M
mirous
Host
Zdravim, mám docela problém, po nainstalování trati BP se po načítání hra kousne a odkáže k Billovi, neví někdo co s tim prosím?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nelze řešit, málo vstupních informací. Že se hra kousne při startu může mít desetitiíce příčin. Je nutné napsat podrobný postup instalace.mirous napsal:Zdravim, mám docela problém, po nainstalování trati BP se po načítání hra kousne a odkáže k Billovi, neví někdo co s tim prosím?
Tento jav sa tu popisoval najmene 2.000 krát a vždy sa pri stiahnutí aktualizácie nájde niekto, kto položí takúto otázku. Je ľahšie dostať odpoveď na striebornom podnose, než si ju vyhľadať tu na webe.Zbyněk Šemora napsal:Nelze řešit, málo vstupních informací. Že se hra kousne při startu může mít desetitiíce příčin. Je nutné napsat podrobný postup instalace.mirous napsal:Zdravim, mám docela problém, po nainstalování trati BP se po načítání hra kousne a odkáže k Billovi, neví někdo co s tim prosím?
Zbyněk Šemora napsal:Nelze řešit, málo vstupních informací. Že se hra kousne při startu může mít desetitiíce příčin. Je nutné napsat podrobný postup instalace.mirous napsal:Zdravim, mám docela problém, po nainstalování trati BP se po načítání hra kousne a odkáže k Billovi, neví někdo co s tim prosím?
Tax napsal:Tento jav sa tu popisoval najmene 2.000 krát a vždy sa pri stiahnutí aktualizácie nájde niekto, kto položí takúto otázku. Je ľahšie dostať odpoveď na striebornom podnose, než si ju vyhľadať tu na webe.Zbyněk Šemora napsal:Nelze řešit, málo vstupních informací. Že se hra kousne při startu může mít desetitiíce příčin. Je nutné napsat podrobný postup instalace.mirous napsal:Zdravim, mám docela problém, po nainstalování trati BP se po načítání hra kousne a odkáže k Billovi, neví někdo co s tim prosím?
mirous napsal:Takže, nejdříve jsem nainstaloval samotnou hru, potom vaší trat (BP 72.1) pomocí Setup.exe. Poté když sem hru spustil tak se načítá asi 5 minut, což je podle návodu normální, pak mi to napíše chybu u loko. 450 a u loko. 680 napíše že nelze přečíst řádek 60 v engu nebo něco takovýho, obě chyby jdou ale přeskočit. Ale chvíli na to se objeví klasické hlášení chyby s odkazem na microsoft. Zajímavé je, že jsem hru už nainstalovanou měl a i s těmito chybama mě jela. Pak sem jí z tech. důvodů odinstaloval a včera sem si jí chtěl zahrát tak sem jí znova instaloval ale ted nejede a vůbec netušim proč.
Na rozšíření možností počasí v MSTS lze použít program Kosmos nebo starší Sky!Conductor2, který byl k dispozici na http://www.howintheworld.com/skies/. Pak ho jeho autoři poskytli jako plugin do Kosmosu - ten je zmiňován v sekci fóra Programy a utility.Pawlik napsal:utilitka, která uměla více druhů počasí, tedy i slabé sněžení.
Tam to někdo i v reále ukradl. Ale pokud strojvedoucí nemá seznání a neví, že je tam 120/70/100/80, tak tam nemá co dělat. Ikdyby ten rychlostník ukradli cixxxxx do sběru a žádný tam nebyl, strojvedoucí musí jet tak, jako by tam ten rychlostník byl.122 030-0 napsal:Zdravim, jedu z Kutne hory a kdyz uz jsem v Koline, sjizdim z mostu, tak pak je na rychlostniku 100km/h a kdyz jedu dal tak tam je 80km/h a tady je kamen urazu. Vubec jsem nikde nenasel znacku abych tuto rychlost ocekaval. Nechybi tam ta znacka?
Ještě nebyl čas to projet, ale mám pocit, že na monitoru je stále 75 a 100 je za obloukem.Zdeněk Itterheim napsal:Já už to Zbyňkovi posílal někdy minulý týden, za "zvedačkou" se objeví na TM 120, ale přes celé esíčko má být 75.
Jiří napsal:Když už má Zbyněk Šemora problémy s místem na DVD,co takhle návrh. Kdyby svoji trať včetně Trainsetu začal šířit na dvouvrstvém DVD Médium. Dneska není problém sehnat 8,5 GB DVD a nebo instalace šířit komprimačním programem WinUha.![]()
Že jsi neměl problém? Víš jak se blbě 4 Gigovej AVI čte?, Byl jsem rád, když jsem jej na xtý pokus zkopíroval na HD. Jinak jsem byl rád, že jsi mi jej poslal alespoň taktoZdeněk Itterheim napsal:Tak to kopíruj v UDF formátu, já takto dělal avi se záznamem tratě cca 3 GB. Zkus to, já s tím neměl problém.
Však ony už jsou současně 4 i více. Psal jsem jen o tom, že když Trainset do jednoho setup nevejde, musím přepracovat scripta instalátoru a to je právě ten den zdržení.Martens napsal:Asi bych, Zbyňku, ty instaláky opravdu dal do dvou samostatných souborů.
Zbyňku, limit pro FAT32 je 4GB na soubor ( ne 2GB ). Win98 umí číst i NTFS, pokud mu dodáš externí ovladač. Ale jenom číst !Zbyněk Šemora napsal:Že jsi neměl problém? Víš jak se blbě 4 Gigovej AVI čte?, Byl jsem rád, když jsem jej na xtý pokus zkopíroval na HD. Jinak jsem byl rád, že jsi mi jej poslal alespoň taktoZdeněk Itterheim napsal:Tak to kopíruj v UDF formátu, já takto dělal avi se záznamem tratě cca 3 GB. Zkus to, já s tím neměl problém.
Jinak to není o komprimaci, ale inteligentní instalaci. Také FAT 32 Ti nepřečte právě větší soubory než 2 GIGA. Win98 NTFS neumí.