Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdravim. Pri hrani poslednej Tomesovej aktivity, nocneho rychliku Excelsior sa mi pre Uherskom objavila hlaska, ze sa neda najist subor s modelom Track_B/Shapes/a3t2000r10d.s a nasledne sa mi nenacitali kolajnice pred natupistami v stanici... Nevie mi niekto prosim poradit, kde zohnat chybajuci subor? Dakujem

Ivan.ps napsal:
Zdravim. Pri hrani poslednej Tomesovej aktivity, nocneho rychliku Excelsior sa mi pre Uherskom objavila hlaska, ze sa neda najist subor s modelom Track_B/Shapes/a3t2000r10d.s a nasledne sa mi nenacitali kolajnice pred natupistami v stanici... Nevie mi niekto prosim poradit, kde zohnat chybajuci subor? Dakujem
Jestli se tato hláška zobrazuje pouze u této aktivity, asi nestíhá PC, je tam dost hustý provoz, u mě bylo vše v pohodě.

PC stiha, tam problem nebude. Hladal som v tej zlozke spominany subor a naozaj ho tam nemam. A netusim ako je to mozne :?

Ivan.ps napsal:
PC stiha, tam problem nebude. Hladal som v tej zlozke spominany subor a naozaj ho tam nemam. A netusim ako je to mozne :?
Náhradou můžeš použít z GLOBAL, nemají stejnou velikost, *.sd mají stejný a v Sview vypadají stejně.

Zdravím , chtěl sem poprosit o radu, moje koleje ve hře to nejsou koleje !!! :D no protože to vypada jako kdyby byly na na zemi jen namalovaný, jen kdyz jedu po vyhybkach tak jsou normální , asi sem si přepsal něco v Globalu nebo nevím, takze budu muset stahnout Xtracks nebo neco????
prosim poradte
Díky

viz.obrazek
http://sklad.obrazku.net/obr/koleje_352823754.jpg

DEJV00 napsal:
Zdravím , chtěl sem poprosit o radu, moje koleje ve hře to nejsou koleje !!! :D no protože to vypada jako kdyby byly na na zemi jen namalovaný, jen kdyz jedu po vyhybkach tak jsou normální , asi sem si přepsal něco v Globalu nebo nevím, takze budu muset stahnout Xtracks nebo neco????
prosim poradte
Díky

viz.obrazek

Nemáš náhodou zníženú kvalitu zobrazovania v nastaveniach MSTS???

DEJV00 napsal:
prosim poradte
Díky

viz.obrazek

kvalita objektu v terénu dej na 3

Zbyňku, prosím Tě, při tvorbě aktivity jsem chtěl zadat traffic od HK do Oseka a dále na Prahu, ale trasa mi končí před Osekem, tak jsem zkusil z Oseka na Hradec (od Prahy) a zase mi končí path těsně za Osekem, jakoby tam chyběl kus kolejnice. Mrkni na to, prosím Tě, díky

Tomes napsal:
Zbyňku, prosím Tě, při tvorbě aktivity jsem chtěl zadat traffic od HK do Oseka a dále na Prahu, ale trasa mi končí před Osekem, tak jsem zkusil z Oseka na Hradec (od Prahy) a zase mi končí path těsně za Osekem, jakoby tam chyběl kus kolejnice. Mrkni na to, prosím Tě, díky
Nejsou to ty skryté výhybky proti zasmyčkování ?

bob57_cz napsal:
Tomes napsal:
Pak se tam ale nedá projet, to by byly ty koleje jenom na parádu ?

Tomes napsal:
bob57_cz napsal:
Tomes napsal:
Přibliž/zvětši si to blíže a těsně před tím koncem trasy tam objevíš vexli (pokud máš navoleno zobrazení bodů, ale to tobě nemusím zdůrazňovat jako zkušenému).Není to na parádu, jsou to ochranné odvraty.
Před chvílí jsem si tam udělal minitestact - přijel od H.K., projel V.O. a odjel na H.K. druhou stranou.

