Problematika jizdy na reverz

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Boby
  • Datum začátku Datum začátku

Boby

Provozní technik
Re: aktivity

Vasek napsal:
Jj Honzo dobrej nápad,ale začnu to praktikovat až přespříští aktivitu.
Toho Hurvajse už mam komplet natrasovanýho a připravenýho,takže ho zveřejnim asi v tom stavu,jak jsem měl původně naplánovaný.
Eště nějaké úpravy trafficu a bude hotová.

Dobrý nápad Hurvínek prostě na tu trať patří. Já si ji bez něj vlastně nedokážu představit. Ale myslím, že dělit slušnou aktivitu na dvě krátké není dobrý nápad. Na ten raketový start je stejně každý zvyklý a není problém to ohlídat.

Boby, to není o raketovém startu, to je o celkovém chování vozidla ...

Vašku OK, to bylo jen upozornění, že MSTS má své dny ... :wink:

Boby napsal:
Dobrý nápad Hurvínek prostě na tu trať patří. Já si ji bez něj vlastně nedokážu představit. Ale myslím, že dělit slušnou aktivitu na dvě krátké není dobrý nápad. Na ten raketový start je stejně každý zvyklý a není problém to ohlídat.

Hurvajz se při jízdě na zpátečku chová blbě. Když jde jen o posun nebo přistavení soupravy k peronu, vem to čert, ale jezdit s tím po trati? Připravíš se tím o to co je na Hurvajzovi pěkné, totiž o přesné řazení rychlostí, bez něhož Hurvínek není Hurvínek. A můžu ti říct že jsem při jeho stavbě pěkně klel, když jsem zjistil, že je to bug MSTS a zatím s tím nelze nic dělat. Uvidíme, zda na něco přijde Džordž v MSTS Bin.

Je to trošku mimo téma,ale s jízdou pozpátku jsou problémy i u papouška,zkusil jsem si pro sebe něco vytvořit něco jako jednodušší aktivitu s posunem a to jsem zíral,že se mi to nechtělo s jedním Ba rozjet,plnění na 60% a výkon na 75% a lezlo to jako slimák.Tutéž zkušenost jsem učinil s hrbounem,tak jsem tu práci smazal,což jsem asi neměl,už nepřidu na to,co tam mohlo být blbě.Brzdami to 100% nebylo,ten vagon byl vyladěný z Ppoollllových stránek.

Což je právě ta legrace,vagon byl na zadním spřáhle,odpojil jsem před tím pár vagonů,přejel jsem vyhýbku a potřeboval jsem zacouvat pro zbytek vlaku.Brzdy byly odbrzděné,tak tedy nevím.

Trošku jsme odbočili od Vaškových aktivit, prosím moderátory o přesun problému jízdy pozpátku do jiného vlákna. Díky

Miran napsal:
Boby napsal:

Hurvajz se při jízdě na zpátečku chová blbě. Když jde jen o posun nebo přistavení soupravy k peronu, vem to čert, ale jezdit s tím po trati? Připravíš se tím o to co je na Hurvajzovi pěkné, totiž o přesné řazení rychlostí, bez něhož Hurvínek není Hurvínek. A můžu ti říct že jsem při jeho stavbě pěkně klel, když jsem zjistil, že je to bug MSTS a zatím s tím nelze nic dělat. Uvidíme, zda na něco přijde Džordž v MSTS Bin.

Jo s tím řazením máš samozřejmě pravdu. Tak to radši jenom s připojením vozu. Mě se jenom nezdá to rozdělení aktivity, když už by to bylo hezké svezení vtahu. To rozdělení je přeci jenom dost rušivý element.

Tak si představ, že jsi jako pohledný fíra prohodil pár slov se sličnou paní výpravčí a mezitím se Ti na compu snad stačí ukončit první a načíst druhá část aktivity :lol:

Pánové, MSTS je o kompromisech a mně osobně je milejší, když si spustím druhou část aktivity, než když se mi orchestrion chová jak splašený kůň, zvlášť na trati, kde nejsou velké traťové rychlosti.

Díky moderátorům za vytvoření nového vlákna,je to tady vše pohromadě.Jak je vidět z více příspěvků,někdy je jízda reverzem horror,zřejmě to je omezení samotného MSTS.Škoda,že tvůrci se neinspirovali skutečností,že loko může jet normálně i v obráceném postavení.Myslíte si,že se tento problém podaří nějak odstanit?Třeba pomocí MSTS Bin?

Back
Nahoře