10. celoslovenský zraz historických vozidiel Rendez 2008

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Bohužel letos mi rendez utekl o jeden den - v neděli budu bojovat na trati do Košic a v pondělí Košice-Rožňava-Zvolen-Nitra-Blava-Praha.

P.S.: A nepomohlo ani absolutně nabuzené předsevzetí ani to, že bych na rendez rád dojel - tohle už je tuším druhý v řadě. Prostě jenom chtít nestačí.

Užite si to. Ja prídem až do Zvolena.Laci , opatrne s postrkmi. :lol:

Naposled editoval moderátor:
duuso napsal:
Užite si to. Ja prídem až do Zvolena.Laci , opatrne s postrkmi. :lol:

Užili jsme si. Mam pytel fotek zajímavých z Velimi kde stálo AGV a Ansaldo Breda. Mám i nějaké video z jízdy. Někam to vystrčím.

I v neděli jsme si užili. Sešli jsme se tam Deterio, Nebulus, ŽSR a Tax. Fotky snad někdo vystaví.

Já se jen musel smát v Břeclavi u mezinárodní pokladny, když jsem si kupoval zpáteční jízdenku do Bratislavy.
Ukazuji svou IN kartu a pokladní mi dala vybrat. Buď na tuto slevovou kartu za 200CZK nebo bez karty obyčejné jízdné za 190 CZK. Připadal jsem si jak pako, který si koupil průkazku na zvýhodněné jízdné, aby pak ve finále zaplatil víc. :lol: Asi jsem málo študoval, abych tuto logiku pochopil.
Deterio měl jízdenku z Brna a ta samá zkušenost. A já mu nevěřil. :mad:

Zdeněk Itterheim napsal:
duuso napsal:
Užite si to.
Užili jsme si. ...
Tak veru, užili. V sobotu ma na Rendezi čakako veliké prekvapenie v podobe Matesa, ktorý sa dostavil inkognito jak tajný agent. Okrem neho nechýbali Zdeněk Itterheim, Trunda, Hummus, Dráčik a samozrejme Tax :lol: Perinax sa opäť zahral na ihlu v kope sena a nenašli sme ho v okolí karkule ani v sobotu, ani v nedelu.
Prekvapenie nenechalo na seba čakať ani v nedelu, a to v podobe Ladislava Možného, známejšieho pod nickom zsr. Nedeľnú zostavu MSTS posilnili za cezpoľných Zbyněk Šemora a Deterio, za domácich Nebulus a Tax. S Nebulusom sme sa "votreli" do kabíny jedného stroja a získali fotografie potrebné k vytvoreniu cabview, a že mal "šéf" stroja dobrú náladu a nejaký čas s mojou maličkosťou udržiava korektné kamarátske vzťahy, natočil aj motor a vyzvŕtal ho na všetky jazdné stupne, takže s cabom budú aj zvuky ... čo to je za stroj, nad tým si môžete lámať hlavu :lol:

A včil zopár fotografií a screenov:

Mates a Zdeněk na trocha menej fotogenickom mieste za trubkárňou presviedčajú sovietskeho vojaka: Davaj značok !

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://xtrain.alsat.sk/screen/rendez2008/mates1.jpg

Nedelná zostava:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://xtrain.alsat.sk/screen/rendez2008/nedela.jpg

Zopár nočných záberov, prevzatých z Vlaky.net:

53110539a35abdee58de433ff07ac2da.jpg

9cc2b3ac691200200e5b202e6b660490.jpg

c282aa0b20d9b3a3d459779e6944050b.jpg

Koukám, že Zdeněk I. má také nějakou nemoc z ozáření. Já zjistil až dnes ráno, když jsem si česal ty tři vlasy, že jsem si připálil plešku :D . A to včera slunce nonstop nesvítilo.

No tak tento ročný RENDEZ hodnotím čo sa účasti týka veľmi dobre ale čo niektorých posádok týka tak to je nanič. V sobotu som bol v depe až od 23:00 kedže som bol vyskúšať České Pendolino takže nájsť ste ma nemohli, a v nedeľu som odišiel ráno do PE a kvôli únave som sa poobede do BA už nevracal. Nič to aj tak to bol zaujímavý víkend.

Čouda napsal:
Tak si tak koukám na jeden televizní seriál a koho tam nevídim. TAX v roli ostříleného policisty (druhý zleva)

Tak to buď rád, že vidíš Taxe jenom v TV. Kdybys ho viděl ve skutečnosti, tak zaručeně utečeš. Apropó, už vím proč jsi se nezúčastnil pražské sleziny. Bál jsi se, co?..... :D :D :D :D :D :D :D :D

Nezúčastnil jsem se z jiných důvodů. Něco mi do toho přišlo, bohužel, ale jakmile se bude někde konat další slezina rád si s TAXem popovídám a to i klidně na téma, které tu na foru rozpoutalo tolik nevole. Jestli tu nevoli rozpoutám i u něho, tak ano, budu utíkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Musíte, ale uznat, že ta podoba je dokonalá...

Jak psali jiní, akce byla úspěšná. Sám mám natočeny cca 3 kazety na videu, a ve foťáku 500 fotek. Něco jsem v rychlosti vystrčil na K-report. Dokumentační video mám z jízdy cestou tam i zpět a protože jsem měl povolení tak jsem se dostal i na Lízu. Zážitek z jízdy na páře je opravdu cenný. Když chci s někým pokecat tak si musíme pořvat. Jinak jsme dobře pokecali s Taxem nebo spíš Tax pokecal se mnou pač jak známo jemu se ta huba nezastaví. Mates mi taky hodně překvapil jak se tam vyloupl, Dráčik měl harmonogram nee jak dlouho tam může být, ale kolik škopků si může dát. :lol: Dělám si legraci.
Až bude čas nějaký matroš dám k sosnutí. vystrčím ven.

Back
Nahoře