ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Po dlhšej dobe vám prinášam malú aktualizáciu trate v ktorej som opravil drobné chyby v krajine.

Aktualizáciu č.4 si teda môžete stiahnuť z novej stránky a to http://www.simtrains.eu/trate/zsr169/index.html za ktorú ďakujem 3michalovi.

perinakx napsal:
Po dlhšej dobe vám prinášam malú aktualizáciu trate v ktorej som opravil drobné chyby v krajine.

Aktualizáciu č.4 si teda môžete stiahnuť z novej stránky a to http://www.simtrains.eu/trate/zsr169/index.html za ktorú ďakujem 3michalovi.
Šel jsem tam s Operou 9.64 a vyskakuje tam zelená plocha,která mění rozměry zcela mimovolně.Pod ní hledat nějaká tlačítka je utrpení,co to máte s grafikou stránky?:cool:

Petr Novák napsal:
perinakx napsal:

Šel jsem tam s Operou 9.64 a vyskakuje tam zelená plocha,která mění rozměry zcela mimovolně.Pod ní hledat nějaká tlačítka je utrpení,co to máte s grafikou stránky?:cool:

Vyzkoušej FF tam to nedělá, když jsem dal Operu tak to blblo.

ad Matýsek - dík za info,Operu používám cca 5 let,tak jsem na ni zvyklý.Na některých stránkách má problémy a podle fora za to můžou programátoři :cool:

Neviem čím to je, ale pri tej novej verzii Opery to blbne :(
Ja používam staršiu verziu opery a v tej to ide v pohode, taktiež Mozilla a Explorer v pohode takže odporúčam tieto prehliadače ;-)

Stiahol som si z oficiálnej stránky trať ŽSR 169 so všetkým čo k tomu treba. Nainštaloval a nakopíroval som všetko podľa návodu (aj MSTS Bin), no pri zapínaní hry mi vyhadzuje chyby, že mi chýbajú nejaké lokomotívy a vozne a nejaké súbory v ROUTES. Ako spojazdním mapu a kde zoženiem potrebné lokomotívy a vozne? Ďakujem

existuje takové slovo, jak že zní gů co no přece Google.
Tak ho zkus použít a ještě zkus trochu pohledat na fóru a určitě na to přijdeš sám.....

Keďže stále neviem čo chcem, moje nápady sa menia z dňa na deň, oznamujem že trať ŽSR169 zo stránky tejto si budete môcť stiahnuť do 31.08.2009:!: . Potom trať stiahnem z webu aby zbytočne nezaberala miesto .
Dôvodom je to že časom a hlavne pri stavbe ŠRT trate som si začal všímať aká je trať 169 nepresná, až si ani nezaslúži niesť označenie reálna. "V časoch" keď som staval trať 169 pre mňa neboli dôležité presné vzdialenosti či polomery oblúkov, ale hlavne detailná krajina. To je však v dnešnej dobre nepostačujúce.

Určite to však nenechám len tak a o trati ŽSR169 ešte prebehne nejaká zmienka nie však v tomto vlákne .

Naposled editoval moderátor:
perinakx napsal:
Keďže stále neviem čo chcem, moje nápady sa menia z dňa na deň ......

Už jen proto by bylo dobré trať na netu ponechat. Co když za dva měsíce změníš názor? Bylo by škoda, kdyby tato trať zmizela ze světa.

A že se Ti trať zdá málo reálná .... sám víš, že nazvat kteroukoli trať reálnou je dost velká nadsázka. Jednak vzhledem k možnostem a omezením MSTS a druhak vzhledem k objektům, které jsou k dispozici. Ale to nám, uživatelům, a zejména těm, kteří jsme zdaleka, vůbec nevadí. Lepší cestou by z mého pohledu bylo, kdyby ses k trati vrátil a v rámci možností ji ještě vylepšil.

MrMindar napsal:
ahojte chci se zeptat jestli je trať ŽSR 169 kompatibilní s tratí cd180_183??? :?:
A co kdyby jsi se trochu porozhlédl tady na fóru a zkusil zapojit něco buněk šedé kůry mozkové, místo spoléhání se na to, že to za tebe udělá někdo jiný? Odpověď ne se dá na fóru najít během několika minut.
Edit:
Bohužel vypadlo mi to slůvko ne v druhé větě.

MrMindar napsal:
ahojte chci se zeptat jestli je trať ŽSR 169 kompatibilní s tratí cd180_183??? :?:

Nie je. Používa GLOBAL z trate Bratislava-Praha, preto funguje okrem tejto z traťami Časláv-Tremošnice, Luhačovice, ŽSR130 ... Správny GLOBAL nájdeš aj na stránke.

Ahoj......prosim vas vzdy ked hram tuto trat tak hockedy mi to sekne a vypne cele okno s hrou.....a skoro vzdy na tom istom mieste......co je prosim vas chyba????Za radu vopred diky

Zdravím,
Po dlouhé době jsem si opět nainstaloval tuhle perfektní trať, jenomže jsem nemehlo a když chci trať projet, tak se mi ukáže pouze úsek Haniska - Slancik a bohužel úsek Košice - Hidasnemeti nikde... nevim čím to je:-( aktualizace mam obě dvě stáhle:-(prosím o radu.
Díky za odpověd

David

Máš novou verzi tratě včetně všech aktualizací? Pokud ano, myslíš "ukáže" v nabídce pro volnou jízdu? Pokud ano, máš pro daný úsek vytvořenou trasu? Pokud ne, vytvoř si, třeba i ve formě jednoduché aktivity "jízda z A do B". Jak na to najdeš na příslušných místech tohoto fóra.

Omlouvám se, že opět otravuju. Úspěšně jsem si vytvořil i aktivitu z Hidesnémeti - Košice. Všechno probíhalo v pořádku, ale jakmile vjedu do stanice Barca hra mi najednou spadne a pokažde v tom samém místě. Navíc z Košic vůbec už vyjiždět nemohu :-( píše mi to hned chyby jako Shapes/golf atd. nevíte někdo co s tím?:-(Děkuji

David

Určitě tu chybu Ti to nepíše tak, jak jsi zde uvedl. A my tu nejsme jasnovidci. Protože si stěžuješ Ty, přitom řada lidí už trať projela, hledej chybu u sebe: špatně nainstalovaná trať, špatný global ... Bohužel do Tvého PC nevidíme, takže 99% hledání chyby je na Tobě. A zlaté podnosy tu nečekej, ne, že bychom nechtěli, ale opravdu do Tvého PC nevidíme ...

Back
Nahoře