ako urobit zo skinu novy eng subor a ostatne casti

Žiadny vôl nie si. Každý nejak začínal ... skontroluj si, či máš v nastaveniach vypísané prvé tri riadky. Potom skús kliknúť do toho riadka s tým .txt a keď tak ešte na uncompress. Ak nie skontroluj, či je tam všetko dobre v tých nastaveniach. Tzn. v prvom riadku či máš c:\windows\system32\cmd.exe, v druhom cesta_kam_si_nainstaloval_msts\UTILS\FFEDIT\ffeditc_unicode.exe
a v tretom C:\WINDOWS\system32\write.exe

Johnzi, asi by se měl udělat zase videonávod pro úplné lamy, protože psané návody se zásadně nečtou. Každý si myslí, že nainstaluje prográmek systémem OK-OK-OK, a hned to půjde vše samo.

Konečně jsem na to přišel a všem co se mi snažili pomoc děkuji na stotisíckrát (pokud byste ten reskin chtěli vidět tak vám ho můžu poslat, ale je to moje prvotina takže nic moc a ještě je na tom dost práce)

Čouda napsal:
Konečně jsem na to přišel a všem co se mi snažili pomoc děkuji na stotisíckrát (pokud byste ten reskin chtěli vidět tak vám ho můžu poslat, ale je to moje prvotina takže nic moc a ještě je na tom dost práce)
Tak to dodělej, pak nám pošli, co uznáš za vhodné, naše maily jsou pod našimi "keci" :roll: . Posoudíme, poupravíme, uvidíme.

Back
Nahoře