ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Tak po dlhých útrapách sa podarilo dostať trať do verzie 1.0 ktorú si budete môcť stiahnuť asi do 2 týždňov. Prikladám aj celkom vydarený screen z Košíc
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.trat169.ic.cz/169.jpg

Chlapci paráda, hoci mám teraz MSTS len tak dočastne kým nepretočím systém, ale povedal som si, že ju vyskúšam a je to fakkt dobreé. Len tak ďalej... ak ešte niečo bude treba tak sa kľudne ozvyte a stretneme sa a spravíme tak čau ja idem do Hidasnémeti :D

Zdravím!Vypadá to velice dobře.A odkud si mám stáhnout consisty k aktivitám?Dík za pomoc.

Prešiel som si Trať 169. Musím pochváliť autora (autorov) za dobre urobenú prácu. Páči sa mi použitie drátov TV, prestavníkov výhybiek, hustá zástavba okolia trate (dobré pre oko, horšie pre počítač), dobre spracované prostredie.
Čo by som zmenil to je použitie vozňov ako objektov. Podľa mňa by bolo lepšie ich tam vložiť ako traffic v aktivite.

Hezky vecer, chtel jsem se pekne zeptat, ohledne tech zvuku slozky sound kam je mam nainstalovat, do adresare s trati nebou jenom do hlavni slozky \Microsoft games\Train Simulator\ ? A pokud do hlavni slozky a pri instalaci se mi to bude ptat, jestli ty soubory mam prepsat, tak mam dat ano nebo ne ?
Jelikoz pouzivam i trat Bratislava - Praha, ptam se tedy, jestli ma cenu ten archiv sound.rar stahovat nebo ne ? Mam velike obavy, ze kdyz prepisu nejake soubory, takze pri trati BP mne ty zvuky budou zlobit nebo prehravat neco jinyho :?

A jeste mam jednu otazku, v adresari trati se nachazi soubor ZSR169TRRP.rtf, trochu nerozumim tomu, co se tam pise ?

Čuřil napsal:
Hezky vecer, chtel jsem se pekne zeptat, ohledne tech zvuku slozky sound kam je mam nainstalovat, do adresare s trati nebou jenom do hlavni slozky \Microsoft games\Train Simulator\ ? A pokud do hlavni slozky a pri instalaci se mi to bude ptat, jestli ty soubory mam prepsat, tak mam dat ano nebo ne ?
Jelikoz pouzivam i trat Bratislava - Praha, ptam se tedy, jestli ma cenu ten archiv sound.rar stahovat nebo ne ? Mam velike obavy, ze kdyz prepisu nejake soubory, takze pri trati BP mne ty zvuky budou zlobit nebo prehravat neco jinyho :?

A jeste mam jednu otazku, v adresari trati se nachazi soubor ZSR169TRRP.rtf, trochu nerozumim tomu, co se tam pise ?

zodpovím ti pouze část otázky. pokud máš trať BP, tak složku sound přesuň jinam a místo ni nakopíru novou - stahnutou. Do složky routes dokopíruj soubory s tratí a mělo by ti to fungovat. V případě že nebude ještě přesuň složku global stranou a nahraď ji taktéž staženým globalem z trati 169. Tohle přesouvání složek praktikuju také. Snad jsem to napsal srozumitelně. Kdyby ne, tak se ještě zeptej. P.S. kdyby jsi chěl hrát zase BP, tak sipřesuń global a sound od tratě 169 jinam a do simulátoru si přesuń zpět sound a global od BP.

Čouda napsal:
zodpovím ti pouze část otázky. pokud máš trať BP, tak složku sound přesuň jinam a místo ni nakopíru novou - stahnutou. Do složky routes dokopíruj soubory s tratí a mělo by ti to fungovat. V případě že nebude ještě přesuň složku global stranou a nahraď ji taktéž staženým globalem z trati 169. Tohle přesouvání složek praktikuju také. Snad jsem to napsal srozumitelně. Kdyby ne, tak se ještě zeptej. P.S. kdyby jsi chěl hrát zase BP, tak sipřesuń global a sound od tratě 169 jinam a do simulátoru si přesuń zpět sound a global od BP.
Proč tak složitě ? Nejjednodušší je víc instalací (dle použitých Globalů), ale zabírá to moc místa na disku, dále se dá použít utilita k přesouvání složek, které vyjmenoval Čouda (nevím její název, ale odkaz bude na foru), nebo je možnost jednotivé složky pouze přejmenovat - nemusíš je nikam přesouvat, jak píše Čouda.

