Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
alcapone napsal:
ano tak ty koleje opravdu tak přesně leží, akorát mě to za Osekem, směr Chlumec vykolejilo.
.

Ha, chytil se do pasti. Tam vypadne ještě hodně lidí. Je tam nenápadná mallilinkatá odvratná vyhýbečka na které každý nepozorný hráč ve volné jízdě vypadne. Je to nutnost, aby šel postavit Paths od Dobšic do Oseka po staré trati. Takže si dávejte všichni bacha s prstem na klávese G. :lol:

Jelikož v tomto foru dlouho nebyla zpráva , že někdo něco nového tvoří, tak alespoň oznámím, že už v téměř celém úseku Kúty - Holíč - Hodonín je nasypaný štěrk a může se osazovat zbývající vegetace. Mělo by to mít stejnou úroveň jako Hradecké tratě. Jen ty originál baráky. Ale takové riziko po Nebulusovi nemohu chtít. Své chvíle strachu již zažil při dokumentování Devínského Jazera, respektive polorozpadlého baráku vedle, který k jeho úžasu byl obydlen. V takových Gbelích jsem své chvíle strachu zažil sám. Místní lesní obyvatelé nepůsobili příliš civilizovaně a na svém kole jsem tenkrát preventivně udržoval rychlost minimálně 30km/h. Po vyjetí z lesa jsem se konečně ocitl u dráhy. Předmnou byla vymlácená a vyhořelá budova Gbely zastávka. (v roce 2003)

No možno by som to riskol, nafotiť niečo z okolia Gbelov. Ale tam by možno stálo zorganizovať z nejakých hrozivo vyzerajúcich členov fóra bodyguardov . Ale teraz vážnejšie: do uvedených končín už nezachádzam služobne takže je problém aj v tomto. Ak by to niekto nafotil, môžem nejaké objekty postaviť. Zbyňkom spomínaný barák v Devínskom Jazere som už dávnejšie vymodeloval, takže ak ste zvedavý čo je to za zrúcaninu, nájdete ju cca 200m od staničnej budovy D.Jazero smerom na Bratislavu. Obyvatelia boli vcelku slušný, akurát som si musel vypočuť sťažnosti na kvalitu bývania a že za to musia platiť nájomné ( potkany v cene ). Ich podozrenie že som od železnice som okamžite a dôrazne z bezpečnostných dôvodov vyvrátil :lol:. Za normálnych okolností rád predstieram že som od železnice, aby som nemusel všeličo komplikovane vysvetlovať a mohol sa slobodne pohybovať po stanici.

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem nainstaloval BP se všim všudy a najednou mi nejde většina lokomotiv z důvodu nenačtení kabiny co s tím? nainstaloval se mi tam i update MsTS Bin nebude to tím že jsem ho tam předtím neměl???

Beatlesák napsal:
Tak jsem nainstaloval BP se všim všudy a najednou mi nejde většina lokomotiv z důvodu nenačtení kabiny co s tím? nainstaloval se mi tam i update MsTS Bin nebude to tím že jsem ho tam předtím neměl???
Co s tím? Číst postup instalace. Na DVD je poslední funkční instalace MSTS BIN 1.57 a tomu odpovídající update vozidel. Pokud někdo chce testoval BIN 1.6, tak nesmí MSTS BIn ani update 157 instalovat.
Beatlesák MSTS Bin 1.57 neaktivoval, ale vozidla pro tuto verzi updatoval. To je celý problém. Ale není sám. Tento problém má asi desetina uživatelů, která neumí Path do verze 1.57 aktivovat. Upozorňoval jsem na to už dříve ve foru. Verze 1.6 už má inteligentní instalaci, tak tam tyto problémy už nehrozí.

bohuzial "inteligentna" (co sa asi poklada za ekvivalent "ciastocne blbovzdorna") instalacia mi vadi podstatne viac ako zip/rar/ace -> tie rozbalim noproblemo v totalcommandere kdezto instalacia narobi bordel v registroch, povytvara zalozne subory, polozku do zoznamu programov... :( a meni veci o ktorych potencialne neviem. -> instalacie preto hadzem do prazdnych adresarov. /nech mi to aspon neprepisuje subory/ -> ziadna msts instalacia /ak neratam samotny program/ nepotrebuje nic viac ako prepisat subory.

Zbyňku promiň,ale až bude aktualizace,bude tam ta trať do Jaroměře,nebo to zatím ještě počká?
Děkuju moc a přeju pevné ne rvy!!!!!!!!!

David Kodet napsal:
Zbyňku promiň,ale až bude aktualizace,bude tam ta trať do Jaroměře,nebo to zatím ještě počká?
Děkuju moc a přeju pevné ne rvy!!!!!!!!!
Tak rychlej opravdu nejsem. Koleje budou položeny do Olomouce, Velkého Zboží a Kutné Hory.
Za celý víkend jsem do finále dokončil krajinu na trati Kúty - Holíč - Hodonín. Ještě mám pár detailních dodělávek z Kopčan do Holíče, ale myslím, že Dráčik to tam už konečně pozná. Odklonová výluka tam trvala téměř rok. Ale určitě tato verze bude neporovnatelná. Má to už úroveň Hradeckých jednokolejek. Dal bych ven screeny, ale nejsou lidi, kdo by je nafotil. Dnes už na to kašlu, za chvíli budou v televizi "Ztraceni"
Do BP 73 ještě dodělám krajinu do Kutné Hory, možná do Oseka, ale na Olomouc až příště, to by aktualizace nebyla ani do vánoc. Ale nějaké tajné novinky chystá i Honza Švec a osadí je rovnou do trati. Takže o překvapení nebude nouze ani pro mě.
Na Jaroměř ještě nemám poloměry oblouků a sklony. (ikdyž ve svých poznámkách už něco mám.) Časem bude vše.

Aha ,David se zeptal i za mě.Jenom se zeptám,když budeš schánět poloměry a sklony pro 030(031),mohl by ses zeptat na 047?To vůbec nevím,kde seženu a kdyby ti to dali k tomu,tak mi to pošleš,tak to když tak zkus.Nemyslím,aby si ji stavěl,ale ty sklony a poloměry

Stejně Zbyněk dotáhne koleje až do Prahy z Hradce přes Chlm. Poděb už jsou tak určitě takhle nenechá si myslím :lol:

VáclavS napsal:
Zbyňku, to jsi stavěl také Kralupy? :lol: Když máš koleje do Cítova, anebo se jedná o Církvice?
Jo Církvice , já si nemohl vzpomenout. Díky. Ale také je to na "Cí" :lol: :lol: :lol:
To je zase ostudy :cry: Až bude čas, tak to opravím.

Já si myslím že by to bylo dobré...ehm...bylo by to vinikající..za chvíli pojedem po celé ČR a Bratislava-Praha se změní v Projekt ČR :lol:

Peta napsal:
Já si myslím že by to bylo dobré...ehm...bylo by to vinikající..za chvíli pojedem po celé ČR a Bratislava-Praha se změní v Projekt ČR :lol:
No to nevim jak by to reagovali ostatní autoři tratí... viz třeba Tygy s dlouho očekávanou 090 Praha - Děčín

JOHNZ napsal:
KJ_Ross: Ako by mali reagovať? Osobne si myslím, že by s tým mali nejaké problémy ...
Ano, už jen, že by byly problemy tak by jejich reagování kladné nebylo. Tak a třeba už ti to došlo! Ale bylo by to super se projet třeba z Děčína do Brna, aniž bychom museli mít nainstalované dvě traťe v MSTS. Ale zase na druhou stranu, chtěli bychom toho trochu moc.. Můžeme být rádi, že jsme tam, kde jsme.

KJ_Ross napsal:
Ano, už jen, že by byly problemy tak by jejich reagování kladné nebylo. Tak a třeba už ti to došlo! Ale bylo by to super se projet třeba z Děčína do Brna, aniž bychom museli mít nainstalované dvě traťe v MSTS. Ale zase na druhou stranu, chtěli bychom toho trochu moc.. Můžeme být rádi, že jsme tam, kde jsme.
No to určitě! Radši mít 2 tratě, s kterýma se dá dělat, než jeden velkej moloch, kde dělám path hodinu. Ty asi neděláš s editorem, viď?

A joo ... clovek mysli jedno a napise druhe ... a tak to dopadne ... malo tam byt "osobne si NEmyslim, ze by s tym mali nejake problemy ...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře