Aktivity Pajavlaky

Skúšal som prejsť aj poslednú verziu aktivity ale skončil som rovnako ako predtým.Skúšal som v Beňadiku hneď po zastavení trochu cúvnuť,keď som to urobil,tak mi hneď na opakovači skočila červená a bol som si istý že aktivita pôjde v poriadku ďalej.... Keď som sa chcel na to pozrieť v editore tak po spustení aktivity ma pošle k Billovi.

Dobre že píšeš, akurát som si to chcel zapnúť.Snáď sa to už dorieši.

Na Jeneho popud som to testol aj v AE, kde však ide všetko OK, teda po prechode Ex530 pokračuje Os5701 normálne ďalej ale v hre to ide do hája.

Tak nám pája udělal pravděpodobně po delší době aktivitu R 819 na třistadesítce a musím říct, že je to velmi kvalitní dílo. Sice v Dětřichově nebo kde nemusí volat výpravčí, že mě chytá na praporek, ale když už tak jako strojvedoucí bych měl říct alespoň rozumím a v Krnově se strojvedoucí taky neozve. Příště by to chtělo ty rozhovory více propracovat a udělat dle předpisu. Dále co je za soupravu 742 + 954+043+010? To je nějakej osobák, nebo jenom přetah? Jako osobák by to jet nemohlo, protože technicky není možný zavírat dveře ve všech třech vozech. Existují dva stroje 742, který můžou zavírat 043. Myslím, že jeden připadl cargu. Už přesně nevím co to bylo za stroje, ale od Mečoka by to šlo zjistit. Možná by i věděl co se s nima stalo.

Jinak super.
Ještě dodám, že aktivita funguje bez úprav a bez problémů i na aktualizaci 4
Jo a Jonáš to jel taky tak sem zvědav co tomu řekne on.

Naposled editoval moderátor:
Čouda napsal:
Tak nám pája udělal pravděpodobně po delší době aktivitu R 819 na třistadesítce a musím říct, že je to velmi kvalitní dílo. Sice v Dětřichově nebo kde nemusí volat výpravčí, že mě chytá na praporek, ...
Musí, to byla jedna z mých poznámek testera, v Dětřichově jsem kdysi sloužil na stavědle, ale od roku asi 2000 jsou stavědla zrušená, takže nemá kdo dávat praporkem výstrahu. A v době zavedení těch výstrah praporkem se s tím nadělaly "alotria", desítky let před změnou předpisu to nikomu nevadilo. Takže musí :)
Jinak ani jeden ze strojů 742.205, 279, 366, 449 se zásuvkami v MSTS není. Na náhradách se tu vyskytují kromě té první, zrušené, poměrně často. U trafficu by ta zásuvka byla ale sotva postřehnutelná.

Čouda napsal:
...Dále co je za soupravu 742 + 954+043+010? To je nějakej osobák, nebo jenom přetah? Jako osobák by to jet nemohlo, protože technicky není možný zavírat dveře ve všech třech vozech...
To není pravidelná souprava, ale takto řazená, to je nesmysl. To tak kvůli tomu, že by se po***la 954.2. Jinak 742 spíš s 021, nebo i 043. O výlukách se nemá 954.2 jak dostat do Opavy, takže souprava př. Ostrava - Svinov - Bruntál jede s 943. Je to námět, pokud chcete výlukovou aktivitu udělat reálnou. Takže momentálně třeba při výluce Bruntál - Valšov. U nás jezdí třeba na výlukách 742+3x010, za 842+2x010, třeba...
Jinak mimo: Nejhorší a nejpitomější spojení stejně 810-tka s reginou. Ten způsob zavírání dveří je vážně "úžasný".

Čouda napsal:
Dále co je za soupravu 742 + 954+043+010? To je nějakej osobák, nebo jenom přetah? Jako osobák by to jet nemohlo, protože technicky není možný zavírat dveře ve všech třech vozech. Existují dva stroje 742, který můžou zavírat 043. Myslím, že jeden připadl cargu. Už přesně nevím co to bylo za stroje, ale od Mečoka by to šlo zjistit. Možná by i věděl co se s nima stalo.
Blbost, 742 co umí ovládat dveře už je hafo. Na trati Opava - Olomouc lze potkat olomoucké 279, 366 nebo 367 a nebo opavskou 449. A technicky lze takto sestavenou soupravu ovládat. Teď při výluce Bruntál - Valšov jezdila občas souprava 742+943+043+010 a bez problému.
Jacek napsal:
Musí, to byla jedna z mých poznámek testera, v Dětřichově jsem kdysi sloužil na stavědle, ale od roku asi 2000 jsou stavědla zrušená, takže nemá kdo dávat praporkem výstrahu. A v době zavedení těch výstrah praporkem se s tím nadělaly "alotria", desítky let před změnou předpisu to nikomu nevadilo. Takže musí :)
Ještě nikdy mi výpravčí z Dětřichova nevolal, že mě bude chytat na praporek.
Gajdma napsal:
To není pravidelná souprava, ale takto řazená, to je nesmysl. To tak kvůli tomu, že by se po***la 954.2. Jinak 742 spíš s 021, nebo i 043. O výlukách se nemá 954.2 jak dostat do Opavy, takže souprava př. Ostrava - Svinov - Bruntál jede s 943. Je to námět, pokud chcete výlukovou aktivitu udělat reálnou.
Plácáš blbosti. Teď o výluce Bruntál - Valšov jsou na opavské straně 2-3ks 954.

