! Nepouzivaj na jeden stvorec viac ako 1600 objektov! Robi to bordel!

Já Nevím Johnzi, ale já mám na čtverci Masaryčka-Bubny 1784 objektů, a žádný problém to nedělá.

VáclavS: Áno, ale v aktivite sa ti budú tak krásne rozhadzovať časy až to v anále štípe :lol: A nezabúdaj, že nie každý bin má ...

JOHNZ napsal:
jurosz: To, ze sa da v novej verzii BINu dat na stvorec az 2600 objektov neznamena ze ich tam 2600 aj dat mozes! Nepouzivaj na jeden stvorec viac ako 1600 objektov! Robi to bordel!

Doteraz som sa snažil neprekračovať hranicu 1300 objektov na štvorec, pri MSTS BIN 1.6 som poopravoval niektoré chyby ktoré sa predtým nedali opraviť, lebo v trati mam miesto kde sa stretavaju 4 štvorce z počtom objetkov nad 1000 a tam sa už nedalo meniť nič. A kedže teraz pracujem na stanici Košice a plus som si vymyslel ešte to trakčne vedenie počet objektov 1600 na štvorec 100% prekročím, ak by nebol MSTSBIN tak je stanica Košice bez trakčneho vedenia. Snažím sa o čo nejreálnejšie zobrazenie trati a na počte objektov vážne nešetrím, ale mam aj snahu zjednodušovať tam kde sa dá, aj keď takych miest je malo.

juros napsal:
Zdravim po dlhsej dobe. Prace na stavbe trati pokracuju a s prichodom novej verzie MSTSbin sa otvaraju aj nove moznosti a mozte sa tesit na detailnejsiu trat. Zaroven vsak chcem poprosit niekoho kto by bol ochotny nafotit hlavnu stanicu v Kosiciach aby sa mi ozval na icq alebo cez sz.

a aké fotky presne potrebuješ, z kolajiska či s predu a potrebuješ aj výškovú budovu? ozvi sa na mail... chlapi ospravdlnite moju primitívnu otázku ak nepoužívam MSTS BIN tak mi tá trať nebude šlapať?

pegas napsal:
chlapi ospravdlnite moju primitívnu otázku ak nepoužívam MSTS BIN tak mi tá trať nebude šlapať?

Trať by mala teoretycky fungovať aj bez MSTS BIN no stabilita pri aktivitách by bola určite horšia.

takže panstvo...
zlá správa...
termín vydania trate padol a je v nedohľadne. Je nás veľmi málo ktorý perinakxovi pomáhame a tiež máme všetci školu a aj iné povinnosti takže ak chcete urýchliť stavbu trate tak skúste aj vy priložiť ruku k dielu a hlavne tí ktorý sú z východu...

mixer napsal:
tak napis co potrebujes, ja modelovat neviem, takze napis poziadavky
Všetci sa museli naúčiť modelovať, nikto sa ráno nezobudil ako modelár. Takže kľudne sa môžeš začať učiť aj Ty. Nie je to až také komplikované, hlavne pokiaľ sa venuješ budovám.

Back
Nahoře