Zvuky, kabina pro ES64U2

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Pozri si na našom webe v sekcii "odkazy" niektoré maďarské stránky, napr. http://kzoltan.yofej.hu a niekde to určite nájdeš, presne neviem že kde, je to súčasťou niektorej loko ale už sa tu tuším tento problém preberal, tak skús prekopať fórum.

Díky,ale maďarsky neumím, snad po mě nebudou chtít, abych se zaregistroval.

Jiří napsal:
Díky,ale maďarsky neumím, snad po mě nebudou chtít, abych se zaregistroval.
Tak si na to nalinkuj zvuky a kabinu z tauruse 1116 nebo 1016 - to zvládneš spolehlivě

Tak jsem to stáhnul z těch stránek,konečně mám v engu nastavené cesty na cvf a sms, ale bohužel v těch sms a cvf souborech jsou odkazy na jiné loco, které nemám a z těch stránek to stáhnout nejde, protože maďarsky neumím, takže jediné co jsem vyrešil,že jsem odstranil celý ten model ES64U2 z Trainsetu. Bohužel. :cry:

Martens napsal:
Tak si na to nalinkuj zvuky a kabinu z tauruse 1116 nebo 1016 - to zvládneš spolehlivě

Nad tím jsem uvažoval,ale co když budu mít nesprávnou kabinu a úplně jiné zvuky, to je to samý,jako kdybych si do CD_130 nalinkoval kabinu a zvuky z CD_363.

No tak v tom případě si odinstaluj řady CD 749 a CD 751, protože tam je jenom cab se slovenským Mirelem, pak si odinstaluj taky řady 151 a 150, protože tam máš cab z ZSSK 350..další se mi už nechce hledat......

Back
Nahoře