Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Podle poznatků ostatních asi bude záležet na výkonu PC, já z OL vyjel úplně načas, na vlaku jsem byl asi dvě minuty před odjezdem. Po odjezdu ještě vyzkoušet brzdu a už jsem jí to tam skládal. 151 s novým engem je mnohem lepší než dřív, dá se jet jako v reálu dle ampérmetru na mezi adheze a při rozjezdech trošku mašinku držet "u huby" (vzpomínka na Gorily, když ještě jezdily do Bohumína na Rastislavovi, to bylo poježděníčko..... ).
Rychlost jsem nemusel překračovat nikde, pokud nepočítám, že do osmdesátkového oblouku výběhem vjíždím 81, abych nemusel šahat na brzdič, ono se to po 50-ti metrech srovná.
No nic, před noční ještě něco ujedu, tak jdu na to.

Naposled editoval moderátor:
Lidi, prosím Vás neblbněte. Pokud nemáte aktualizovaný Trainset, tak Vám aktivita DB nepojede. Jednodušeji než kompletní balíky update Trainsetu 1 a 2 to už opravdu naservírovat nešlo (od 12.12.06!!!). Jen kdo ještě nemá si musí buď od Ppoolllla nebo ze sinus doplnit cd_Es.
Už mi přišel 5. email, že někomu aktivita vyhazuje chyby. :cry: :cry: :cry:

Zbyněk Šemora napsal:
Lidi, prosím Vás neblbněte. Pokud nemáte aktualizovaný Trainset, tak Vám aktivita DB nepojede. Jednodušeji než kompletní balíky update Trainsetu 1 a 2 to už opravdu naservírovat nešlo (od 12.12.06!!!). Jen kdo ještě nemá si musí buď od Ppoolllla nebo ze sinus doplnit cd_Es.

jj. Taky se mi nevyplatilo stahovat update trainsetu z msts.sinus.cz. Je tam jen 1. O druhym jsem nemel tucha...

Kosac napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

jj. Taky se mi nevyplatilo stahovat update trainsetu z msts.sinus.cz. Je tam jen 1. O druhym jsem nemel tucha...
Klídek, klídek. Pokud vím, dávno je tam vše. Jen doporučuji na Sinus chodit přes mé stránky, tam budete aktuálně informováni, co je nového a bude tam i přímo odkaz. Na Sinus to Karel skládá s mírným odstupem, jak mu to servíruji na jeho server. Musí to po příchodu z práce zpracovat a dát nový odkaz. Opravdu to máte posychrováno všude a to ne na stříbrném, ale na zlatém podnose.

bob57_cz napsal:
JP napsal:
Dopuručuji původní Radius ( 0.3 ) přepsat na Radius ( 0.2 ), a ještě malé světýlka pro pruhy tj. Radius ( 0.12 ) na Radius ( 0.08 )
Které jsou to přesně položky? Modifikovaný/upravený souborek by nebyl ? Radius ( 0.12 ) jsem nenašel nikde, zato Radius ( 0.11 ) hned 12x a Radius ( 0.3 ) jen 1x
http://members.chello.cz/chell10/Sigcfg_pro_BPaBin1_7.rar Tady to je už přepsané. Zbyněk by to mohl dát do příští aktualizace.

Jirko, ale opravil jsi tam i tu rychlost, aby monitor opět nechytil výstrahu (120km/h) předčasně u označníku?. Tohle právě opravoval Michal a je to předmětem aktualizace 76. Prosímtě koukni na to, jestli jsi to opět nevyrušil zpět. Děkuji.

Zbyňku, za tu aktualizaci trainsetu číslo 2 se omlouvám, tu jsem opravdu zapoměl na msts.sinus.cz dát (napravím dnes večer). Nicméně, je u tebe na dvou místech, je na http://zbynek.ama-cb.cz , kde ještě má být naservírovaná ?
Karel

Zbyněk Šemora napsal:
Jirko, ale opravil jsi tam i tu rychlost, aby monitor opět nechytil výstrahu (120km/h) předčasně u označníku?. Tohle právě opravoval Michal a je to předmětem aktualizace 76. Prosímtě koukni na to, jestli jsi to opět nevyrušil zpět. Děkuji.
Je tam rychlost 160. Přepisoval jsem to z tvé poslední aktualizace 76.
A nezapoměň do Textures dát taky tu novou SigLightN.ace

JP napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Ten SigLightN.ace od Džordže každý na DVD má (v dnešní aktualizaci instalace) Do Bp 77 jej samozřejmě preventivně zařadím.
Karel: já odkaz ze svých stránek mám ode dne vzniku, takže stačí, když dáš odkaz ze sinus kamkoli k sobě. Ale jsou tam doplněná nová vozidla, ta můžeš dát samostatně ke stažení. (751 a hodně OBB)

Zbyněk Šemora napsal:
JP napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Ten SigLightN.ace od Džordže každý na DVD má (v dnešní aktualizaci instalace) Do Bp 77 jej samozřejmě preventivně zařadím.
Karel: já odkaz ze svých stránek mám ode dne vzniku, takže stačí, když dáš odkaz ze sinus kamkoli k sobě. Ale jsou tam doplněná nová vozidla, ta můžeš dát samostatně ke stažení. (751 a hodně OBB)
Ahoj,jel jsem tvou aktivitu DB,ale v Rosicích mě to nepustilo dál,svítila červená,stál jsem tam asi do 11:19 a furt nic.Podle jř jsem přijel asi o 30 vteřin později.

Mám trošku problém s DB.Už jsem si dal do Trainsetu vozy Es a aktivita mi najela.Jenže do jedu hned na začátku k návěstidlu posun zakázán a někde to hodí nějaké soubory(nejsou vidět)dal jsem 3x enter a potom hra normálně spadla.Je tam nějaká chyba,nebo to dělá počítač?

David Kodet

Tak to je problém toho, že nemáš puštěn MSTS v okně. Takže až ti to vytuhne, tak se přepni do oken. To okénko s chybovou hláškou je dost odolné proti schování se za jiná okna.

Tak už jsem v DB zas o kousek dál...už vim kde jsem udělal chybu v depu na Masaryčce...před najetím na 380-ku jsem nezastavil před boudou, tam byl ten pes zakopán :lol: Dneska jsem odjel z Phy Hl. n. až do ČT, bez problémů a pádů...zatim super...pokračovat budu opět zítra po noční

klimi napsal:
Jak jsem psal,zůstal jsem seklý v Rosicích.
Klimi, to co jsi napsal, je technický nesmysl. V Rosicích v žádném případě nemůžeš být v 11.18, protože by Tě to tak pozdě nedovolilo odjet z žádné stanice. Jediné vysvětlení by bylo, že jsi po odjezdu z HK usnul a probudil jsi se po několika hodinách. Ale i tak by Tě v Rosicích nic nezastavilo, protože tam není nic, co by křižovalo trasu hráče. Tak nám tady nevypravuj pohádky.

David Kodet napsal:
Mám trošku problém s DB.Už jsem si dal do Trainsetu vozy Es a aktivita mi najela.Jenže do jedu hned na začátku k návěstidlu posun zakázán a někde to hodí nějaké soubory(nejsou vidět)dal jsem 3x enter a potom hra normálně spadla.Je tam nějaká chyba,nebo to dělá počítač?

Taky mi to tam padalo... Tak jsem asi v půlvteřince zahlídl to skoro neviditelné okno se zprávou a konkrétně u mě (i když mám aktualizovaný trainset a všechno kolem...) byla chyba ve zvuku 843, která se objeví v Olomouci u čtvrtého nástupiště. Prostě se to odkazuje na zvuk 843eng.sms a v common.snd jsem našel cd843eng.sms . Jako naprostý amatér jsem prostě přejmenoval tento soubor na požadovaný 843eng.sms a ejhle, umazání těch dvou písmenek fakt pomohlo :D Jinak jsem zatím jen na začátku, pořád není času dost, ale chrochtám blahem - konečně aktivita, kde si užiju duhovku. Díky za to, Zbyňku!

den blbec

tak zatial (odchadzam z hlavaku): hlaska o popotiahnuti vozov na holesoviciach je zle umiestnena - zastavil som vsetkymi voznami pod zastresenim peronu a ono ze mam potiahnut aby nevystupovali do kolaji :(

a inak sa mi zdaju nejake rozpadnute rychlosti na odjazde z hlavaku na vitkov, ale budem to musiet prejst zas (posledne mi to tam hodilo penalty tak som vypinal + TM biely, pult biely - poriadne nevidim co tam je).

a inak je to teda take divne... no co uz. holt na BP sa bude jazdit s este neexistujucou 380 po este neexistujucej 200 medzi brnom a breclavi a po uz neexistujucom depe praha-stred a hrabovke. + coca-cola pri olomouci s nakladom?! no fuj! (to najviac bije do oci)

Tak jsem si nainstaloval BP76 a zase další věc, kvůli které budou všecky ostatní tratě jedoucí na BP Globalu vyhazovat chybové hlášky: Nový typ šturcu=chybějící textura. Samozřejmě, že to lze během několika vteřin napravit nakopírováním oné textury z BP do ostatních tratí, ale i tak mě to dožralo, protože budu muset na Luhačovicích odmazat nebo zastrkat pod zem včecky šturcy, co mám u té původní koleje A1tbuffer postavené :lol:. Nadruhou stranu díky autorovi za nový model. A ještě jedna drobnost: do adresáře Textures se asi omylem vloudil jeden zip archiv.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře