Aktivity Pajavlaky

Ad Janíčok:Nie neprešiel som to,ostal som takto visieť aj ja, ale hlavne že sa nato prišlo, snáď to Pája odstráni.

Pánové v aktivitě opravdu chyba není, nedovolil bych si to... Zkuste mi někdo z vás prosím na mejla poslat eng soubor vašeho servisu2, třeba jen užívám jinou verzi než vy.

Tak verzi servisu 2 mám stejnou. Ještě se chci tedy zeptat, jak vám probíhá vykřižování v AE. Už opravdu nevím, kde je problém. Je tady někdo kromě mě, komu to funguje? Jsem zoufalej... :(

Já jsem dvakrát skončil v Kalné n/Hr. na červené a předtím po znovu nahrání po savu v Beňadiku. G jsem nemačkal, pro jistotu světla pořád na plno.

Pajavlaky napsal:
Pánové v aktivitě opravdu chyba není, nedovolil bych si to... Zkuste mi někdo z vás prosím na mejla poslat eng soubor vašeho servisu2, třeba jen užívám jinou verzi než vy.
Zkuste zkontrolovat i con soubor servisu. Tam se také ukládá údaj o rychlosti.

Kebrako: Ty přece umíš s activity editorem. Zkoukni mi to prosimtě, jak se v něm to vykřižování chová, já to z ostaních nějak nemohu vydolovat :). Díky.

Skúsil som aktivitu Os 5701 v2 v AE a na moje počudovanie tam všetko prebehlo korektne. Vlak hráča zastavil na červenú v Hronskom Beňadiku. Oproti prešli dva vlaky a hráč pokračoval. Križovanie bolo v poriadku.
Problém teda vzniká v hre MSTS, kde miesto červenej mi dá 40 a voľno a tým pádom sa celé križovanie zablokuje.

Skús dať servis aj pred návestidlo u nástupišťa (teda o jeden oddiel skôr). Možno to pomôže.

Pánové zdravím. Ma něčem podobným mi ztroskotalo znovuvydání aktivity pro 321 OKD Doprava. V editoru mne návěst pustí za Sviniva na Opavu a ve hře samotné ani hov...:( Přitom kdysi to klapalo, ale to jsem měl asi nekorektní servis? Protože vím, že pak jsem měl problémy s jinými akt. tuším od Tommyho a bylo to špatnou verzí servisu. Ale to bude blbost, protože to by mi ten traffic neodjel ani v AE. Jooo hold MSTS.:D
S pozdravem Dan.

Zkusil jsem na Janíčkovu radu aktivitu zabalit pod nejnovějším binem a zdá se, že problém by mohl být vyřešen, protože servisy se nyní vždy chovají korektně. Na stránkách mám již nový apk soubor.

Pája nemám dobré správy, stiahol som z Tvojho webu novú verziu Os5701v2, po Beňadik všetko OK, na vchode 40 a výstraha, postojím na konci peronu, na odchode výstraha, v čase o 6.45 kolízia a koniec.Používam Bin 1.7.081920, ale myslím, že medzi týmto a verziou 1.8 by nemal byť nejaký veľký rozdiel.

duuso napsal:
Pája nemám dobré správy, stiahol som z Tvojho webu novú verziu Os5701v2, po Beňadik všetko OK, na vchode 40 a výstraha, postojím na konci peronu, na odchode výstraha, v čase o 6.45 kolízia a koniec.Používam Bin 1.7.081920, ale myslím, že medzi týmto a verziou 1.8 by nemal byť nejaký veľký rozdiel.
Ahoj Duuso.
To si piš, že není. Já používám ten samý a rozdíl s novějšími verzemi je ten, že pokud dělám manipulák, tak mi skáče 0km/h při posunech;), ale to se řešilo jinde. Každopádně co se týká křižování, tak nevím do jaké míry to bin ovlivňuje, ale i při tvorbě, jakékoliv aktivity, tak při hraní aktivit od jiných, pokud nastala situace, že jsem někde ztroskotal, výměna binu nikdy nepomohla. Tudy asi cesta nepovede.:D
Dan

Bohužel je a to v návěstidlech. U novějšího binu si hráč zabere více návěstidel pro sebe, než u starších. Proto jezdit pouze na binu, na kterém byla aktivita udělána. Já se snažím, při opravách aktivit, jezdit vždy na posledním binu. Co se týká 0, tak jedna rada. Souprava musí stát a ani se nehnout. Já to dělám tak, že vyřadím. Zastavím a pak zařadím tam kam potřebuji jet a 0 mě tam neskočí. Většinou tam skáče, když brzdíš a rouvnou si tam hodíš směr, co by dle mě nemělo ani ve skutečnosti jít.

Tak zdá se že bude vyhráno... Na vině bylo to, že servis se někdy na začátku svého patche z nepochopitelných důvodů zastavil a až po několika minutách si dojel na svůj vyčkávací bod. Tím pádem pak jeden vlak najel do druhýho, kterej stál dlouhou dobu vjezdu. Zkusil jsem to vyřešit 50 km/h počáteční rychlostí servisu tak, aby nestihl zastavit dřív než dojede na počáteční bod. Uvidíme jak se to bude chovat, ještě to otestuju. V AE zatím žádný vzdor. Na stránce tento apk již je, kdyby chtěl někdo adrenalin.

Pozor, ten servis se takhle chová skoro pokaždé a hlavně po druhé simulaci. Pokud chci simulovat v AE, tak musím hru znovu načíst. A nedělá to jen servis, děla to i normální souprava. A navíc, souprava jede někdy v AE pomalu, než pak ve hře.

alcapone napsal:
Pozor, ten servis se takhle chová skoro pokaždé a hlavně po druhé simulaci. Pokud chci simulovat v AE, tak musím hru znovu načíst. A nedělá to jen servis, děla to i normální souprava. A navíc, souprava jede někdy v AE pomalu, než pak ve hře.
Ahoj.
Toto mi dělá editor furt a už mě to někdy dohání k šílenství. Např. Dám soupravu, která mne má blokovat a po uplynutí času na vyčkávacím bodě v editoru odjede. Ale jakmile pozměním, např poposunu onen VB a spustím test v editoru a uplyne čas vyčkávání, tak se mi souprava ani nehne. Pomůže vjet a zvřít editor a znovu jej otevřít a aktivitu načíst a např. u chystané aktivity Gerlach, než to znovu načtu, tak bych se z toho...:D
S pozdravem Dan.
Ps: v aktivitě se souprava chová normálně.

Back
Nahoře