Skladám poklonu staviteľovi trate, je to fantasticky do detailov prepracované, len mám jeden závažný problém:neviem sa dostať ani za svet z Košíc do Hanisky, hneď pri načítavaní toho štvorca kde je počet objektov 1406 mi to spadne do Windows,stalo sa to niekomu?Zobrazovaciu úroveň všetkého mám naplno, súprava zssk_460+060+060+060+460, grafika ATI Radeon 9200 128MB,768MB RAM,Athlon 2,0GB procesor.

duuso napsal:
Skladám poklonu staviteľovi trate, je to fantasticky do detailov prepracované, len mám jeden závažný problém:neviem sa dostať ani za svet z Košíc do Hanisky, hneď pri načítavaní toho štvorca kde je počet objektov 1406 mi to spadne do Windows,stalo sa to niekomu?Zobrazovaciu úroveň všetkého mám naplno, súprava zssk_460+060+060+060+460, grafika ATI Radeon 9200 128MB,768MB RAM,Athlon 2,0GB procesor.

No z touto zostavou by nemali byť problémy, skús tam dať inú súpravu príp. vytvoriť novú trasu. Ináč funguje ti aktivita "R804 Sitno"? lebo tamto je táto trasa použitá.

Ahoj mili autori a kolegove od MSTS,chtel by take reagovat na tuto trat myslim si ze nema chybu,az na miny drobnosti u cani a ve stanici cana a u barce mirne nenavazuji koleje ale to drobnustka,jinak nemam vytek,jeste malo na autora na finalni verzi moc zdarila praci,jen takova reakce,nebrat prosim za rejpnuti,co se tyka st.budov jsou zatim prozatimni ze asi se budou vymenovat pri aktualizacich,pani modelari se urcite ciny to je fajn,a jeste jedna vec rad bych vedel razeni osobaku na teto trati v tomto grafikonu zatim jsem nenasel,diky kdo prozradi,jinak autorum preji hodne silnych nervu v dalsi stavbe,S pozdravem Pegaus.

radenie osobakov je 362 (obcas 363 alebo 350) + 2x B, jeden denne ide s priprazou (bud dalsia 362/3 alebo dokonca 350 - rano z madarska, vecer do madarska). tak isto su nejake Os do Miskolca dlhsie (uz si nepamatam kolko a ako). cez pracovne dni jazdi aj jeden Os iba do Gynova, tam ide 460 (gynov je zastavka, neda sa tam obiehat... ale na cestu spat aj tak vyraza z cane, lebo tam caka prakticky hodinu po navrate z gynova - ostatne tam v zime zahorela jedna 460)

nieco z minuleho roka ale +- platne aj teraz je tu:
http://www.zelpage.cz/razeni06.php?dotaz=*&trat=190&kategorie=Os&zeme=sk

jeffer napsal:
radenie osobakov je 362 (obcas 363 alebo 350) + 2x B, jeden denne ide s priprazou (bud dalsia 362/3 alebo dokonca 350 - rano z madarska, vecer do madarska). tak isto su nejake Os do Miskolca dlhsie (uz si nepamatam kolko a ako). cez pracovne dni jazdi aj jeden Os iba do Gynova, tam ide 460 (gynov je zastavka, neda sa tam obiehat... ale na cestu spat aj tak vyraza z cane, lebo tam caka prakticky hodinu po navrate z gynova - ostatne tam v zime zahorela jedna 460)
mas pravdu, ale v poslednom case nechodi 460 poobede ale 812.

perinakx napsal:
duuso napsal:

No z touto zostavou by nemali byť problémy, skús tam dať inú súpravu príp. vytvoriť novú trasu. Ináč funguje ti aktivita "R804 Sitno"? lebo tamto je táto trasa použitá.

No,R804 som ešte nešiel,vyskúšam aj iné trasy a dám sem vedieť,ináč super práca.

Takže keď sa k tomu štvorcu priblížim aj z Maďarska alebo Hanisky tak to buď spadne do Windows alebo odmazáva objekty a teraz sa mi stalo že som išiel s vlakom po holej pláni.

Back
Nahoře