Aktivity Pajavlaky

Pajavlaky

Průvodčí
Byl bych rád, kdyby se tady k mým aktivitám ( http://pajavlaky.webz.cz ) někdo vyjádřil. Říct, co se vám ne/líbilo, co byste zlepšili a třeba i o jaký vlak byste dále měli zájem.

Naposled editoval moderátor:
3733

Stáhnul jsem si aktivitu Os 3733 pro trať 321.Měl bych jednu takovou skromnou připomínku.Místo poděkování jako zprávy na začátku aktivity bych tam vložil zprávu ve které bych strojvedoucímu sdělil,že ze Zábřeha pojede do další stanice po nesprávné koleji. :D

3733

To další se snad ani nedá nazvat nedostatky.Jenom stručně.Vím,že dnes je to s vlaky jaké je...Moc toho prostě nejezdí a proto mi tak trochu na tak dlouhém úseku mezi Moravičany a červenkou chyběl protijedoucí vlak jako zpestření.Ale jeden se přeci jenom objevil a ten jsem míjel při vjezdu do ŽST Červenka.Dále jedna maličkost.Do Červenky jsem dojel s pětiminutovým náskokem a to jsem dodržoval stanovenou rychlost do 115km/h.Tak nevím jestli jsem neměl zvolnit nebo ta trasa je kratší v msts než v reálu :?: .

Ano o té chybě vím. Je to tak upraveno v tomto GVD kvůli častým opravám a výlukám v tomto úseku. Když se podíváte do GVD 2004/2005 všimnete se, že tam je jízdní doba pouze 7 minut. Stanovenou rychlost jsem si nevymyslel já, je opsaná ze SJŘ. Traffic dělám přesně podle grafikonu i za cenu toho, že pro uživatele může být jízda chvílemi nudná.

3733

Já to neberu jako nějakou chybu.Samozřejmě je mi jasné,že pro nynější gvd,kdy většina stanic na této trati prochází úpravami,je jízdní řád volnější právě z důvodu výluk a podobných příjemností.Možná by stálo za to doplnit tam nějaký ten pracovní vlak nebo podobně.

Udělal jsem další aktivitu, tentokrát pro trať ŽSR 150. Os 5701 Šurany-Ziar nad Hronom. Zatím je v testech, ale vynasnažím se, aby byla již během zítřka veřejná. Kdyby to někdo náhodou nemohl vydržet :lol: , můžu mu aktivitu již poslat ovšem s tím, že je zatím možný výskyt nějaké chybičky.

Je asi lepší počkat na veřejnou (vychytanou) verzi. Jinak, jen tak dál !

Tak poslední chybky byly ( snad :D ) už vychytány a aktivitu si můžete stáhnout na webu. Doporučuji si dobře přečíst popis úkolu.

PS: Těším se na komentáře :D.

Mám hotovou další aktivitu pro trať 150 :D . Jedná se o Os 5702, který obsloužíte v úseku Žiar nad Hronom-Šurany. Aktivita se nyní podrobuje testům, ale dnes večer by již měla být vydána. Opět platí, že nabízím na žádost uživatele zaslání aktivity dříve než bude oficiálně uveřejněna, ovšem s rizikem možného výskytu chyby. Jako drobnou návnadu přikládám jeden screen z Úlan nad Žitavou :D.

Screen smazán...

Pajo promiň ale mohl bys vyměnit eso za plecháče? Bylo by to v pořádku (Brněnské plecháče pomáhají na 150) Dík

Bohužel Vašku, jako zdroj používám zelpage, kde nic o plecháčovi není, i když už jsem o tom taky něco slyšel. Pokud by si uživatel přál mít na R 832 plecháče, či si jinak upravit hnací vozidla na jednotlivých vlacích, může tak učnit samozřejmě sám, popř mě o tuto individuální úpravu consistů požádat :D .

Ne o tohle nejde :D . Jen jde o to, že by se těžko v Šuranech objevilo plzeňské eso, protože je to daleko a plzeňáci je na rozdávání nemají (potřebovaliby jich naopak více). Se zajížděním brněnských plecháčů do Zvolena jsem se setkal na http://www.parostroj.net, kde jsou i jednotlivé turnusy. Nic proti tvým aktivitám samozřejmě :) .

Souhlasím s VáslavemS. Minulý týden jsem na této trati byl a ve Zvoleně jsem samozřejmě český plecháče viděl. No když už, tak rozhodlě nějakou střídavinu bych tam dal raději než eso.

Pajavlaky napsal:
Bohužel Vašku, jako zdroj používám zelpage, kde nic o plecháčovi není, i když už jsem o tom taky něco slyšel. Pokud by si uživatel přál mít na R 832 plecháče, či si jinak upravit hnací vozidla na jednotlivých vlacích, může tak učnit samozřejmě sám, popř mě o tuto individuální úpravu consistů požádat :D .

Viz. TS201 http://eso.ts-web.info/obehy/242brn.htm.

Paja: Jo a ještě Letovice nejsou na Slovensku a už vůbec ne na trati 150.

Davidus: Tak s chutí do toho :D . Mimochodem, já jsem si to nevymyslel http://zelpage.cz/razeni06.php?dotaz=832.

VáclavS: Při tvorbě consistů nekoukám na DKV použitých modelů ale na jejich kvalitu. A o tom, že nová 363 od Jaroslava Skůry je suveréně nejlepší se spolu snad nemusíme bavit. Za ty Letovice se omlouvám, ale já jsem taky jenom člověk :roll: .

RaCer: Tohle už je pro mě dostatečný podmět k tomu, abych consist opravil. Díky moc. :D

Tak, nová aktivita Os 5702 má své testy úspěšně za sebou a již je uveřejněna na mém webu. Pokud si to někdo sjede, byl bych rád za jeho vyjádření :D . Všem fírům přeji šťastnou cestu :lol:.

Chtěl bych se zeptat uživatelů, co již jeli aktivitu Os 5702, zda-li proběhlo vykřižování s Os 5739 v žst. Nová Baňa v pořádku. Díky z odpovědi. :D

To krizovanie prebehlo v poriadku!!! Celkom dobra aktivita aj napriek tomu ze mi to 3x padlo. Dvakrat hned po vyjazde zo Ziaru (pred tym nakladnym vlakom) a jedenkrat v Leviciach.

Back
Nahoře