Tomes napsal:
bob57_cz napsal:
Tomes napsal:
Ale dá dá dá.
Pokud pojedeš ve volné jízdě, tak na návěstidle budeš mít přivolávačku a musíš stisknout klávesu G. Pokud děláš aktivitu, tak si vyhýbku musíš přehodit na mapce (tam jsou takové zelené puntíky, pravé tlačítko myši a přehodit vyhýbku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
V mé aktivitě mi tam vlaky jezdí.
Omlouvám se za humor, ale o tomto jsem psal už několikrát a pár listů zpět jsou i fotky jak ty vyhýbky budou po aktualizaci zamaskované.

Zbyněk Šemora napsal:
Tomes napsal:
bob57_cz napsal:
Tomes napsal:
Ale dá dá dá.
Pokud pojedeš ve volné jízdě, tak na návěstidle budeš mít přivolávačku a musíš stisknout klávesu G. Pokud děláš aktivitu, tak si vyhýbku musíš přehodit na mapce (tam jsou takové zelené puntíky, pravé tlačítko myši a přehodit vyhýbku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
V mé aktivitě mi tam vlaky jezdí.
Omlouvám se za humor, ale o tomto jsem psal už několikrát a pár listů zpět jsou i fotky jak ty vyhýbky budou po aktualizaci zamaskované.
Zbyňku, díky za vysvětlení, ale toto jsem opravdu přehlédl a už se to povedlo, dobrá rada nad zlato a já musím víc číst :eek:

Naposled editoval moderátor:
Já blbec, já blbec. Ta moje aktivita Den Blbec je opravdu blbec.
Tak jsem ji konečně dohrál. Málem. Po ujetí asi 830km mi to v závěrečném posunu asi 100m před cílem na reverzu napsalo:
"Jsi pomalý jak slimák, takové lidi na dráze nepotřebujeme, máš padáka" :lol: :lol: :lol:
Zíral jsem na to jak blázen, protože ve finále žádná taková hláška být nemá. Kouknu do editoru a je to jasné. poslední reverz měl aktivovat událost na místě "Konec aktivity" a já blbec záložku nasměroval na "Konec v depu" (můj nepořádek, protože první slovo mám všude název dopravny) Já tu aktivitu snad nikdy nedohraji.
Ale s potěšením mohu oznámit, že po 10 a půl hodinách hry se nerozchází ani traffic, ani okno jízdního řádu pod F10. Zápis byl přesně na vteřinu totožný s hodinami na lokomotivě. Zde je několik finálních screenů. Aktivitu vydám po aktualizaci trati v týdnu po novém roce.
(Aby jste přijeli i do krásného nádraží v Bratislavě) Jen by tam chtělo už po 16. hodině rozsvítit noční osvětlení.
93d4138e16730f442b89839a439cf94d.jpg
8bb3b9760cfad06db35a5651321ad9f0.jpg
9f40f9208a2bd68de0530ddfdec91bed.jpg
2694b86addbc379adc974d42587328f0.jpg
1c7fc168b5a4edfdc3e793c882ebdb34.jpg
Tady za první vekslí jsem se měl otočit, zajet do depa a jít spát. Nenaštvalo by Vás to?
cccd84b46808a0e065432cf49d6228b0.jpg

Naposled editoval moderátor:
Chtěl bych jako určitě mnozí poděkovat za trať BP,zvláště v poslední době.Chci se hlavně zeptat když se podařilo vytvořit nádherné nádraží v Bratislavě tak jestli někdo uvažuje nobo snat dokonce pracuje na Fantově budově hlavního nádraží v Praze.

Ahoj Kodl, koukám, že z Berouna to máš do Prahy kousek a ještě si cestou užiješ spoustu legrace a retro atmosféry v panťáku.
Tak s sebou kdyžtak vem foťák u vyrob foto použitelné na textury, případně je rovnou vyretušuj = vyrob textury
Věřím, že nikomu z modelářů se do velkých pražských nádraží moc nechce. Kdyby ovšem byly kvalitní podklady, tak možná někdo (v mém případě okolo července) by mohl vyrobit i Wilsoňák. Nedávno se o tomto zmiňoval i Honza Švec.
I když k srdci mi osobně přirostla spíš Masaryčka.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře