ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

perinakx napsal:
To lietadlo aj lieta je to ako animovaný objekt, aj keď Britisch Airways do Košíc nelieta vyzera to zaujimavo. )Alebo keď chcete tak môzem textúry zmenit na Slovenské Aerolínie alebo Sky Europe airlines?? :D

Ja som si screeny pozrel az teraz. Gratulujem. To lietadlo pristavajuce na RWY 01 v KE je super. :lol: Pokial chces mozem ti dodat textury akejkolvek leteckej spolocnosti ktoru by si chcel napaintovat. BA tam naozaj nelietaju.

Tákže po dlhom čase na stránke pribudlo pár nových screenov trate. Čo sa týka prác tak bola opravená väčšina chýb na trati. Taktiež sa mi podarilo získať plány stanice Haniska pri KE, takže sa púštam do novostavby (zatiaľ) krátkej časti úseku ŽSR160.

kde sa to da stiahnut ? z orig stranky mi to stiahlo 90kb rar a nehlasi chybu rpi otvoreni.
To bude asi daka blbost-90kb na trat?

climber napsal:
kde sa to da stiahnut ? z orig stranky mi to stiahlo 90kb rar a nehlasi chybu rpi otvoreni.
To bude asi daka blbost-90kb na trat?

Mne to stiahne bez najmenších problémov takže absolútne neviem kde môže byť chyba.

Zdravím,
Chcem pochvaliť autora za dobru prácu. Veľmi ma potešil keď som zbadal že robi túto trať pretože som z košíc. :) Pred chvíľou som si stiahol tu trať a teraz dávam do kopy czechtrack tak uvidim či to pojde. :D

Naposled editoval moderátor:
Konečne som sa odhodlal poupratovať priečinok mojej trate a zistil som že bolo tam zbytočných asi 300MB. Na trati som už opravil všetko čo sa dalo opraviť a už mi ostáva iba dorobiť krajinu v Košiciach na hl. st. Nejaké screeny si môžete pozrieť na http://www.trat169.ic.cz/galeria.html

Trať 169 sa už pomaly dostáva do finálnej podoby, krajina je už urobená po celej trati, už chýbajú iba originál objekty v KE. Týmto pádom sa čoskoro objaví verzia trate z označením 1.0 . Bude ju potrebné stiahnuť celú odznova kedže boli v priečinku trate veľké úpravy, ale tentokrát by súbor z traťou nemal byť väčší ako 300-350MB. Dalšie záležitosti už budú riešené aktualizáciou.

Po dlhšej dobre sú na stránke nové screeny. Hlavne v sekcii ZSR160 ukazujú novo postavenú stanicu Haniska pri KE a taktiež zrekonštruovaný úsek širokorozchodnej trati.

Keďže sa vydanie trate stále trochu odsúva, ponúkam na stiahnutie aspoň nejaké screeny z trate:

http://www.trat169.ic.cz/galeria.html

Fantastické človeče, toto už hej, držím Ti palce, už sa neviem dočkať, apropo otázka, pred inštaláciou môžem starú verziu vyhodiť?

duuso napsal:
Fantastické človeče, toto už hej, držím Ti palce, už sa neviem dočkať, apropo otázka, pred inštaláciou môžem starú verziu vyhodiť?

Starú verziu môžeš a musíš vyhodiť.

perinakx napsal:
Jiří Maxa napsal:
Cože, tady existuji dvě odlišné verze ? :eek:

Ešte nieee, je zatiaľ iba jedna beta verzia, finálna bude k stiahnutiu už čoskoro.

A jak tomu mám rozumět, jako že finální verze bude něco jako u trati BP jen updat, nebo bude nahrazovat tu beta verzi, kterou mám stáhnutou ? :idea:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře