Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Mohl by mi někdo poslat e-mailem asktivitu OS 9341/9344?
E mail : nepe1@centrum.cz ............Tentokrát mi to vyhazuje toto: Varování - číslo položky: 1
Následující vlak může způsobit problémy bude-li v MSTS vybrán, protože vedoucí lokomotiva nemá soubor kabiny (cabview).
Název lokomotivy:: CD Servis1 (** Chybí pohled do kabiny (cabview)! **)
Složka: 'TRAINS\CONSISTS'
Soubor: 'os9341_163+R.con'
Popis: ''

Varování - číslo položky: 2
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Toto způsobí, že se vlak neobjeví v seznamu v MSTS módu Prozkoumat
Vlak: "Soubor: 'os9341_350+EC175.con'
stroj "Soubor: 'zssk_350\zssk_350014.ENG'

Varování - číslo položky: 3
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Toto způsobí, že se vlak neobjeví v seznamu v MSTS módu Prozkoumat
Vlak: "Soubor: 'os9341_ec173vindobona.con'
stroj "Soubor: 'zssk_350\zssk_350014.ENG'

Chyba - číslo položky. 4
Následující soubor nebyl nalezen!
Soubor: 'cd_151\151004noc.ENG'

Chyba - číslo položky. 5
Soubor: 'cd_362\362168noc.ENG'

Chyba - číslo položky. 6
Soubor: 'mav_Pack\MAVApmz.WAG'

Chyba - číslo položky. 7
Soubor: 'mav_Pack\MAVAvmz.WAG'

Chyba - číslo položky. 8
Soubor: 'mav_Pack\MAVBvmz.WAG'

Chyba - číslo položky. 9
Soubor: 'mav_Pack\MAVWrrmz.WAG'

Naposled editoval moderátor:
Peta. Aktivita má vadný consists. Už jsem to jednou psal. Vozidla s koncovkou noc po nástupu BIN neexistují, máv_Pack už dávno také ne. zssk_350 je ke stažení.
servis žádnou kabinu nemá. Asi tam je chyba v zadání eng. Na mých downloadech je to dávno opraveno (nebo na MSTS SINUS)

Sice by tato diskuze měla být asi v aktivitách, ale...
Používáš MSTS Bin? Když nebyl Bin, tak mi to padlo akorát 1x v Libni a pak jsem to dojel úspěšně do cíle bez jediného pádu (žádné save a load). Jelikož to byla moje první aktivita, tak jsem se vyptával ostatních na stabilitu aktivity. Drtivé většině uživatelů to nepadlo i za MSTS bez Binu. Po naistalování Binu 1.6 mi to nepadlo ani jednou...
Napiš mi případně soukromou zprávu s podrobnostmi (kde a v kolik ti to přesně padlo, případně informace o tvojí sestavě...)

Volná jízda je bez problémů.
Není-li ve složce activities žádná aktivita, tak samozřejmě nefunguje ani volná jízda. To je vlastnost MSTS.

Tak beru zpět. Teď jsem to zkoušel bez aktivit a funguje.
Nevím ale, jak jsem k závěru, že bez aktivit hra nefrčí, došel?...
Možná to tak je při spuštění přes trainstore. :eek:

Pawlik napsal:
Tak beru zpět. Teď jsem to zkoušel bez aktivit a funguje.
Nevím ale, jak jsem k závěru, že bez aktivit hra nefrčí, došel?...
Možná to tak je při spuštění přes trainstore. :eek:
Ano, je. Přes train.exe je to funkční. přes trainstore nikoli. Ovšem pro trať Blava-Praha nemohu použít train.exe, neboť bych na spuštění čekal do soudného dne.
Takže je mi to již jasné, OK.

Pánové - opět zavádějící závěry.

MSTS pro spuštění potřebuje alespoň jednu trať s alespoň jedním úkolem. Pokud u konkrétní tratě (v případě více nainstalovaných tratí) není žádný úkol, tak dotyčná trať není v nabídce. Má li být trať v nabídce tak u ní musí být úkol. Je to z toho důvodu, že by jste tam neměli nadefinovanou žádnou trasu a MSTS by pak nevěděl, kde vás má postavit na koleje.

A vzhledem k tomu, že při spuštění přes TrainStore máte jen JEDNU trať a JEDNU aktivitu tak pak již v samotném MSTS nemáte moc na výběr. Pokud ale máte dostupnou jen jednu trať u které nemátě žádnou aktivitu tak pak MSTS nemá na výběr - nemá vás kde postavit na koleje - a nejde spustit. Toto je stav častěji dostupný přes TrainStore. Ale je jinak jedno jak to spustíte. Za to nemůže TrainStore neboť problém je mezi klávesnicí a židlí.

MÁM problém, jel sem aktivitu DH_R972_2.cast a po uložení(F2) a opěovném Loadu, mi vyskočilo toto:Region load error - oarrent TrackMonitor does not exist...
TM byl zapnut...Předem děkuji za odpovědí

zkus si zapnout Train store a tam ti vyskočí okenko jestli chceš uložit to,co si ukládal ve hře,tak dej ano a mohlo by ti to jít

Zbyněk Šemora napsal:
Kosac napsal:
Nejsou lidi. Já to tam dal o slezině a na víc nebyl čas. Doufal jsem, že mi někdo pošle opravené aktivity, ale nic. Tak to budu muset udělat sám. Až bude hotovo, tak dodám i odkazy.

Zbyňku, já bych nechal opravu aktivit na někom, kdo se tím zabývá.
Myslím, že je to škoda Tvého času. Ani mě se do toho nechce. Už jsem to dlouho nedělal. Taky nevím, jestli je to přínosná práce - opravovat moje aktivity - jestli je ještě vůbec někdo bude chtít jezdit.
Ze sleziny jsem navíc nezískal jednoznačný pocit, že se už jsou vlastnosti servisu2 definitivní a že se musí staré aktivity předělat. Proto jsem vyčkával. Obávám se, že to není jen o tom změnit servis2 na vyčkávací bod, vše se musí otestovat. Simulátor se může chovat díky BINu jinak i v dalších směrech (třeba "ubíhání" času).
Taky je otázka na jak dlouho aktivity opravíme. Do další verze BINu?

Ale našel jsem horší věc. Na základě upozornění uživatele, který našel zdvojenou značku označení 2. koleje v Poděbradech, budu muset udělat opravnou aktualizaci. Problém vznikl otočením objektů, kdy mi zmizela značka koleje a já v domění, že jsem ji smazal, tak ji udělal ještě jednou. Právě jsem to opravil (odstranil značky, vyjmul kolej, SAVE, pak začaly řvát neviditelné objekty a pak osadil znovu). Na slezině jsem našel chybu v označení koleje v Hořátvi. V Zohoru se Nebulusovi ztratilo několik budov. Poslal mi ztracený soubor a už je to tam jiné kafe. Ještě musím z Oseka doplnit rychlostníky, pokud se pojede od Hradců, aby naskočila traťová 120km/h. Opět jsem zřejmě udělal rychlokvašku, jak by řekl Bob_57. Ale kdo nic nedělá, také nic nezkazí.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře