Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To bych docela rád věděl jaký je mezi 363 045 a 047 rozdíl,mám takoví pocit že víma kamufláže jsou na chlup stejnéHawk napsal:2 Dem> Já myslel, že jen skinuješ? Myslím, že Jarda měl namysli to, že by udělal nový model.
Nebo se mýlím?
Ja som myslel skin na Jardov model. Zatial len skinujem.Hawk napsal:2 Dem> Já myslel, že jen skinuješ? Myslím, že Jarda měl namysli to, že by udělal nový model.
Nebo se mýlím?
Amazon napsal:Ahoj, zdravim..jak asi víte, v sobotu projel z Prahy přes Cheb dál na západ OE. S radostí jsem zjistil že v trainsetu je všech 17 vozů tohoto skvostu na kolejích, byť defeault modely se sníženou kvalitou, ale buďme za ně rádi. Teď co mám na srdci..nevíte náhodou někdo přesné řazení tohoto vlaku? Mám na mysli čísla jednotlivých vozů jak jsou za sebou řazeny..např hned za loko je řazen vůz číslo 3552..takže kdyby jste někdo měl nějaký info byl bych za něj rád, předem díky
Amazon napsal:Bohužel defeault consisty už nemám, tak pokud by se někdo našel a byl by tak laskav a mohl mi jej poslat...
Taky jsem byl "u toho", když OE projel přes Sokolov, natočil jsem si průjezd na kameru, poté následovala rychlá stíhací jízda do Chebu, abych stihl příjezd OE, což se povedlo. V chebu se přepřahalo na dvojici DB dieselových mašin. Bohužel zatim ještě nemám k dispozici záznam, kamarád mi to musí přetáhnout na dvd a vypálit, poté snad budu schopen dát to řazení dohromady
Jaroslav Skůra napsal:Amazon napsal:Ahoj, zdravim..jak asi víte, v sobotu projel z Prahy přes Cheb dál na západ OE. S radostí jsem zjistil že v trainsetu je všech 17 vozů tohoto skvostu na kolejích.......
To Pikku: Nejvíc by OE slušela některá z Tvých parniček!!!