ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Čouda

Tento soubor najdeš v základní složce sound.Pak si ji překopíruješ do složky sound ve které ti chybí.S pozdravem latich.

p.s. snad jsem to napsal dobře dělal jsem to taky tak.

perinakx napsal:
duuso napsal:
Bravo, porucha odstránená, stiahol som trať znova a doplnil worldové súbory ktoré boli nekompletné, Barca už stojí ako má,ešte raz super práca chlapi,vidím že ste sa nechali zlákať Pawlíkovými stĺpmi, ja tiež.Jedna obscénna otázka: So 160-kou ste skončili v Haniske alebo pôjdete aj ďalej?
p.s.:Díky Billovi Dráčikovi za rady :lol:

Tak v najbližšej dobe sa bude trať rozširovať smerom na Kysak a Prešov. A v budúcnosti by som ešte chcel postaviť úseky do Plavča a Maťoviec ŠRT, ale to sú ešte iba plány takže sa to môže zmeniť. Aj úsek 160 by bol zaujimavý ale zatiaľ nemám ani video ani plány staníc takže preto dávam prednosť úseku ŽSR188.

OK, díky za info, ja mám už asi dva roky v pláne natočiť video zo stanovišťa ZV-KE,kamera je,ochotní ľudia tiež,len náhradné baterky do kamery nie sú,chodí tu niekto na 754? Nemá zásuvku na 220?Alebo chcem niečo nadpozemské?

Naposled editoval moderátor:
Duuso: Mrkni na adaptér, aký má rozsah, Ten môj je schopný žrať šťavu od 100V do 240V.

Robo napsal:
Duuso: Mrkni na adaptér, aký má rozsah, Ten môj je schopný žrať šťavu od 100V do 240V.
ak je to pravda s tymi jednosmernym napatim 110V, tak si ten adapter mozes nechat doma. adapter totiz potrebuje striedave napatie.

Puma17 napsal:
Robo napsal:
ak je to pravda s tymi jednosmernym napatim 110V, tak si ten adapter mozes nechat doma. adapter totiz potrebuje striedave napatie.
Ja neviem-TY máš kľúče od miešačky.

A aký máš použitý Global???? Tiež ťa poprosím o to aby si si upravil príspevok aby sa neopakovali zbytočne obrázky.

Pls a ten global BP dá se někde sehnat ale ze 321čky nemám nic, poku´d by jste někdo měl ten global BP pls na mail ruzeri@gmail.com díky

Je tak ťažko si prečítať tých pár riadkov na stránke trati, a download Global-u je hneď pod downloadom trate. :eek:

ruzeri napsal:
omlouvám se to musí odstranit MOD nebo ADMIN já tady nemám volbu mazat příspěvek :(

Nejde ani pomocí tlačítka upravit smazat jen ty linky k obrázkům ? To by přeci jít mělo :roll:

------
Obrázky opraveny. Martens

Dobry vecer, mam takovy problem, stahnul jsem si tu trat z webu vcetne zvuku ale vsiml jsem si, ze autor trate tam pridal i aktivity, ktere nejsou kompatibilni s trati BP, to znamena, ze ConBuilder mi vyhodil more chyb o chybejicich trainsetech. Pouzivam jenom trainset BP a autor trate ani neuvedl, na kterych internetovych strankach stahnu prislusne modely. Jedna se o aktivity "naklad", " os7200 ", " os8809 ", " pracovny vlak ", "R804 Sitno " :cry:

Čuřil napsal:
Dobry vecer, mam takovy problem, stahnul jsem si tu trat z webu vcetne zvuku ale vsiml jsem si, ze autor trate tam pridal i aktivity, ktere nejsou kompatibilni s trati BP, to znamena, ze ConBuilder mi vyhodil more chyb o chybejicich trainsetech. Pouzivam jenom trainset BP a autor trate ani neuvedl, na kterych internetovych strankach stahnu prislusne modely. Jedna se o aktivity "naklad", " os7200 ", " os8809 ", " pracovny vlak ", "R804 Sitno " :cry:
V tomhle vlákně o pár příspěvků zpět je link na balík consistů k aktivitám.
To, že tam není uvedeno, odkud se modely tahají - tady je potřeba tlačit na autory daných aktivit.

Ja prave mam stazene consisty, a pri kontrole v ConBuilderu mi to vyhledalo mnoho chyb, napriklad nevim kde stahnu model zssk_350013, takze conzisty mam, ale nemam k nim modely. Dokud nedostanu odpoved tak ty aktivity necham mimo. :cry:

Čuřil napsal:
Ja prave mam stazene consisty, a pri kontrole v ConBuilderu mi to vyhledalo mnoho chyb, napriklad nevim kde stahnu model zssk_350013, takze conzisty mam, ale nemam k nim modely. Dokud nedostanu odpoved tak ty aktivity nechm mimo. :cry:
Velká zásobárna 350 je na http://duuso.demmsts.sk, MAV Shimms USS je na http://www.train-sim.cz.....na další jsem ještě nenarazil.

P.S.: No tak 350 u Duusa není, ale proč to nenahradit jiným číslem?

Back
Nahoře