Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pawlik napsal:... To asi nebude stačit, Taxův kološtafl asi není ten samý jako rubikův.
Petr Novák napsal:Ty piváky by se velice šikly v msts![]()
Já nevím, ale kdo zná moje stránky tak ví, že několik desítek piváků s texturami od Carlose je přes dva roky (květen 2011) již zveřejněno. Ale se čtením a porozuměním textu bývá problém, jak pozoruji mnohokráte.Petr Novák napsal:Ty piváky by se velice šikly v msts![]()
Pikku napsal:... Já nevím, ale kdo zná moje stránky tak ví, že několik desítek piváků s texturami od Carlose je přes dva roky (květen 2011) již zveřejněno. ...
No nějaké tam jsou,ale desítky?Pikku napsal:Já nevím, ale kdo zná moje stránky tak ví, že několik desítek piváků s texturami od Carlose je přes dva roky (květen 2011) již zveřejněno. Ale se čtením a porozuměním textu bývá problém, jak pozoruji mnohokráte.Petr Novák napsal:Ty piváky by se velice šikly v msts![]()
Sakryš, dělám machra a neumím ani napsat příspvěvek do fora s citacemi![]()
Ahoj Taxi, no to já zase dle typu vozu bych věděl kde hledat okamžitě a navíc je tam obrázek, na který když klikneš, tak tě ty piváky musí rovnou lištit.Tax napsal:Ono tam kde sú ani ja by som ich nehľadalPikku napsal:... Já nevím, ale kdo zná moje stránky tak ví, že několik desítek piváků s texturami od Carlose je přes dva roky (květen 2011) již zveřejněno. ...Ako si potom majú pomôcť poniektorí pologramotní členovia ?
Petr Novák napsal:No nějaké tam jsou,ale desítky?
E499_2002 napsal:U Blažováka je také Sodovkárna Járy Cimrmana.![]()
E499_2002 napsal:Omg. Na platinovém podnosu:http://blazovak-msts-aktivity.webnode.cz/products/sjc-vuz-lp/