Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ta rychlost je napsaná přímo v engu lokomotivy,je to položka MaxVelocity a může být jak v km/h,tak i v mílích/hod.Pokud ale neumíš editovat eng,tak se v tom raději nehrabej,nebo budeš mít něco špatně či dokonce nebude eng funkční.Tento údaj se dá velice snadno opravit v programu EngMexx,ale to je také přímá editace engu,takže velký pozor.Jest-li chceš,tak mi ty engy pošli na mail,podívám se na ně.Ivan.ps napsal:Stiahol som si z Duusovych stranok nejake lokomotivy 350 ale zistil som ze maju zle nastavene vlastnosti. Dnes som iba tak z nudy pustil tu 350 na plny plyn a jej rychlost sa vysplhala az na 400 km/h Kde sa da nastavit maximalna rychlost? dakujem
Honza napsal:A co takhle nejet na plný plyn, zvlášť pokud jsi měl sólo stroj.
Petr Novák napsal:Jest-li chceš,tak mi ty engy pošli na mail,podívám se na ně.
Jacek napsal:Mohl by mi někdo vysvětlit jak funguje hydrodynamický retardér? Jak a čím se to ovládá?
V *.eng souboru jistého motorového vozu (pro který chystám zvuky) je to vyřešeno odstavci EDB s působením až do zastavení.
Tuhle loko taky mám,problém je ve špatně nastaveném engu,musí se vyladit a pokud chceš jezdit pod Binem 1.6.1,tak vyladit i světla.Davidus napsal:Zdravím.
Zprovozňuji loko T679.2 a narazil jsem na problém. Když chci loko odpojit od soupravy, tak to nejde, ani když se trochu rozjedu. Po "odpojení" vagonů se neodpojí, ale loko začne brzdit. Když jsem zkusil použít eng z jiné loko, nebyl problém.
Petr Novák napsal:Tuhle loko taky mám,problém je ve špatně nastaveném engu,musí se vyladit a pokud chceš jezdit pod Binem 1.6.1,tak vyladit i světla.Davidus napsal:Zdravím.
Zprovozňuji loko T679.2 a narazil jsem na problém. Když chci loko odpojit od soupravy, tak to nejde, ani když se trochu rozjedu. Po "odpojení" vagonů se neodpojí, ale loko začne brzdit. Když jsem zkusil použít eng z jiné loko, nebyl problém.
Zkusil bych se večer na ten eng mrknout,teď mám rozdělanou jinou práci a pak bych dal echo.Davidus napsal:Petr Novák napsal:Tuhle loko taky mám,problém je ve špatně nastaveném engu,musí se vyladit a pokud chceš jezdit pod Binem 1.6.1,tak vyladit i světla.Davidus napsal:Zdravím.
Vyladit by potřeboval, to je pravda. A se světlama nevidím problém. Mám vytvořený vzor, kde v podstatě jen dolpňuju správný souřadnice. Nebude problém někde ve spřáhlech?