Nezobrazuje sa mi percentulany ukazatel vykonu

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Ivan.ps

Hradlař
Nevedel som ako toto vlakno nazvat, tak ak maju moderatori nejaky lepsi napad, tak nech ho pokojne premenuju

Donedavna som mal rusne rady 350 iba zo stranok p. Semoru. Kabiny aj zvuky fungovali bez problemov. Vsetko bolo ok. Ale prednedavnom som si stiahol z Duusovych stranok nejake dalsie lokomotivy 350 no a v tychto lokomotivach sa mi nezobrazuje v kabine ukazatel vykonu (teraz myslim tu malu tabuku co sa nam objavi pri pohybe kombinovanej paky a ukazuje nam vykon). V lokomotivach p. Semori to ide, a tu nie. Vazne neviem, kde moze byt chyba. Viem ze to je viac-menej nepodstatna chyba, ale aj tak by ma to zaujimalo. :lol:

Dakujem

Tam je problem v tom, ze ked sa urcitym sposobom nadefinuje EDB (a zrovna takym sposobom ako my potrebujeme), tak sa to proste nezobrazuje ... a nic sa s tym neda robit ...

Re: Nezobrazuje sa mi percentulany ukazatel vykonu!!!

Ivan.ps napsal:
Nevedel som ako toto vlakno nazvat, tak ak maju moderatori nejaky lepsi napad, tak nech ho pokojne premenuju!!!

Donedavna som mal rusne rady 350 iba zo stranok p. Semoru. Kabiny aj zvuky fungovali bez problemov. Vsetko bolo ok. Ale prednedavnom som si stiahol z Duusovych stranok nejake dalsie lokomotivy 350 no a v tychto lokomotivach sa mi nezobrazuje v kabine ukazatel vykonu (teraz myslim tu malu tabuku co sa nam objavi pri pohybe kombinovanej paky a ukazuje nam vykon). V lokomotivach p. Semori to ide, a tu nie. Vazne neviem, kde moze byt chyba. Viem ze to je viac-menej nepodstatna chyba, ale aj tak by ma to zaujimalo. :lol:

Dakujem!!!

Stlač F5 a zobrazí sa Ti taká tabulka, kde to budeš mať zobrazené a ešte aj stav bŕzd, patogra, atď....

Ja používam F5 vždy vtedy, keď rýchlomer nieje poriadne vidieť, alebo je to aj taká menšia poistka, keď v aktivite prekračuješ rýchlosť, takisto ak v kabíne nieje animovaná protisklzová ochrana.

No a jinak to chce k odpovídajícímu engu odpovídající kabinu. Měl jsem zcela stejný problém a stačilo vyměnit kabinu a už se procenta zobrazují.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře