Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Kdo je nedočkavý, už kopíruji soubor aktualizace. Má pouhých 126MB. Ale obsahuje i soubor aktivity včetně opraveného jízdního řádu :lol: :lol:
Nedal jsem tam texturu z MSTS BIN pro návěstidla, ale tu si každý dopní z My Routes po instalaci BINU
Takže někdy odpoledne by to mohlo být nakopírováno.

Já jsem nedočkavý a zrovna kvůli BIN UŽ po druhé přeinstalovávám celé MSTS :( :( :( :(
Už to neděla tran.exe,ale Failed to create cabview.Když to napíše Crack scefuel(nevím přesně)tak je to hotovo?

David Kodet napsal:
Já jsem nedočkavý a zrovna kvůli BIN UŽ po druhé přeinstalovávám celé MSTS :( :( :( :(
Už to neděla tran.exe,ale Failed to create cabview.Když to napíše Crack scefuel(nevím přesně)tak je to hotovo?

A máš tu nejnovětší verzi MSTS BIN? Tohle vypadá na nějakou starší verzi.

Zbyněk Šemora napsal:
Asi si tady povídám sám se sebou, ale než se nakopírují soubory na ostatní servery, tak tady máte první odkaz:
http://www.semora.cz/d/76bptrat.exe
Výborně.Stáhnu si to od tebe z webu,protože teď si chci projet svou aktivitu na 180 a ta aktualizace by mě nenechala to projet.
Jak na začátku roku,tak pocelý rok :D Ale trať od Zbyňka můžes hrát každý den.Jenom ona je totiž fantastická(samozřejmě i zbylé ale nehodí se mi to rýmu).

Naposled editoval moderátor:
David Kodet napsal:
Co furt z toho děláš za vědu. Jednoduše si odinstaluj verzi Bin co máš (přidat/odebrat programy v ovládacích panelech) Pokud Ti nová instalace BIN nejde, tak z DVD BP si nainstaluj MSTS Update a pak aktuální MSTS BIN a musí to fungovat. (Za předpokladu, že máš aktuální kompatibilní trainset)

Zbyňku?O jaké nové tratě jsi BP obohatil?Nebo to bude na stránkách??Doufám,že už je Praha-Hradec K. :D

Zbyněk Šemora napsal:
David Kodet napsal:
Co furt z toho děláš za vědu. Jednoduše si odinstaluj verzi Bin co máš (přidat/odebrat programy v ovládacích panelech) Pokud Ti nová instalace BIN nejde, tak z DVD BP si nainstaluj MSTS Update a pak aktuální MSTS BIN a musí to fungovat. (Za předpokladu, že máš aktuální kompatibilní trainset)

Jsme vůl,je to tím trainsetem.Jinak u kabů,kde není BIN to jde,jak má.
Díky všem za pomoc

Zbyněk Šemora napsal:
Kdo je nedočkavý, už kopíruji soubor aktualizace. Má pouhých 126MB. Ale obsahuje i soubor aktivity včetně opraveného jízdního řádu :lol: :lol:
Nedal jsem tam texturu z MSTS BIN pro návěstidla, ale tu si každý dopní z My Routes po instalaci BINU

Odkud a jakou texturu prosím?

Peta napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Odkud a jakou texturu prosím?

Kdy se naučíš číst manuály a poznámky k Binu? Přečti si to a bude ti (snad?!) vše jasné!

klimi napsal:
Zbyňku?O jaké nové tratě jsi BP obohatil?Nebo to bude na stránkách??Doufám,že už je Praha-Hradec K. :D
Nejsi zrovna skromný. Ani jsem ještě nestačil dostavět HK - Jaroměř. Ale na náčum si tam z HK můžete zajet drezínou. Ještě tam nejsou ani návěstidla, ani perony ani rychlostníky. Přesto to nejtěžší je už hotovo.
Projeď si aktivitu a za 10 hodin poznáš, co je nové.
Peta: Od minulé verze BIN je opraveno mizení terénu za Dlouhou Třebovou a současně je silně vylepšena viditelnost návěstidel. Ale je nutné si do Textures zkopírovat texturu světla návěstidel z My route. Ale nejprve dle návodu v Bin přejmenovat na SigLightN.ace. Já ji zapomněl do Textures vložit. Na DVD ale vše bude OK.

Zbyněk Šemora napsal:
......je silně vylepšena viditelnost návěstidel. Ale je nutné si do Textures zkopírovat texturu světla návěstidel z My route. Ale nejprve dle návodu v Bin přejmenovat na SigLightN.ace. Já ji zapomněl do Textures vložit. Na DVD ale vše bude OK.
Návestidlá sú síce pekne viditelné z diaľky, ale zblízka pôsobia priam obludne. :o .

nebulus napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
......je silně vylepšena viditelnost návěstidel. Ale je nutné si do Textures zkopírovat texturu světla návěstidel z My route. Ale nejprve dle návodu v Bin přejmenovat na SigLightN.ace. Já ji zapomněl do Textures vložit. Na DVD ale vše bude OK.
Návestidlá sú síce pekne viditelné z diaľky, ale zblízka pôsobia priam obludne. :o .
Už jsem si na to zvykl. Původně zvětšil JP také viditelnost, ale za cenu, že kolem stínítka se vytvořil velký čtverec, který filtroval pozadí. Anebo se světla rozmázly ještě více.
Současně na dálku to vypadá velmi reálně a na blízko je to jen o zvyk. Snad udělat nějaký opačný LOD, kdy na blízko by se zmenšil kruh světla.

Zbyněk Šemora napsal:
Původně zvětšil JP také viditelnost, ale za cenu, že kolem stínítka se vytvořil velký čtverec, který filtroval pozadí. Anebo se světla rozmázly ještě více.
Současně na dálku to vypadá velmi reálně a na blízko je to jen o zvyk. Snad udělat nějaký opačný LOD, kdy na blízko by se zmenšil kruh světla.
Původní úprava viditelnosti spočívala v tom, že se v souboru Sigcfg.dat změnila položka Radius ( 0.3 ) na Radius ( 0.6 ) nebo dokonce 0.9, čímž došlo k zlepšení viditelnosti, ale ruku v ruce s tím šel "alfa-kanál" či co to bylo, který filtroval pozadí tak, jak to zmiňuje Zbyněk.
Já osobně jsem si v Sigcfg.dat s novou Džordžovou texturou změnil hodnotu Radius ( 0.3 ) na Radius ( 0.25 ), kdy viditelnost zůstává ještě slušná a návěstní znak zblízka už není tak "hrozný". :wink:

Zbyněk Šemora napsal:
Ale nejprve dle návodu v Bin přejmenovat na SigLightN.ace. Já ji zapomněl do Textures vložit. Na DVD ale vše bude OK.
To je dobře. Dej nám šanci používat i původní verzi a novou jen jako volitelný doplněk. Nepřepisuj to natvrdo.

Proč je sigcfg.dat v G-BP jen pár desítek kilo a u G-XT pro 180 má 1,5MB ?

No jo,zase jsem plně vinen.
Ale mám jinej problém.Chci si zkusit aktivitu "Den blbec"a mám aktuální trainset a chybí nějaké vozidlo Trains/Trainset/cd_Es_/CD_Es_478.1.Co je to prosím blíže a kde ho seženu?

Ještě večer jsem to opravil.Vyste mě to teda natřeli.Ale takovej blbosti bylo a bude. 8)

Pane Šemora, přepisuje poslední aktualizace něco v "Global"? Omylem jsem zapoměl přesunout správný Global a zaktualizoval trať nad Globalem k trati 180...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře