ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Dzienkuje brazo sumne :-). Snekam klobouk nad vysledkom, najviac sa mi lubili obe benzinky na predmesti a aftobazar !!! K uplnej "prdely" chyba uz len teplovod pri trati a elektricka na moste VSS. Hodne zdaru a elanu do dalsej prace.

Čouda napsal:
Asi taková všehochuť nakalenýho člověka. P.S. nic ve zlém.... :wink:
Pánové zcela vás nechápu, ale asi jste nikdy neslyšeli nikoho mluvit z oblasti Jablunkovska (u boba57_cz bych se tomu i docela divil - měl to pomalu za barákem) - taky bys Čoudo řekl podle mluvy, že ten člověk musí kalit od rána do večera .......

Stejně tak podobně to může vypadat ze severovýchodu Slovenska.....polsko, rusko slovenské pohraničí .......

Takže upřímně řečeno ..... hodnocení vyjadřovacích schopností dotyčného je poněkud zcela mimo mísu ( a Čouda to spíš asi hodnotil zase spařený po tahu) ..... Čoudo nic ve zlém, ale neměl bys to s tím pitím přehánět.....

Malý dotaz pro členy hnutí za absolutní čistotu českého jazyka : Kdyby vás takovýto člověk oslovil na ulici - taky ho místo odpovědi budete peskovat za češtinu a tvrdit, že je skárovaný a ať neotravuje?

Pevně věřím, že jeden tento příspěvek je nic proti stávajícímu moři oprav chyb v pravopise......

Martensi pozor. Tohle jsem psal střízlivej 8) . Člověka z té oblasti jsem mluvit neslyšel, ale podle ukázky bych asi moc nerozuměl.

Čouda napsal:
Asi taková všehochuť nakalenýho člověka. P.S. nic ve zlém.... :wink:

Čouda napsal:
Martensi pozor. Tohle jsem psal střízlivej 8) . Člověka z té oblasti jsem mluvit neslyšel, ale podle ukázky bych asi moc nerozuměl.
Vidíš a podle Tvojí reakce bych tipoval, žes ji měl jak z praku ..... ale nic ve zlým. :wink:

Dami (ak tu nejake su) a pani,
velmi uprimne sa ospravedlnujem za vyvolane poburenie nad svojim pisomnym prejavom. V buducnosti budem sa snazit vyvarovat sa niecomu podobnemu, aby tu neutrpel niekto nebodaj zdravotnu ujmu. Dakujem za porozumenie a prepacenie.

BTW. Tu dzeškaj na šalenim vychodze, še mišaju vplivi goralske, mantacke (nemecke), rusnacke, madarske a co ja znam ešci jake.

climber napsal:
Dami (ak tu nejake su) a pani,
velmi uprimne sa ospravedlnujem za vyvolane poburenie nad svojim pisomnym prejavom. V buducnosti budem sa snazit vyvarovat sa niecomu podobnemu, aby tu neutrpel niekto nebodaj zdravotnu ujmu. Dakujem za porozumenie a prepacenie.

BTW. Tu dzeškaj na šalenim vychodze, še mišaju vplivi goralske, mantacke (nemecke), rusnacke, madarske a co ja znam ešci jake.

Ja som z východu a rozumel som všetkému takže neviem čo kto tu rieši.

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
Pánové zcela vás nechápu, ale asi jste nikdy neslyšeli nikoho mluvit z oblasti Jablunkovska (u boba57_cz bych se tomu i docela divil - měl to pomalu za barákem) ...
Martensi, nesnaž se mi namluvit, že tohle je "po našimu", to zvládám. Taktéž to není ani čistá Spiš či Medzilaborce. Je to směska a ještě s chybama! Proto jsem to víc nerozváděl. Kdyby to bylo krajově čisté a bez chyb nenapsal bych nic.
Ta druhá noticka už byla i s dodatkem OK. ( Zeby z Bardzejova? :D )Howgh.

Toto sú ale obrovské problémy, nechcete jazykovedca?

No po ťažkých jazykovedných problémoch prinášam prvú aktualizáciu trate, v ktorej som sa snažil opraviť všetko čo sa dalo. Najviac zmien nastalo v Krásnej N.H., ktorú som staval na 2 krát keďže som zabudol čo je to záloha. V budúcnosti sa už budem sústreďovať na sever trate smer Kysak, Prešov a to čo je postavené už nechávam tak ako je, po zlých skúsenostiach z prestavbami. Takže sťahujte "Akt1" http://simtrains.eu/trate/zsr169/download.html

Naposled editoval moderátor:
Prosim poradte: vzdy ked chem stiahnut subor s mapou tak sa to zastavi na 337MB a dalej sa to zasekne a nic nerobi, co s tym ma robit? :cry:

5211 napsal:
Prosim poradte: vzdy ked chem stiahnut subor s mapou tak sa to zastavi na 337MB a dalej sa to zasekne a nic nerobi, co s tym ma robit? :cry:

No asi myslis subor zo samotnou tratou, ale tak subor ma nejak 337MB tak ako to ze sa zastavi na 337MB????, alebo to urobi niekde v 99% ???, Skus pouzit nejaky stahovaci program ako FlashGet.

Zatím u mě, ale budeš si ji muset asi stejnak v conbuildru znovu sestavit, já ji mám dle značení TBP.

TNX, co som bol slepy, ze som to tam nevidel ???? Dla uvodneho obr. si pamatam, ze som na tvojej stranke bol.

Back
Nahoře