Model a cabview 854

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jan Květ
  • Datum začátku Datum začátku
Jiří podívej se do 854. kolikátý je tam rok - 2002, v tú dobu jezdila po MSTS kde jaká splácanina, důležitá byla hlavně skříň. A že u engu je rok 2006, to proto, že jsem v původním engu jenom přepsal cesty a název mašiny. Když mě někdo řekně jak správně naladit, tak bych udělal i zbytek. Takhle je to na někom jiném.

To není tak jednoduché,musíš naladit nejen eng,ale i chování kabiny a vše musí spolupracovat.Záleží hodně na definici v *cvf a nový cab na starý model bych asi nerouboval,ale to je věc názoru...

Petr Novák napsal:
To není tak jednoduché,musíš naladit nejen eng,ale i chování kabiny a vše musí spolupracovat.Záleží hodně na definici v *cvf a nový cab na starý model bych asi nerouboval,ale to je věc názoru...
Proč? Pokud sladím eng s kabinou (která zatím není) a se zvuky (které jsou), můžu tento soubor použít na libovolný model. Co nebude sedět (a taky nesedí) jsou rozměry a světla.

Právě tohle jsem měl na mysli,že musí být sladěné nastavení engu s kabinou a ne na vyladěný eng roubovat starou kabinu,která ještě může být neanimovaná a pak tady bude zase spousta dotazů proč nejde tohle či tohle,to už taky mockrát bylo,tak proč dělat pořád stejnou chybu?

Petr Novák napsal:
Právě tohle jsem měl na mysli,že musí být sladěné nastavení engu s kabinou a ne na vyladěný eng roubovat starou kabinu,která ještě může být neanimovaná a pak tady bude zase spousta dotazů proč nejde tohle či tohle,to už taky mockrát bylo,tak proč dělat pořád stejnou chybu?
Ale jak může být eng sladěn s kabinou, když kabina není? Krom toho, celé to sladění libovolného engu s kabinou a zvuky spočívá v záměně příslušných odstavců (jako stavebnice), nikoliv v měsících práce. U neanimované kabiny není v engu ohledně animace co ladit. U zvuků je to ještě jednodušší.

Právě proto,že originální kabina není,tak se tam dává vše možné,mrkni se na příspěvky výše.No a některé kabiny mají něco animované,něco ne a pak si někdo usmyslí,že si přepíše ovládání v cvf,tedy tu animaci,pak se bude šťourat v nastavení engu v sekci engine nebo controlls a problém je na světě.Neříkám,že to všichni zvládnou bez chyby,dotazů je na to dost,ale někdo něco přepíše,většinou z neznalosti či pohodlnosti nebo podobnosti řad.A je zajímavé,že do zvuků skoro nikdo nereje,ale na nastavení engů je tady odborníků plno.

A John,tak až budeš mít cab na 854,tak mi dej hned vědět,kde ho najdu.
Užje po prázdninách¨.

Davidsusi,jak to vypadá s tvoji kabinou pro 854?

JiříkTK napsal:
http://www.simtrains.eu/trate/dvoukolejka_csd/screeny/cab_M286.jpg

Prosím, nevíte kdo je autorem kabin pro ČSD M286 (na screenu) a ČSD M296?
K M286.0 pripravil cab Ondra Janiš, K M296.0/853 to bol Miro Just.
O ďalších cabview k M286.0/850 ani k M296.0/853 neviem - ale nakoniec ani nemôžem vedieť všetko ...

Len ako pozerám na jeho webe /ak je to ten čo som fotil s Jenem v ZV/, nikde ho nevidím, je to vôbec verejné :eek::?:

Naposled editoval moderátor:
Jo, asi to nakonec nevydal.:D Teď vážně, kabina by to měla být na 851 a opravdu ještě není veřejná. Vydržte. Na SZ a emaily ohledně zaslání kabiny nebudu reagovat. Pokud by se našel někdo, kdo má možnost nafotit stanoviště 851 a 850, tak se mi prosím ozvěte (SZ nebo email).

Michal napsal:
Jo, asi to nakonec nevydal.:D Teď vážně, kabina by to měla být na 851 a opravdu ještě není veřejná. Vydržte. Na SZ a emaily ohledně zaslání kabiny nebudu reagovat. Pokud by se našel někdo, kdo má možnost nafotit stanoviště 851 a 850, tak se mi prosím ozvěte (SZ nebo email).

Teoreticky by som možno vedel sprostredkovať nafotenie cabview poslednej slovenskej 850-ky (túlavá). Skúsil by som to sám, ale keďže nie sú skúsenosti ani schopný foťák, tak radšej posuniem niekomu ďalšiemu túto príležitosť. Ak by mal niekto záujem, tak by to snáď šlo...:cool:;)

Nasiel som stranku s cabom na 854 funguje celkom dobre aj ked je animovany len kontroler a radic smeru z kabiny 843 + rychlomer a hl. potrubie brzdovy valec ale da sa s tym hrat.

A mam taku otazku nevedel by to niekto upravit aby bolo tam viacej ovladacov animovanych?

http://trainsim.phorum.cz/

Back
Nahoře