Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mne tá rétorika pripomína jedného bližšie nešpecifikovaného neregistrovaného návštevníka tohoto fóra, ktorý sa pred časom odmlčal. Vedie ma k tomu fakt, že ten celý text vychrlil takmer jednou vetou. Zbyňku, je to ten, na koho myslím ?Zbyněk Šemora napsal:Právě mi přišel takový milý email s roztomilým dotazem od jednoho spokojeného uživatele.
Nevíte, jak dotyčnému pomoci?dobrý den to vaše zkurvené dvd které jste mi poslal fongovalo do té doby než jste udělal ty posrané aktualizace ad té doby se mi sere celý počítač nevím co s tím furt mi to píše nějaké chcance a ten vaš zasranej návod co u toho je,je uplně na hovno zkoušel jsem to u známých a tim to taky nejde, nevím co na té moravě dělate když tvoříte takové sračky, nejsem odborník na počitače ale elektrikař chci si jenom zajezditl.Na drahu ně nevzaly protože jem lempl a nic neuním ani pořadně nainstalovat ten vyjebanej vymysl čisty Mts funguje a když zam hodím to dddvvvddd nainstaluje se to dam spustit třeba R 780 to jde a potom chci něco jíného tak už to píše chybu MTS exe odeslat tak dám ne a vypne se to celé. po druhý když to chci spustit tak to do mě tlačí že to nemuže nalést nějaké vagony a lokomotyvy.Tak co stím mam dělat.
Tax napsal:Mne tá rétorika pripomína jedného bližšie nešpecifikovaného neregistrovaného návštevníka tohoto fóra, ktorý sa pred časom odmlčal. Vedie ma k tomu fakt, že ten celý text vychrlil takmer jednou vetou. Zbyňku, je to ten, na koho myslím ?Zbyněk Šemora napsal:Právě mi přišel takový milý email s roztomilým dotazem od jednoho spokojeného uživatele.
Nevíte, jak dotyčnému pomoci?dobrý den to vaše zkurvené dvd které jste mi poslal fongovalo do té doby než jste udělal ty posrané aktualizace ad té doby se mi sere celý počítač nevím co s tím furt mi to píše nějaké chcance a ten vaš zasranej návod co u toho je,je uplně na hovno zkoušel jsem to u známých a tim to taky nejde, nevím co na té moravě dělate když tvoříte takové sračky, nejsem odborník na počitače ale elektrikař chci si jenom zajezditl.Na drahu ně nevzaly protože jem lempl a nic neuním ani pořadně nainstalovat ten vyjebanej vymysl čisty Mts funguje a když zam hodím to dddvvvddd nainstaluje se to dam spustit třeba R 780 to jde a potom chci něco jíného tak už to píše chybu MTS exe odeslat tak dám ne a vypne se to celé. po druhý když to chci spustit tak to do mě tlačí že to nemuže nalést nějaké vagony a lokomotyvy.Tak co stím mam dělat.
Zbyněk Šemora napsal:Právě mi přišel takový milý email s roztomilým dotazem od jednoho spokojeného uživatele.
:!: Nemůže použít něco, co nemá ve vlastnictví ani v zapůjčce. :!:DEJV00 napsal:... sakra když mi něco nejde tak zkusím použít mozek ...
mi nemůžeš dělat. Záchvat smíchu zakončený škytavkou. Ani vínko ji nespláchlo. Tohle mi fakt nedělejBych odpověděl stejně fundovaně.....vážený píp uživateli, běžte do píp píp si sám. problém je v píp píp kompu, který jste si píp ..... píp....píp....
Se srdečným pozdravem píp si píp
Wiff napsal:Dobrý den. Mám problém, nejde mi spustit žádná aktivita. Volná jízda je v poho, ale jakmile chci spustit aktivitu pošle mě to k Bilovi. Používám Activity mover. Díky
Martens napsal:Wiff napsal:Dobrý den. Mám problém, nejde mi spustit žádná aktivita. Volná jízda je v poho, ale jakmile chci spustit aktivitu pošle mě to k Bilovi. Používám Activity mover. Díky
A copak to píše před tím, než Tě to pošle k Billovi?
zkus tedy dát všechny aktivity bokem a jednu testovací nahraj do trati - bez AM.....jestli to bude dělat taky...Wiff napsal:Martens napsal:Wiff napsal:Dobrý den. Mám problém, nejde mi spustit žádná aktivita. Volná jízda je v poho, ale jakmile chci spustit aktivitu pošle mě to k Bilovi. Používám Activity mover. Díky
no právě, že to nenapíše nic. Normálně se ta aktivita načítá a najednou bum. Nevím co s tím no![]()
Martens napsal:zkus tedy dát všechny aktivity bokem a jednu testovací nahraj do trati - bez AM.....jestli to bude dělat taky...Wiff napsal:Martens napsal:Wiff napsal:Dobrý den. Mám problém, nejde mi spustit žádná aktivita. Volná jízda je v poho, ale jakmile chci spustit aktivitu pošle mě to k Bilovi. Používám Activity mover. Díky
no právě, že to nenapíše nic. Normálně se ta aktivita načítá a najednou bum. Nevím co s tím no![]()
dir /oe /n /tw /s > zoznam_suborov.txt