Jak nainstalovat MSTS BIN?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jan Květ
  • Datum začátku Datum začátku
Jaký máš bin by jsi měl poznat, dle odinstalovačky. Je tam: Uninst_MSTS Patch .....
viz. obrázek: [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://3x.cz/di-XZJP.jpg

Ten můžeš odinstalovat, nevím proč ty screeny, to jsou obrázky základní obrazovky msts. Lukáš

P.S Můj první letošní příspěvek, takže taktéž šťastný nový rok.

A máš tam tedy vůbec bin? Zkus nainstalovat novější. Když to půjde, tak ho tam teď nemáš a pokud to nepůjde, tak tam je někde schovanej.

Nebo jestli máš nainstalován bin, tak mne ted napadl jednodušší nápad. Podívej se, jestli máš v msts zakrouškovanou složku na obrázku.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://3x.cz/di-3X11.jpg

Tož jasne, že tam mam Bin. Jinak by to ani nejelo. Jen při instalaci nového mi to píše, že mám nainstalovanou nejvyšší verzi. Mám nějakou 1.7.

E499_2002 napsal:
Tož jasne, že tam mam Bin. Jinak by to ani nejelo. Jen při instalaci nového mi to píše, že mám nainstalovanou nejvyšší verzi. Mám nějakou 1.7.
Prosímtě, nebuď naivní, copak nevíš, že lže jak když tiskne ? Na tuto nepravdu upozorňuji co BIN existuje. Smaž si složku MSTS BIN Backup a uvidíš sám.

Update 1.4 máš určitě, jinak by jsi nemohl nainstalovat bin. Zkus tedy ručně smazat tu složku MSTSBIN_BACKUP a pak nainstalovat ten bin, který chceš - tohle mi už taky hodněkrát pomohlo, když už jsem nevěděl co..

Instaloval jsem 1.8.052113. Backup jsem dal pryč. Píše ve finále, že train.exe neodpovídá minulé verzi nebo co, takže instalace není kompletí... Co s tím?

E499_2002 napsal:
Instaloval jsem 1.8.052113. Backup jsem dal pryč. Píše ve finále, že train.exe neodpovídá minulé verzi nebo co, takže instalace není kompletí... Co s tím?
Přečti si konečně jednou pečlivě to co je napsáno v žlutém rámečku na stránkách autora MSTS Bin v Selci Download!!! A řiď se tím!!! Tohle už je hrůza co se tady děje. Každý je slovutný odborník na vše a a tak nepotřebuje číst nic. A pak to takhle dopadá.... Musím tobě a všem "odborníkům" co všechno instalují,protom odinslalovávají a znovu instalují a tak kolem dokola s výsledkem nula protože si nevědí rady, jediné: Moji instalaci MSTS jsem nainstaloval jednou jedinkrát a to tuším na W2000 a od té doby jsem s onou instalací nic dělat nemusel, a jen jsem ji rozšiřoval a doplňoval. A to prosím běhala nejen na W2000, ale beze změn na XP a nyní opět beze změn na W7 a to jak na W7/32bit, tak W7/64bit. A samozřejmě na spoustě různého hardwaru. Opět stále ta jediná původní instalace. Stačí si jen trochu uvědomit jak je to celé udělané (program sám je poplatný době svého vzniku) a tudíž velice jednoduše. Postup jak migrovat MSTS mezi jednotlivými systémy popsal snad srozumitelně Zbyněk Šemora a dokonce tam pro ty co nejsou schopni porozumět psanému textu přidal video.

Zbyněk Šemora napsal:
Prosímtě, nebuď naivní, copak nevíš, že lže jak když tiskne ? Na tuto nepravdu upozorňuji co BIN existuje. Smaž si složku MSTS BIN Backup a uvidíš sám.
Pravu samozřejmě v tomto případě nemáš. MSTS Bin vyžaduje pro svou instalaci právě pouze a jen čistou a opatchovanou verzi V.1.4 MSTS. A tu získáš jen dvěma způsoby: Buď řádně odinstaluješ předchozí Bin a nebo tam na tvrdo vrazíš onen oficiální update od MS. a smažeš všechny složky co předchozí Bin vytvořil.

Mirane souhlas, pokud nemá 1.4, tak instalátor nelže. :D
Jinak je pozoruhodné, co někdo řeší přes půlnoc starého a nového roku :D
Máš se raději napít dobrého vína a BIN nechat například na odpoledne, když už. Čas ještě máš. Jak jsem po půlnoci sledoval kanály History a Discovery, tak velké změny budou až kocem roku a prý bude lepší být všude možně, jen né na této planetě. Byla to taková pohádka na dobrou noc. Doufám, že to byla jen pohádka. Ale i toto fórum má datum do roku 2012 :D

Však taky se liší obě hlášky o selhání instalace. Pokud nemáš update na 1.4 a Bin tam nikdy nebyl tk zařve že "Verze MSTS neodpovídá verzi 1.4" a pokud tam někdy Bin byl a je jedno v jaké verzi tak zařve že "Je nainstalována nejvyšší verze MSTS Bin."

Nainstalováno. 1.8.052113. Nejde mi zdvihnout druhý sběrač. Při průjezdu tunelem po nějaém čase MsTS spadne. Co s tím?

Je ještě nějaká možnost zrušit penalizaci rychlobrzdou při překročení rychlosti u všech modelů, ale aby LVZ byla stále funkční?

Ne každá elektrika má druhý sběrač animovaný.
Nedělal jsi si natvrdo úpravy v řídícím souboru pro el.lokomotivy? Bin ho má zamčený proti úpravám (např. změna ovládacích kláves), pokud ho odemkneš a v MSTS znovu uložíš, nahradí se funkční Binovský MSTSovským, který nefunguje korektně právě u sběračů apod.

Ne, nehrabal jsem do toho. Zkoušky jsem prováděl na Jarodvě 380 a nových modelech X6X.

Back
Nahoře