Aktivity Vašek

Vasek

Pokladník
Připomínky návrhy,komentujte prosím mé aktivity :wink:

Dovoluji si upozornit,že trať 236 je 100% kompatibilní s BP!
Já jsem si ji taky doinstaloval k BP doporučuji je fakt super.

Ivan.ps napsal:
Ide to stiahnut bez problemov!!!
Zvláštní - problém asi v prohlížeči....downloaderem to šlo.....sorry....
pokud to nevadí, tak těch 5 příwpěvků smažu

Re: aktivity

Vasek napsal:
Sjel už někdo mou první aktivitu?Líbila se Vám?
PS: Budu tvořit i pro BP :wink:

Krátké, jasné, jednoduché, nemastné , neslané. Chybí děj.
Dobrý nápad s historickým složením vlaku. (i když máme hezký Bai s koncovkami a interierem)
Což ji trochu zpestřit? Třeba v Ronově křižování s nákladem z pily, nebo by se tam mohl poflakovat vagon s nákladem ze sila, když už ho tam Marek tal hezky zakomponoval. V Třemošnici by zase mohla čekat na odjezd nadržená 810.
Hodnocení 4/10 za funkčnost a nápad.
Nenech se otrávit jedním rejpalem a tvoř dál. :wink:
Hodně úspěchů v další tvorbě.

Boby napsal:
Vasek napsal:
Sjel už někdo mou první aktivitu?Líbila se Vám?
PS: Budu tvořit i pro BP :wink:

Krátké, jasné, jednoduché, nemastné , neslané. Chybí děj.
Dobrý nápad s historickým složením vlaku. (i když máme hezký Bai s koncovkami a interierem)
Což ji trochu zpestřit? Třeba v Ronově křižování s nákladem z pily, nebo by se tam mohl poflakovat vagon s nákladem ze sila, když už ho tam Marek tal hezky zakomponoval. V Třemošnici by zase mohla čekat na odjezd nadržená 810.
Hodnocení 4/10 za funkčnost a nápad.
Nenech se otrávit jedním rejpalem a tvoř dál. :wink:
Hodně úspěchů v další tvorbě.

Možná bych trošku upravil soupravu....dal tam pikkovu T435 a Rybáky....na takovou lokálku se sergejem, to je jako s kanonem na vrabce.....

Ale myšlenka celkem dobrá.....taky by to nechtělo začínat ve Žlebech a okrást se tak o posun na úvrati......

Takže si z těchto příspěvků vyber to dobré a hor sa do práce....

Vasek napsal:
Chápu vás,ale má to háček že v AE neumim udělat posun....
Vašku, chce to jenom chtít a naučit se to ...... aktivity bez šťávy nikoho neberou ...... všichni, co pro MSTS něco dělají, tak to na začátku neuměli.....tak bádej ...aktivit s posunem je docela dost....

Hurvajs

Právě pracuji na zajímavé aktivitce .
POZOR i s traficem!
Bude se jednat i jízdu Hurvínka z Čáslavi do Třemošnice...

Vašku a Martensi, na úvrať trošku pozor. I když nám teď MSTSBin umožňuje jezdit na předním i zadním stanovišti, je trošku problém s chováním vozidel při jízdě na zadním stanovišti. Zkusil jsem si třeba ve Žlebech takhle otočit jak vlak s 810 tak s M 131.1. Pozadu jsou to skoro takové malé raketoplány :lol: . A tak jedna rada: než se najde řešení, aby se hnací vozidla chovala z obou stanovišť stejně, radil bych aktivitu ve Žlebech dělit, např. při objezdu přijet do ž.st. Žleby, soupravu odvěsit, popojet a tam udělat ukončení první části. Druhou část už začínat s opačně postaveným hnacím vozidlem, dokončit objezd, přivěsit soupravu a pokračovat v jízdě.

aktivity

Jj Honzo dobrej nápad,ale začnu to praktikovat až přespříští aktivitu.
Toho Hurvajse už mam komplet natrasovanýho a připravenýho,takže ho zveřejnim asi v tom stavu,jak jsem měl původně naplánovaný.
Eště nějaké úpravy trafficu a bude hotová.

aktivity

Hurvajs se ruší.Všem zájemcům se omlouvám.
Mezi náma ze Žlebů to stejně nejde ukočírovat a dělit na dvě části již hotovou aktivitu se mi nechce :wink:

Ale zato udělám OS 15918 na dvě části s dvěma 810.
Děkuji za přízeň :)

Vasek napsal:
Hurvajs se ruší.Všem zájemcům se omlouvám.
Mezi náma ze Žlebů to stejně nejde ukočírovat a dělit na dvě části již hotovou aktivitu se mi nechce :wink:

Ale zato udělám OS 15918 na dvě části s dvěma 810.
Děkuji za přízeň :)
Nemaž to a jenom si ji odlož - jestli se Džordžovi podaří vyřešit tu jízdu pozpátku, tak by se to mohlo oživit

Vašku fajn, ale raději o tom informuj až to bude hotové. Necháš si tím časovou rezervu, když ti nebude vyzbývat čas, tak jako třeba teď mně :D. Jinak se to tu zasype dotazy: "Kdy už to bude?", "Jak to probíhá?", "O jaký vlak vlatně de?", "Bude to vůbec?" atd.

Back
Nahoře