Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zbyňku chtěl bych se zeptat, co myslíš tím, že aktualizace budou nefunkční? nemaj to být náhodou aktivity?? mě jen tak napadlo :lol:

SUPR!!!!fakt bomba...hlavně poděbrady!!!!

Jen se chci zeptat....nešlo by upravit barvu těch přístřešků z Poděbrad....respektive duplikovat model a jen přepsat textury....klidně bych to udělal, jen jestli by to mělo opodstatnění... třeba v poděbradech jsou jasně zelené... to samé na masaryčce...tam zase hodně tmavé...na vzhledu to dost přidá :wink:

KJ_Ross napsal:
Zbyňku chtěl bych se zeptat, co myslíš tím, že aktualizace budou nefunkční? nemaj to být náhodou aktivity?? mě jen tak napadlo :lol:
Díky, už jsem překlep opravil. Byl u mě na návštěvě Johnz, tak reaguji až nyní.
Hawk:
Ohledně Poděbrad, myslím, že nátěr vlaštovek není tak důležitý, jako kvalitně nafotit nádražní budovu a poprosit některého modeláře o model. (Honza Švec na této trati také něco fotil) Prázdno v místě nádražní budovy snad k tomuto někoho vyprovokuje. To samé Velký Osek. Libice, tam dle fotek (které snad také někdo nafotí) Pawlik, když jej poprosíme, přeskinuje svůj model Mstětice. (náhradní podobná budova)
.....jdu sypat štěrk, ať je to do aktualizace hotové.

No, v mém případě bude možná rychlejší, když nanovo texturu vytvořím
a namapuji. :)
Jinak model by šel jednoduše upravit do reálné podoby, vymazat přebytečné, dotvořit chybějící.
Co se týče Poděbrad, myslím, že se tu o focení zmiňoval Honza Švec.
Já se tam tehdy pracovně pohyboval celý týden, ale fotky jsem kvůli výše zmíněnému už nepořizoval. A to jsem měl v plánu Poděbrady tvořit jako svůj první pokus, protože nádražní budova je celá hranatá.

Ano, nádražní budovu Poděbrady jsem nafotil, stejně jako Velký Osek, Libice, Velké Zboží, Nymburk. Ale zatím mám jen fotky, modely jsem nevytvářel. Pokud by někdo jiný (třeba místní) chtěl budovu vytvořit, tak klidně může. Můžu mu i své fotky poslat. Já se k tomu jinak taky dostanu.
Možná do aktualizace 74.

Nádhera...už z toho máme interkomunitní MSTS český projekt!
Fakt mazec, že se do tvorby zapojuje tolik lidí a trAť se může tak rychle rozrůstat.... Jak budu moct, tak půjdu nafotit Poděbrady a Nymburk :wink:

Jan Švec napsal:
Ano, nádražní budovu Poděbrady jsem nafotil, stejně jako Velký Osek, Libice, Velké Zboží, Nymburk. Ale zatím mám jen fotky, modely jsem nevytvářel. Pokud by někdo jiný (třeba místní) chtěl budovu vytvořit, tak klidně může. Můžu mu i své fotky poslat. Já se k tomu jinak taky dostanu.
Možná do aktualizace 74.

No já sem z okolí Poděbrad, mohl bych se někdy o něco pokusit...

Naposled editoval moderátor:
Ty obrázky, které jsem zveřejnil už jsou opět muzeum. Nedalo mi to a úsek KH - Poděbrady jsem ještě otexturoval a okřovinoval. Také chci poděkovat Romanovi Š za dodání nového nadjezdu, který jsem zrovna potřeboval kousek za Poděbrady.
36b196b90ba1d1dd810af82df4b13f95.jpg
Velké Zboží
e6dced55e04f8eb67661a7592ffd07fe.jpg
Předvěst na Kanín
342e8bd0b2b6489913d5c7127e6d2575.jpg
A tak nějak to vypadá všude. Chybí ještě hodně budov, ale to až příště.
Zítra tedy konečně bude aktualizace 73

Aktualizaci trati už kopíruji, bude na třech serverech kvůli eventuelnímu přetížení. Má asi 66 MB. Jelikož se naruší aktivity, tak současně kopíruji balík aktivit v instalaci. Jelikož tento balík obsahuje ve všech aktivitách loko zssk_350, jak dva nové skiny, tak i přeznačené dle norem 001,5a 14, tak se tato lokomotiva i s kabinou také nainstaluje s aktivitami. (je to z důvodu, abych se vyhnul zbytečným emailům a dotazům, proč vyhazuje chyby a kde sežene.....ale za cenu asi 45MB.) Tato lokomotiva je pro verzi 1.4 a obsahuje rv od Boba57 pro BIN6. Kdo zatím používá MSTS BIN 1.57 (jako já), stáhne si balík updatetrainset157.exe (kolem 10MB) a nainstaluje jej vždy jako poslední. Tento balík obsahuje mimo jiné i doplnění 452003/10 a nový cab Hurvínka, vše od Mirana.

Pro nedočkavce dám odkaz zatím do diskuse a po dokopírování na všechny servery dám všechny odkazy na své stránky.