Jacku pokud vjíždím na výstrahu, tak mi nikdo volat nemusí. To bys potom vozidlo bez vysílačky, jakože takové stroje sou a je jich dost, nemohl chytat na praporek. Ta ručnívýstraha je zase debilní výmysl, kterej vymysleli abysme na boudách měli co dělat.
Více řeknme určitě tom kanka. Mě se neche tahat předpis, jinak bych ti to tady napsal jak to tam je.

Čouda napsal:
..Ta ručnívýstraha je zase debilní výmysl, kterej vymysleli abysme na boudách měli co dělat.
Souhlas :D
Tak jak to v Dětřichově chodí dnes to nevím, ale alotria dělali v Miloticích - běda, kdyby se nedala výstraha, běda kdyby vlak přejel přechod, běda, když jsem se málo vyklonil (fíra čučel jinam) atd. Dnes tam prý platí nařízení, že vlak musí zastavit 5 metrů před přechodem, nevím co je na tom pravdy.
Ovšem u svých misí Mn vlaků píšu hlášky přesně tak jak si je pamatuju, ne podle toho jak by to mělo být správně, ale jak to opravdu bylo :P

Kuba napsal:
Blbost, 742 co umí ovládat dveře už je hafo. Na trati Opava - Olomouc lze potkat olomoucké 279, 366 nebo 367 a nebo opavskou 449. A technicky lze takto sestavenou soupravu ovládat.

Kubo ano je jich dost, ale ta co má měnič na 010 nemůže jezdit s 043. Alespoň tak nám to bylo prezentováno Mečokem - spolužák ze SŠ bydlí v Krnově (jeho táta fíra). Tenkrát tam měli akorát dva kocoury na 043.
Pravděpodobně je pravd to, co řikáš ty, ale na tvrzení mýho spolužáka taky něco málo bude. Prosímtě vysvětli mi jak to je a není. Já v těch krajích nebydlím. Díky moc.

Jacek napsal:
Ovšem u svých misí Mn vlaků píšu hlášky přesně tak jak si je pamatuju, ne podle toho jak by to mělo být správně, ale jak to opravdu bylo :P
To je v pořádku, tak to má být ;-)

Čouda napsal:
Kubo ano je jich dost, ale ta co má měnič na 010 nemůže jezdit s 043. Alespoň tak nám to bylo prezentováno Mečokem - spolužák ze SŠ bydlí v Krnově (jeho táta fíra). Tenkrát tam měli akorát dva kocoury na 043.
Pravděpodobně je pravd to, co řikáš ty, ale na tvrzení mýho spolužáka taky něco málo bude. Prosímtě vysvětli mi jak to je a není. Já v těch krajích nebydlím. Díky moc.
To rozdělení bylo možná předtím, když ještě nebyly 043. Teď prostě můžou 742 ovládat 010, 021 nebo 043 normálně, aspoň ty olomoucké určitě.

V tom případě se omlouvám pajavlaku a souprava je teda schválena. Jinak udělám asi fake skin alespoň jednoho kocoura se zásuvkama ať se nechá použít, když už sem v tom skinování. Včera sem si upravil 843 029 (najbrt) do koukatelné podoby. Skin měl nějaké chyby. Časem toho upravím víc a nabídnu download stejně tak snad už někdy dodělám ty kabiny. Teď by se nejvíc hodil kočkopes. Tam už chybí noční verze + dolaďovačky.

Pánové nemáte někdo náhodou soubory mé nejnovější aktivity R 819? Kleknul mi počítač, o všechno sem přišel, a teď jsem ještě zjistil, že mi stránky smazali. Docela rád bych si to sjel. Díky moc charleetone@seznam.cz .

Back
Nahoře