Ktore trate?

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Ivan.ps

Hradlař
Cawte. Viete mi niekto prosim povedat, ktore trate sa daju na 100 percent stiahnut z netu a ktore sa naozaj oplatia stiahnut??? Pretoze, co som nasiel odkazy na trate tak vacsinou sa daju iba objednat, alebo niektre trate mi nefunguju, alebo niektore odkazy nefunguju.

Ja mam zatial iba trat ZSR150 a trat LUhacovice.

Stiahol som si aj trat Caslav-Tremosnice, ale ta ma stale vyhadzuje do windowsu.Dakujem

Ivan.ps napsal:
Cawte. Viete mi niekto prosim povedat, ktore trate sa daju na 100 percent stiahnut z netu a ktore sa naozaj oplatia stiahnut??? Pretoze, co som nasiel odkazy na trate tak vacsinou sa daju iba objednat, alebo niektre trate mi nefunguju, alebo niektore odkazy nefunguju.

Ja mam zatial iba trat ZSR150 a trat LUhacovice.

Stiahol som si aj trat Caslav-Tremosnice, ale ta ma stale vyhadzuje do windowsu.Dakujem

Už jsem to psal jednou....odkazy na free tratě jsou zde http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1114/

Je to přehledně rozděleno na free a ty, které lze objednat.....

Hláška, že to vyhazuje do windowsů je nicneříkající blábol hodný pavlačové drbny typu JPP...jedna paní povídala.....

Vyhazuje to při stahování, instalaci, hraní? Volná jízda nebo je to aktivita?
Trošku více infromací by nezaškodilo......

Jinak ŽSR150 a Luhačovice NESMÍ jít dohromady... větším a důraznějším už to napsat bohužel nejde....obecně

GLOBAL pro Bratislava-Praha a Luhačovice se NESNÁŠÍ s GLOBALEM jakýkoliv Xtracks....

každá má odlišný global a tyto se nesnášejí.....to je ta možná příčina pádu.....

Mi nepadá ani jedna z nich.....

Naposled editoval moderátor:
Tak ten odkaz som uz pozeral, ale napriklad odkaz na trat Olomouc-Opava nejde.

A ta trat ma vyhadzuje do windowsu, hned pri zapnuti. Ani sa nedostanem do hlavneho menu.

A to ze tie dve trate nemozu idt spolu, to viem, to uz mam ja doriesene.

Ivan.ps napsal:
Tak ten odkaz som uz pozeral, ale napriklad odkaz na trat Olomouc-Opava nejde.

A ta trat ma vyhadzuje do windowsu, hned pri zapnuti. Ani sa nedostanem do hlavneho menu.

A to ze tie dve trate nemozu idt spolu, to viem, to uz mam ja doriesene.
Takže odkaz přímo na tu trať je http://www.train-sim.cz/Trat_Op_Ol/Opava_Olomouc.php

A pokud to padá hned po zapnutí, tak na 100% je to to, že tam máš nepřátelský global ...zřejmě z té ZSR150.....ověř si to ještě jednou..

Mimochodem....text chybové hlášky, pokud tam nějaký je, by se taky šiknul....

Naposled editoval moderátor:
Ešte je otázka či si tie trate vieš dobre nainštalovať...
Martens, len kľud... :)

Riešíme to aj takto.
Máš Global Luhačovíc a Global napr. trate č. 150...
Chceš sa hrať so 150.
Global Luhačovíc z hry vystrihneš, nakopíruješ ho inde.
Global 150 prilepíš do priečinka z hrou.
A zasa naopak.

Alebo je tu druhá(blbá možnosť, ale pohodlnejšia)
nainštaluješ hru, priečinok z hrou okopíruješ povedzme na iný disk, alebo niekde inde.
Budeš mať Microsoft train simulator, a druhý bude napr. Microsoft train simulator X... Do jedného z priečinkov nahraješ Global 150tky, do druhého priečinku dáš Global Luhačovíc.
A tak ďalej.
Ale toto je fakt pohodlnejšie, no zaberá to miesto na disku, nie je to výhodné.
Vyber si...

Erik napsal:
Ešte je otázka či si tie trate vieš dobre nainštalovať...
Martens, len kľud... :)

Riešíme to aj takto.
Máš Global Luhačovíc a Global napr. trate č. 150...
Chceš sa hrať so 150.
Global Luhačovíc z hry vystrihneš, nakopíruješ ho inde.
Global 150 prilepíš do priečinka z hrou.
A zasa naopak.

Alebo je tu druhá(blbá možnosť, ale pohodlnejšia)
nainštaluješ hru, priečinok z hrou okopíruješ povedzme na iný disk, alebo niekde inde.
Budeš mať Microsoft train simulator, a druhý bude napr. Microsoft train simulator X... Do jedného z priečinkov nahraješ Global 150tky, do druhého priečinku dáš Global Luhačovíc.
A tak ďalej.
Ale toto je fakt pohodlnejšie, no zaberá to miesto na disku, nie je to výhodné.
Vyber si...
No má to jednu nevýhodu.....a to složitější postup při rozbalování aktivit

Ja to riešim pohodlnejšie. Vytvoril som si bat súbory a keď chcem mať nainštalovanú kontrétnu trať, tak jednoducho spustím tento bat súbor. Aktuálnu trať v MSTS mi presunie do zálohy vrátane príslušného Globalu a potom presunie do MSTS trať aj s Globálom ktorú tam chcem mať. Je to záležitosť 1-2 sekundy (pokiaľ je záloha aj MSTS na jednom disku). Takto mám v MSTS vždy iba 1 trať + zodpovedajúci Global.
Ja dokonca presúvam aj príslušné adresáre Sound. Ale to je už otázka individuálneho nastavenia zvukov v MSTS. Ja som si to urobil takto a vyhovuje mi to!

Presúvaním stratíš čas, ja som mal oba globaly tam kde majú byť a len som vždy jeden premenoval na GLOBALbp, alebo GLOBALxtr a bol pokoj. S traťami to síce nejde, ale v adresári ROUTES som mal ešte adresár "zaloha" a v ňom všetky trate a ktorú som chcel, tak som ju presunul o adresár vyššie. Ale sú všelijaké finty. A pri presúvaní sa mi stalo, že nejaké zložky z dotyčného adresára jednoducho zmizli, ale možno som niečo posr*l ja.

Já to mám podobně vyřešené, možná jsem už o tom hovořil. Já mám dva Globály a dva Routes. Když se chci projíždět nebo dělat aktivity po trati 321. Tak jednoduše mám adresář Global a Routes a druhý Global mám přejmenovaný na Global-BP a Routes-BP, když se chci projíždět po trati Bratislava- Praha, tak přejmenuji adresář na Global-321 a Routes-321 a je to.

Ale mohl bych vyzkoušet i ten bat soubor. Kebarko mohl by si mi dát výpis toho bat souboru ? Ten kdo vynalezl program Activity Mover by mohl udělat podobný prográmek na přesun adresaře Global a Routes. Jinak třeba a to je povinnost, pokud chcete mít v adresáři trať 321, tak musíte mít i defaultní tratě, jinak vás to bude posílat k Billovi.

Jinak já s adresářem SOUND vůbec nehýbám, podle mne zvuky na to nemají žádný vliv. Důležitý je Global a Routes.

Jiří napsal:
Ten kdo vynalezl program Activity Mover by mohl udělat podobný prográmek na přesun adresaře Global a Routes.
No mám to v plánu jako jednu z vlastností...ale nebude to jenom Activity Mover.....

Martens napsal:
Jiří napsal:
Ten kdo vynalezl program Activity Mover by mohl udělat podobný prográmek na přesun adresaře Global a Routes.
No mám to v plánu jako jednu z vlastností...ale nebude to jenom Activity Mover.....
Na přesun samotných GLOBAL je někde na HUNG.stránkách utilitka MSTSGlob.exe pro vzájemné přejmenování 3 Globú : GLOBALO, GLOBALX, GLOBALY.
Já mám před dokončením jednoduchý DAFK pro msts, kde si budete moci vybírat volitelně nezávisle adresáře Global, Gui, Sound, Trains, Routes a to vše v rozsahu A-Z, takže možností na experimentování bude dost. Navíc to bude prohazovat mezi verzemi train.exe s a bez patche BIN a za dodržení určitých podmínek budou možné i automatizované změny kabin.
Má to jen jednu nevýhodu - nedá se to ovládat myší, ale musí se vybírat písmeno pro zvolení klávesy ze seznamu v menu, protože je to jen obyčejný *.bat . Nejsem programátor a VB či C++ se nebudu už na stará kolena učit, takže žádné XP omalovánky v grafice nejsou.( Důležité ale je, že je to funkční ).

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře