Co vsetko mozem vymazat?

Ivan.ps

Hradlař
Zdravim. Kedze ja hravam v MSTS iba slovenske a ceske trate, tak by som sa rad zbavil vsetkeho nepotrebneho, co moze spomalovat spustanie MSTS. Tak sa chem spytat, co vsetko mozem vymazat z adresara MSTS aby mi tam zostali iba veci ktore hravam??? Inymi slovami, chcem sa zbavit trati, ktore boli original v MSTS a aj trainsetu a vsetkeho co s tym suvisi a to tak, aby mi spolahlivo isli dalej stiahnute trate ktore hravam.

Najlahsie sa to robi na cerstvo nainstalovanom MsTS, lebo nemusis triedit, co je z original MsTS a co je stiahnute. Na odstranenie default veci staci v zasade vyprazdnit zlozku ROUTES, pre dobro MsTS odporucam ponechat tutorial route, dalej zlozku TRAINS/CONSISTS a cast zlozky TRAiNS/TRAINSET takto:

zlozku DEFAULT nechaj celu
V zlozkach s loko, kde su podzlozky CABVIEW a SOUND, tak tieto podzlozky nemaz, zmaz len obsah tej hlavnej zlozky (.eng, .wag, .s, .ace)

Zlozky s voznami, alebo s loko, ktore nemaju ani CABVIEW ani SOUND mozes zmazat cele

Potom mozes s kludom nainstalovat nase veci a ziadny defaultny sajrajt ta obtazovat nebude.

JOHNZ napsal:
Najlahsie sa to robi na cerstvo nainstalovanom MsTS, lebo nemusis triedit, co je z original MsTS a co je stiahnute. Na odstranenie default veci staci v zasade vyprazdnit zlozku ROUTES, pre dobro MsTS odporucam ponechat tutorial route, dalej zlozku TRAINS/CONSISTS a cast zlozky TRAiNS/TRAINSET takto:

zlozku DEFAULT nechaj celu
V zlozkach s loko, kde su podzlozky CABVIEW a SOUND, tak tieto podzlozky nemaz, zmaz len obsah tej hlavnej zlozky (.eng, .wag, .s, .ace)

Zlozky s voznami, alebo s loko, ktore nemaju ani CABVIEW ani SOUND mozes zmazat cele

Potom mozes s kludom nainstalovat nase veci a ziadny defaultny sajrajt ta obtazovat nebude.
Ja mám vyhodené všetko, pre chod MSTS mi stačí v zložkách Routes ponechať trate Japan1, Japan2 (sú v nich textúry) a v Trainsete iba zložku Default.Všetko ostatné ide po installe MSTS von.Ak zmažeš Tutorial route, tak jediné či sa ti stane je to že v ponuke MSTS nemáš prístupnú položku "Výuka".

To já nemám v MSTS kromě Zbyňkové trati vůbec nic ze základního simulátoru,ani tratě,prostě jsem to všechno vyházel,ale v tomto případě mě nejde ani editor.Takže si mohu akorát zajezdit.Ale je poznat rozdíl oproti původní instalaci. :wink:

Mirec napsal:
...pre chod MSTS mi stačí v zložkách Routes ponechať trate Japan1, Japan2 (sú v nich textúry)...

Zdravím. Vedel by niekto prosím povedať, ktoré trate vlastne používajú ešte textúry z Japan1 a Japan2??? Teda, ktoré trate vyslovene potrebujú mať pri sebe v zložke ROUTES ešte tieto dve pôvodné trate? Ďakujem...

Osobne si myslím že ponechanie defaultných tratí spúštanie MSTS výrazne neovplyvní. Spomalenie nábehu MSTS nastáva pri veľkom množstve súborov v zložkách Consist, Activites, Paths, Services, Trafic....

Z defaultních tratí si ponechávám jen tzv. TUTORIAL ROUTE, kterou mám nakopírovánu ve všech složkách ROUTES, které používám (typ BP, X-tracks apod.). Nemám problémy se spouštěním Editoru, mohu vytvářet volné trasy bez nutnosti mít aspoň jednu funkční aktivitu. Zdá se mi to jako rozumný kompromis.

Back
Nahoře