Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Změnil jsem název tratě včetně adresáře a úpravy souboru *.trk na původní "Trat 180" a vše chodí jak má včetně rozbalení souboru *.apk ....

bob57_cz napsal:
Takže to mám brát jako poctu... :idea:
V tomto případě ano.

bob57_cz napsal:
V totalu vidím totéž, ať si to přepříponuji z .apk na .pak nebo ne. Fce F3 a F4 to zobrazí s libovolnou příponou stejně.

A od kdy ti F3/F4 nejdříve dekomprimuje zabalený archiv? Co takhle nejdříve na tom přejmenovaném souboru použít ENTER a vstoupit do toho archivu a až v něm teprve používat tu F3 ?

Roman napsal:
Změnil jsem název tratě včetně adresáře a úpravy souboru *.trk na původní "Trat 180" a vše chodí jak má včetně rozbalení souboru *.apk ....

Název adresáře by neměl mít na tento problém vliv. A kromě položky NAME má vše podstatné název "trat 180" a jen položka name je jinak. A to by také nemělo mít vliv neboť je to jen informativní údaj. Ty to ale píšeš s velkým T na začátku. Že by byl zakopaný pes v tomto?

Je pravda,že původně se trať jmenovala jen trať 180,takhle to bylo nadefinováno hned od začátku.Pak jsem dodělal 183tku a ve vlastnostech tratě jsem jenom změnil název tratě.Možná opravdu jsem to měl nechat na původním názvu.

Co tam dělá ta diakritika? Neblbneš už trošku? Nebo to mělo být jen pro tuzemce a cizozemci neměli mít šanci to spustit?

Zcela původní název tratě byl přeci "Trat 180" bez diakritiky.

Takže na svých stránkách je opravena aktivita Sp 1960 pro trať 183, takže jakmile Šnek vydá opravený patch můžete tahat a hrát. Zdůrazňuji pokud opravný patch nebude mít, aktivita vám fungovat NEBUDE.

Kuba napsal:
Takže na svých stránkách je opravena aktivita Sp 1960 pro trať 183, takže jakmile Šnek vydá opravený patch můžete tahat a hrát. Zdůrazňuji pokud opravný patch nebude mít, aktivita vám fungovat NEBUDE.
Mohol si to spraviť ako Poison a aktivitu vydať v "rozbalenom" tvare. Akurát si asi musíš dať väčši pozor na kompetnosť všetkých zložiek.

nebulus napsal:
Kuba napsal:
Mohol si to spraviť ako Poison a aktivitu vydať v "rozbalenom" tvare. Akurát si asi musíš dať väčši pozor na kompetnosť všetkých zložiek.
Tady to je, doufám že jsem na nic nezapoměl.
http://www.kuba-msts.ic.cz/Aktivity_180_183/kb_Sp_1960.rar

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Aktivity půjdou spustit a nemusíte čekat na přepsání autory jednotlivých aktivit, půjdou i zabalit do apk.
Myslím,že nepůjdou spustit.Alespoň mě se to po opravě nepovedlo.Pokud je soubor act. tvořen pro trať 180 tak po přepsání na 183 soubor act.je nutné změnit.Tedy znovu editovat JŘ,charakteristiku,popis,zprávy,loose atd.Po té zabalit a rozbalit půjdou normálně.

Kubo, Tvůj Excelsior - to je PARÁDA !!!!

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
bob57_cz napsal:
Aktivity půjdou spustit a nemusíte čekat na přepsání autory jednotlivých aktivit, půjdou i zabalit do apk.
Myslím,že nepůjdou spustit.Alespoň mě se to po opravě nepovedlo.Pokud je soubor act. tvořen pro trať 180 tak po přepsání na 183 soubor act.je nutné změnit.Tedy znovu editovat JŘ,charakteristiku,popis,zprávy,loose atd.Po té zabalit a rozbalit půjdou normálně.
Blbost, funguje to přesně tak jak tvrdí Bob, mám to vyzkoušené.

Já zase pořád zápasím se spuštěním aktivity R 421.Pořád mi to ukazuje chybějící vozidla v Trainsetu
ZSSKvagB2,ZSSK_Amee_3,ZSSK_Bmee_2,id-153_a další.Trainset mám aktualizovaný.Tak nevím.

Šnek napsal:
Já zase pořád zápasím se spuštěním aktivity R 421.Pořád mi to ukazuje chybějící vozidla v Trainsetu
ZSSKvagB2,ZSSK_Amee_3,ZSSK_Bmee_2,id-153_a další.Trainset mám aktualizovaný.Tak nevím.

Kuba používá a i na to upozorňuje na svých stránkách vozidla, která nejsou součástí trainsetu BK. Takže si je budeš muset vyměnit. Nebo najít a stahnout.

To je mi jasný,jenže mě to pořád vykazuje plno dalších vozidel,které ani nejsou na stránkách poznamenaný.

Šnek napsal:
To je mi jasný,jenže mě to pořád vykazuje plno dalších vozidel,které ani nejsou na stránkách poznamenaný.

Možná jsou tam jinak označené adresáře, nebo neaktualizované engy, jinak mě nic nenapadá. Používám Activity Analysis pokud ho máš taky můžu ji nainstalovat a poslat Ti log. Abys viděl, jak to mám upravené třeba já. Jinak já jsem skončil v Čadci - načtení denních textur a konec.
Tak by mě zajímalo jak se to chová u tebe.

Back
Nahoře