Takže vydržte ještě asi půl hoďky.

http://www.semora.cz/d/73bptrat.exe
66,2MB
stahujte zatím aktualizaci trati a balík aktivit

http://www.semora.cz/d/aktivity.exe
44,7MB
Pozor, Vaše aktivity si před instalací zálohujte, instalátor složky aktivit nejprve vymaže. (nebo celé instalujte někam bokem)
Dále nainstaluje laděnou loko 350, zde není nutné starou verzi 350 odebírat, stará verze zůstává zachována (kvůli eventuelní kompatibilitě starých aktivit) Ale doporučuji smazat a používat novou verzi. Instalace je včetně kabiny.

Kdybych měl někde chybu, dejte zavčas vědět. Opravím

Zbyňku,opět perfektní práce klobouk dolů.Co do reality tak i zpracování tratě.

zbynek tak som sa pred chvilou neudrzal a zalapal po dychu: idem si tak saxonkou z holesiek, vsetko zodpoveda prevadzke peknych par rokov dozadu /celozelene vozne, sem bobina - tam bardotka.../ a odrazu na mna v prahe-kyjich vykukne esus... teeeda take soky mi robit! ale inak to vyzera pjekne :)

jeffer napsal:
zbynek tak som sa pred chvilou neudrzal a zalapal po dychu: idem si tak saxonkou z holesiek, vsetko zodpoveda prevadzke peknych par rokov dozadu /celozelene vozne, sem bobina - tam bardotka.../ a odrazu na mna v prahe-kyjich vykukne esus... teeeda take soky mi robit! ale inak to vyzera pjekne :)

Já nic, já muzikant, to je aktivita od Zdeňka I. Jen okoukni, jestli do Českého Brodu jedeš na očekávejte 100km/h, trochu jsem přeladil návěstidla, aby výpravčí nechrápal a stavěl včas. :lol:

Mé www stránky už jsou aktualizované, kdyby někomu nefungoval nějaký odkaz....

Trať

Musím Zbyňkovi vyseknout poklonu.právě jsem se projel ve volné chvilce z KH do Poděbrad.To je paráda.

No a navíc jsem se projel v nové kabině na 350.Ty stupně,kontrolka prokluzu to také nemá chybu......Velké díky patří autorskému kolektivu Bob57_cz,Martens a spol....

co sa tyka ceskeho brodu tak vsetko bolo dobre /nesledoval som to priznam sa, ale ziadny vacsi problem s nepostavenou cestou som nikde nemal/, len opackovac sa tak 15-20s spozdoval za track monitorom v nahadzovani navesti /tj. zlta na opakovaci naskocila tak v polke useku medzi navestidlami - dovtedy svietila zelena z predchadzajuceho/ a este mam tu blbu verziu kabiny 362 kde je to zelena+zlta - musim vyhrabat tu opravu. a v tej nocno-zimnej aktivite mi pravidelne hadze chybajuce objekty tusim nejaky stone-pier.ace alebo tak a este tesne pred KH nejake zatravnene zarazadlo (.s) -> ja uz tie chyby nesledujem a odklikavam yes /ono niekedy to okno s chybou zmizne na pozadi a train sim sa len sekne tak y-y-y-y... kym to nejde/

jeffer napsal:
co sa tyka ceskeho brodu tak vsetko bolo dobre /nesledoval som to priznam sa, ale ziadny vacsi problem s nepostavenou cestou som nikde nemal/, len opackovac sa tak 15-20s spozdoval za track monitorom v nahadzovani navesti /tj. zlta na opakovaci naskocila tak v polke useku medzi navestidlami - dovtedy svietila zelena z predchadzajuceho/ a este mam tu blbu verziu kabiny 362 kde je to zelena+zlta - musim vyhrabat tu opravu. a v tej nocno-zimnej aktivite mi pravidelne hadze chybajuce objekty tusim nejaky stone-pier.ace alebo tak a este tesne pred KH nejake zatravnene zarazadlo (.s) -> ja uz tie chyby nesledujem a odklikavam yes /ono niekedy to okno s chybou zmizne na pozadi a train sim sa len sekne tak y-y-y-y... kym to nejde/
Chyby sledovat a hlásit, abych následně opět vydal opravný balíček. Škoda, že jsem aktivitu nedojel celou. Zaražedlo je od Nebuluse. Jestli je jako zimní bez zimní textury, tak to je problém. Stačí ale přepsat sd na parametr 0 .

tak najprv 350:
sqwele! len sa mi nepaci, ze EDB vypina uz pri 50 i ked s mirelom taha min. do 30. /skusal som 011, ale asi su vsetky rovnake/ inak sa mi mocno paci.

a teraz chybajuce objekty:
dlhodobo:
textures/snow/SRV_StonePier.ace, IJ_Brick_dark.ace, SRV_Bridges4.ace a Bridge4S.ace -> tym padom, zlyhalo nahratie suboru s modelom Cald_1over4_bridgeA.s

v Kutnej Hore:
textures/snow/Zarazadlo_beton.ace
a tym padom: zarazadlo_sypane.s, zarazadlo_sypane_trava.s

vsetky chybajuce ace existuju v textures/ ale nie vo verzii textures/snow/

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře