G
Guest
Host
Tak objevil jsem možná Ameriku, ale na stránkách http://lokogalerie.wz.cz/index1.htm jsou k dispozici staniční hlášky,a také ze stanic metra v sekci Download
Sice je to v horší kvalitě, ale co takhle tyto hlášky dát do tratí, sice by se přehrávali za sebou, ale například ve trati Zvolen - Šurany autor tratě to tam instaloval. Dokonce jsem to slyšel i v jedné zahraniční trati, ale už jsem zapoměl, jak se ta trať jmenuje a bylo tam víc zvuků. Například, když vlak projížděl kolem kostela bylo slyšet bimbání, když vlak projížděl kolem tenisových kurtů byli slyšet fanoušci, nebo když vlak projížděl kolem pole s kravama, tak bylo slyšet kravské bučení.
Moc prosím stavitele tratí, kdyby to tam nějak napíchli, bylo by to lepší.
Doplněno :
Už jsem si vzpoměl, jednalo se o zahraniční trať Hoogdam Line
Sice je to v horší kvalitě, ale co takhle tyto hlášky dát do tratí, sice by se přehrávali za sebou, ale například ve trati Zvolen - Šurany autor tratě to tam instaloval. Dokonce jsem to slyšel i v jedné zahraniční trati, ale už jsem zapoměl, jak se ta trať jmenuje a bylo tam víc zvuků. Například, když vlak projížděl kolem kostela bylo slyšet bimbání, když vlak projížděl kolem tenisových kurtů byli slyšet fanoušci, nebo když vlak projížděl kolem pole s kravama, tak bylo slyšet kravské bučení.
Moc prosím stavitele tratí, kdyby to tam nějak napíchli, bylo by to lepší.
Doplněno :
Už jsem si vzpoměl, jednalo se o zahraniční trať Hoogdam Line
Naposled editoval moderátor: