M
Martin0
Host
Staví někdo trať 300 Brno - Přerov?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mirec napsal:Ako tak čítam, behá tu maniak s rovnakým nickom a fušuje Martinovi do remesla ...![]()
![]()
![]()
Mirec napsal:Ako tak čítam, behá tu maniak s rovnakým nickom a fušuje Martinovi do remesla ...![]()
![]()
![]()
Ak si nepochopil hore vyššie Johnyho, tak to vysvetlím ešte ja - odkiaľ máš info že sa Martin chystá na trať 300? Zmienil sa niekedy aspoň mäkkým "f" otom že plánuje stavbu trati 300? Ja som to nepostrehol a preto sa domnievam (a ako napísal Johny) že tu niekto niečo domrvil ...Martin0 napsal:Mirec napsal:Ako tak čítam, behá tu maniak s rovnakým nickom a fušuje Martinovi do remesla ...![]()
![]()
![]()
Nechápu prosím vysvětlit
Ale či by ten maniak staval rovnako kvalitne ako ty ...Stavitelxx napsal:Mirec napsal:Ako tak čítam, behá tu maniak s rovnakým nickom a fušuje Martinovi do remesla ...![]()
![]()
![]()
No když za mě bude ten maniak i stavět, tak se zlobit nebudu![]()
Ježiš Mariá .... Ja som to fušovanie myslel ako srandu.A už vôbec by som si nedovolil tvrdiť že si to práve ty ...Martin0 napsal:... takže pokud tady myslíte mě, tak nikomu do řemesla nefušuju.
Mirec napsal:Ježiš Mariá .... Ja som to fušovanie myslel ako srandu.A už vôbec by som si nedovolil tvrdiť že si to práve ty ...Martin0 napsal:... takže pokud tady myslíte mě, tak nikomu do řemesla nefušuju.![]()