ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

mixer napsal:
tak napis co potrebujes, ja modelovat neviem, takze napis poziadavky
bratu zatiaľ postačí keď zbehneš na hlavnú stanicu a nafotíš ju na textúry tj kolmé fotky z každej strany.

Tak ako pán vedúci fotky budú či nebudú? Ja som čosi nafotil, ale čím viac fotiek tým lepšie aspoň bude z čoho vyberať.

Tákže po dlhom čase sa opäť ozývam, trať 169 je konečne koľajovo postavená, teraz musím ešte zaplniť objektami úsek Košice Predmestie-Košice Ťahanovce. V budúcnosti ešte chcem zrekonštruovať časť úseku ŽSR160 nanovo postaviť stanicu Haniska pri Košiciach aj zo širokorozchodným depom.

foto su, ale kedze cez prazdniny bolo take pocasie ake bolo tak sa vobec nehodia na textury :( asi bude treba pockat kym sa umudri pocasie aspon na jeden den

Peta napsal:
Chystáte trať umístit na internet nebo rozesílat po CD?

Trať chcem jednoznačne umiestniť na internet. Zatiaľ je to ešte len v štádiu príprav, ale myslým si že do mesiaca by trať mohla byť k stiahnutiu.

perinakx napsal:
Trať chcem jednoznačne umiestniť na internet. Zatiaľ je to ešte len v štádiu príprav, ale myslým si že do mesiaca by trať mohla byť k stiahnutiu.
To je skvělé. Tak hodně úspěchů při tvorbě a už se na trať moc těším.

Taky jsem zvědavý, jako vždy na novou trať. Prostor 700MB mají vyhražen ( prozatím pracovní název http://trat169.ama-cb.cz ), tak uvidíme.
Karel
P.S. Doufám, že mi kluci nevynadají, že jsem na ně "prásknul", kde bude jejich trať :-).

Naposled editoval moderátor:
No vôbec mi nevadí že bol prezradený webový priestor, teraz len musím zapracovať na tých Košiciach. :roll:

Robo napsal:
Ozaj krása. Len aby práve skvelo vyzerajúci trolej nebol problémom do budúcna.

No predstava toho ako budem dávať to trolejové vedenie do Košíc je odstrašujúca lebo určite to bude na takých 400-500 objektov len vedenie a stĺpy takže sú tam nejaké nevýhody, ale čo už, ja si rád všetko zťažujem.

perinakx napsal:
Robo napsal:
Ozaj krása. Len aby práve skvelo vyzerajúci trolej nebol problémom do budúcna.

No predstava toho ako budem dávať to trolejové vedenie do Košíc je odstrašujúca lebo určite to bude na takých 400-500 objektov len vedenie a stĺpy takže sú tam nejaké nevýhody, ale čo už, ja si rád všetko zťažujem.
A co to vedení poskládat do jednoho celku - bude to sice piplačka, ale větší kusy třeba na rovných souběžných koleních by tak šly udělat....

No je to dobry napad s tym vedenim lenze pokial viem treba na to zdrojak aby sa to pospajalo a kedze neviem kto je autorom tohto objektu nic s tym nenarobim

Back
Nahoře