Model a cabview 854

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jan Květ
  • Datum začátku Datum začátku
J

Jan Květ

Host
Už dlouho scháním model a cabview i se zvuky na 854.Jestli něco takového existuje,tak dejte vědět.
Mockrát děkuju

Tak ta 854 to je pěknej motorák a je velká škoda,že není nikde k sehnání.Dnes už vlastně 853 a 852 neexistují.Všechny už by měli byt předělaný na 854.Jen jeden motor myslím ,že 854.026 je z venku k nepoznání od 853,má být udělaný muzejní.

Matýsek napsal:
Tak ta 854 to je pěknej motorák a je velká škoda,že není nikde k sehnání.Dnes už vlastně 853 a 852 neexistují.Všechny už by měli byt předělaný na 854.Jen jeden motor myslím ,že 854.026 je z venku k nepoznání od 853,má být udělaný muzejní.

Motoráky jsou dva. Ještě 854021, zárověň poslední rekonstruované vozidlo této řady.

atb napsal:
Matýsek napsal:

Motoráky jsou dva. Ještě 854021, zárověň poslední rekonstruované vozidlo této řady.
Jsou to 854 021 a 027, muzejni verze k zachovani.

CD 854 bude v pátek nebo o výkendu ke stažení na http://ama-cb.cz/msts/Alcapone + tam bude rakouský motorák, který jezdí do Bratislavy. Zvuky si tam budete muset v engu přepsat, jsou tam použity s DASH9.

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
CD 854 bude v pátek nebo o výkendu ke stažení na http://ama-cb.cz/msts/Alcapone + tam bude rakouský motorák, který jezdí do Bratislavy. Zvuky si tam budete muset v engu přepsat, jsou tam použity s DASH9.
Pln očekávání jsem si věci stáhnul, 854 nejde rozbalit, ale hlavně mne zajímal rakouský motorák. Že by někdo dokončil práci? Ale přišlo zklamání, že veškerá spolupráce je na bodu mrazu.
Mám připraveny všechna vozidla, která zajíždí z OBB do Bratislavy, jen je naladit a správně označit. Mirec na mne naléhal právě kvůli tomuto motoráku, tak jsem si přes plno práce sednul a trochu srovnal dle norem našich krajin a přepočítal spřáhla. Práce asi na 30 minut. Jenomže Conbuilder vyhodil asi 80 chyb ve zvucích. Tak jsem polotovar poslal 21.6.2006 Mirecovi, ať na to koukne nebo pošle nějakému zvukařovi. Bohužel pro mne, Alcapone má vlastní iniciativu (v tomto problému je nevinně, měl jen dobrou vůli) u Mirece to skončilo zřejmě v šuflíku.
Tak na to prosím někdo koukněte

ftp://msts.tyk0kso.sk/bpobjekty/OeBB_nove.rar (pracovní verze)

Spočítal jsem spřáhla, šílená hausnumera tlaku jsem srazil na naše normy (72), ale kdo se vyzná by mohl nastavit i ostatní. Zvuky i kabiny jsou zatím ve složce, ale to se dá vždy prohodit. Ale ty zvuky v motoráku jsou kamsi na Acelu, ale Acela tyto soubory nemá. Nebulus mi ale sdělil, že 5047 stejně vrčí úplně jinak.
Já na to nyní nemám čas, odemne jistě očekáváte další koleje. Jinak prosím, pokud někdo do světa přidáte nové vozidlo, tak dodržujte alespoň normy.
Složka: správa_řada bez inventárního čísla. (cd_XXX)
eng: správa_řada s inventárním číslem dohromady (cd_XXXYYY)
zvuky : Sound ( "../../common.snd/sndxxx/xxxeng.sms" )
kabiny: CabView ( "../../common.cab/cabxxx/xxx.cvf" )
pokud jsou kabiny a zvuky přesměrovány.
Děkuji.

PS Na tato vozidla je do aktualizace BP73 čas, z DNV do Bratislavy na holé louce toho na koukání zatím moc není. Aktualizace bude až někdy, zatím řeším špatně uloženou kolej a úsek z Lukavice do Olomouce stavím znovu (naštěstí "jen" stanice). Až potom se přesouvám na Slovensko.

Naposled editoval moderátor:
Tu 854 tam večer pošlu znovu, asi někde cestou došlo k porušení souboru, než jsem to odesílal, tak jsem si ji zkusil rozbalit a bez problémů.
Karel

S tou 854 jsem nic nedělál, tak jak jsem si ji stáhnul já, tak je u Karla, ještě mám na HDD dvě 854030 a 854213-9, jenomže ty jsou 3 roky staré, takže na dnešní kvalitu modelů silně pokulhávaj. Co se týká přeznačení, ano mám tak jak to Zbyněk napsal, ale nastal problém s kabinou, kdy jsem ji přesunul do common.cab, tak jse mě přestala zobrazovat. Co se týká engu na 854, tak jeden má u sebe Jacek, v jakém je stavu to netuším, zda by ten eng šlo použít na tyto modely.

alcapone napsal:
Co se týká přeznačení, ano mám tak jak to Zbyněk napsal, ale nastal problém s kabinou, kdy jsem ji přesunul do common.cab, tak jse mě přestala zobrazovat.
Nestačí jenom přesunout, ale musíš změnit i relativní cesty k *.ace v cvf souboru

Kabina pouze denní, zvuky a přejmenování hotovo. Díky Martensi. cd_854 je dle trainsetu BP hotova, ale bez úprav brzd, spřáhel,to je na ostatních.
Ale světla, sice svítí na mašině dobře, ale stajnak se jede v noci po tmě.

Právě jsem si stáhnul cd854 a při rozbalování mi to hlásí " Neočekávaný konec archívu ". Co mám teď dělat, počkat až se nahraje na server znova ?

Jiří napsal:
Právě jsem si stáhnul cd854 a při rozbalování mi to hlásí " Neočekávaný konec archívu ". Co mám teď dělat, počkat až se nahraje na server znova ?
Odkud jste ji stahoval? Jestli z msts.sinus.cz, tak to psal ok1dnh, že ji tam večer nahraje znova.

Back
Nahoře