perinakx
Skladník
Jiří Maxa napsal:A jak tomu mám rozumět, jako že finální verze bude něco jako u trati BP jen updat, nebo bude nahrazovat tu beta verzi, kterou mám stáhnutou ? :idea:
Bude ju nahradzovať.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jiří Maxa napsal:A jak tomu mám rozumět, jako že finální verze bude něco jako u trati BP jen updat, nebo bude nahrazovat tu beta verzi, kterou mám stáhnutou ? :idea:
Čuřil napsal:Hezky vecer, chtel jsem se pekne zeptat, ohledne tech zvuku slozky sound kam je mam nainstalovat, do adresare s trati nebou jenom do hlavni slozky \Microsoft games\Train Simulator\ ? A pokud do hlavni slozky a pri instalaci se mi to bude ptat, jestli ty soubory mam prepsat, tak mam dat ano nebo ne ?
Jelikoz pouzivam i trat Bratislava - Praha, ptam se tedy, jestli ma cenu ten archiv sound.rar stahovat nebo ne ? Mam velike obavy, ze kdyz prepisu nejake soubory, takze pri trati BP mne ty zvuky budou zlobit nebo prehravat neco jinyho :?
A jeste mam jednu otazku, v adresari trati se nachazi soubor ZSR169TRRP.rtf, trochu nerozumim tomu, co se tam pise ?
Proč tak složitě ? Nejjednodušší je víc instalací (dle použitých Globalů), ale zabírá to moc místa na disku, dále se dá použít utilita k přesouvání složek, které vyjmenoval Čouda (nevím její název, ale odkaz bude na foru), nebo je možnost jednotivé složky pouze přejmenovat - nemusíš je nikam přesouvat, jak píše Čouda.Čouda napsal:zodpovím ti pouze část otázky. pokud máš trať BP, tak složku sound přesuň jinam a místo ni nakopíru novou - stahnutou. Do složky routes dokopíruj soubory s tratí a mělo by ti to fungovat. V případě že nebude ještě přesuň složku global stranou a nahraď ji taktéž staženým globalem z trati 169. Tohle přesouvání složek praktikuju také. Snad jsem to napsal srozumitelně. Kdyby ne, tak se ještě zeptej. P.S. kdyby jsi chěl hrát zase BP, tak sipřesuń global a sound od tratě 169 jinam a do simulátoru si přesuń zpět sound a global od BP.
duuso napsal:Skladám poklonu staviteľovi trate, je to fantasticky do detailov prepracované, len mám jeden závažný problém:neviem sa dostať ani za svet z Košíc do Hanisky, hneď pri načítavaní toho štvorca kde je počet objektov 1406 mi to spadne do Windows,stalo sa to niekomu?Zobrazovaciu úroveň všetkého mám naplno, súprava zssk_460+060+060+060+460, grafika ATI Radeon 9200 128MB,768MB RAM,Athlon 2,0GB procesor.
mas pravdu, ale v poslednom case nechodi 460 poobede ale 812.jeffer napsal:radenie osobakov je 362 (obcas 363 alebo 350) + 2x B, jeden denne ide s priprazou (bud dalsia 362/3 alebo dokonca 350 - rano z madarska, vecer do madarska). tak isto su nejake Os do Miskolca dlhsie (uz si nepamatam kolko a ako). cez pracovne dni jazdi aj jeden Os iba do Gynova, tam ide 460 (gynov je zastavka, neda sa tam obiehat... ale na cestu spat aj tak vyraza z cane, lebo tam caka prakticky hodinu po navrate z gynova - ostatne tam v zime zahorela jedna 460)
perinakx napsal:duuso napsal:Skladám poklonu staviteľovi trate, je to fantasticky do detailov prepracované, len mám jeden závažný problém:neviem sa dostať ani za svet z Košíc do Hanisky, hneď pri načítavaní toho štvorca kde je počet objektov 1406 mi to spadne do Windows,stalo sa to niekomu?Zobrazovaciu úroveň všetkého mám naplno, súprava zssk_460+060+060+060+460, grafika ATI Radeon 9200 128MB,768MB RAM,Athlon 2,0GB procesor.
No z touto zostavou by nemali byť problémy, skús tam dať inú súpravu príp. vytvoriť novú trasu. Ináč funguje ti aktivita "R804 Sitno"? lebo tamto je táto trasa použitá.