Zbyněk Šemora napsal:
Bobe uklidni se. K pomoci s trainsetem stále vyzývám, včetně Tebe. Jaksi vyslyšeno nebylo a tak co si neudělám sám, to nemám. Jinak po projetí conbuildrem Ti vyjede 0 chyb. Jen upozorňuji, že u motorových lokomotiv se musí použít Jackovy zvuky a nakopírovat do příslušných snd.
Ohledně instalace, nevím, co stále řešíš. Nejsem tak znalý jako ty, no 4Giga, tak jsem se přeřek, ale instalátor mi větší setup než 2 stejně neudělá. Ale jinak nechápu, jak chceš dělit instalaci například na 20 dílů. To chceš, aby během instalace uživatel dvacetkrát musel hlídat potvrzení navazující instalace? Kdo je nezasvěcený do věci, tak na dálku je chytrý jako rádio, ale pokud se nad tím hlouběji zamyslíš, tak zjistíš, že takové řešení je nesmysl.
Ty neumíš číst? Když otevřeš jakýkoli eng a sd, ve kterém jsem dělal změny, najdeš tam v comment mimo jiné i dnešní datum. Dokonce i v Tvém formátu. Myslel jsem, že Ti to udělá radost. Ale nic si z toho nedělej, já už také blbě vidím.
Nahoře jsem ti to zvýraznil.
Něco takového
je jen u některých :
cd_242202.eng :Comment ( verze: 20.10.2006 - nastavene stupne kontroleru -
svetla MSTS Bin 1.5.7 ) , v některých není ani čárka.
Porovnej si například v totalu z toho dnešního upd třeba 560004.eng
BellToggle( 0 1 1 ), "Napetova soustava 25kV/50Hz......
a 560021.eng
BellToggle( 0 1 0 ), "Napetova soustava 3kV ss.
a tak dále a dále, tohle CB nenajde. Když už edituji eng, tak jej rovnou zkontroluji i na jiné chyby, jinak nemá cenu se v něm vrtat. Vznikají jen další rychlokvašky.
Co se týče instalátorů, tak to nemusí být jeden, ale může jich být více a už vůbec nemusí navazovat automaticky. Stačí je jen rozdělit podle skupin:
loko-E, loko-D, loko-M, vovy-P, vozy-G, atd. Je to naprosto jednoduché a ten setup.exe se může jmenovat každý jinak. Nevím, co v tom pořád hledáš za komplikace.
Určitě je pro uživatele rozumnější, když párkrát potvrdí a ví, že to jede, než dlouhé minuty čekat a nabýt dojmu, že to nic nedělá, zamrzlo a pak to sestřelí, případně píše dotaz, že se mu CD/DVD nadaří načíst.
Ten chytrý na dálku jako rádio mám být já ?!
Podívej se, jak dělají instalátory výrobci softů a her, 2GB exe ani msi ani cab tam nenajdeš ! Větší soubor než 200MB jsem ještě nevidě u nikoho.
A to nemluvím o případné chybě čtení mechaniky, která dokáže vypočítat korekční opravu, ale ne u mamuta.
Začni myslet jako uživatel a ne jen, že je to pro tebe v tom prográmku pohodlné.