Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pánové zcela vás nechápu, ale asi jste nikdy neslyšeli nikoho mluvit z oblasti Jablunkovska (u boba57_cz bych se tomu i docela divil - měl to pomalu za barákem) - taky bys Čoudo řekl podle mluvy, že ten člověk musí kalit od rána do večera .......Čouda napsal:Asi taková všehochuť nakalenýho člověka. P.S. nic ve zlém....![]()
Čouda napsal:Asi taková všehochuť nakalenýho člověka. P.S. nic ve zlém....![]()
Vidíš a podle Tvojí reakce bych tipoval, žes ji měl jak z praku ..... ale nic ve zlým.Čouda napsal:Martensi pozor. Tohle jsem psal střízlivej 8) . Člověka z té oblasti jsem mluvit neslyšel, ale podle ukázky bych asi moc nerozuměl.
climber napsal:Dami (ak tu nejake su) a pani,
velmi uprimne sa ospravedlnujem za vyvolane poburenie nad svojim pisomnym prejavom. V buducnosti budem sa snazit vyvarovat sa niecomu podobnemu, aby tu neutrpel niekto nebodaj zdravotnu ujmu. Dakujem za porozumenie a prepacenie.
BTW. Tu dzeškaj na šalenim vychodze, še mišaju vplivi goralske, mantacke (nemecke), rusnacke, madarske a co ja znam ešci jake.
bob57_cz napsal:Martensi, nesnaž se mi namluvit, že tohle je "po našimu", to zvládám. Taktéž to není ani čistá Spiš či Medzilaborce. Je to směska a ještě s chybama! Proto jsem to víc nerozváděl. Kdyby to bylo krajově čisté a bez chyb nenapsal bych nic.Martens napsal:Pánové zcela vás nechápu, ale asi jste nikdy neslyšeli nikoho mluvit z oblasti Jablunkovska (u boba57_cz bych se tomu i docela divil - měl to pomalu za barákem) ...
Ta druhá noticka už byla i s dodatkem OK. ( Zeby z Bardzejova?)Howgh.
Robo napsal:perinakx, neplánuješ v budúcnosti vymeniť stĺpy TV v Haniske ŠRT za vyššie ? Možné ich stiahnuť tu: http://trainsim.ru/index.php?action=download&category=29&game=1
perinakx napsal:Robo napsal:perinakx, neplánuješ v budúcnosti vymeniť stĺpy TV v Haniske ŠRT za vyššie ? Možné ich stiahnuť tu: http://trainsim.ru/index.php?action=download&category=29&game=1
Tie čo sú tam teraz sa dostatočne podobajú reálu, a výškový rozdiel je veľmi malý, veď sú miesta kde sa ŠRT trať križuje z normálom a tam je TV rovnaké.
5211 napsal:Prosim poradte: vzdy ked chem stiahnut subor s mapou tak sa to zastavi na 337MB a dalej sa to zasekne a nic nerobi, co s tym ma robit?![]()