Jak upravím východ a západ slunce ?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
G

Guest

Host
Existuje nějaký program,který upraví dle libosti východ a západ slunce ? A pokud ne, u kterých položek se upraví východ slunce tak, aby místo v 7 hodin bylo světlo již v 5 hodin ráno.

MSTS Bin Manual.pdf str. 4

- v envfiles/*.env ( sun, snow.... ) si nájdi
World_sky_satellite
a uprav si východ a západ slnka...

Jiří - v zimě není světlo v 5 hodin ráno,tak pozor na to,co vlastně upravuješ,ono to není tak triviální,jak si myslíš.

zsbeer napsal:

World_sky_satellite

Je to špatný návod, protože se tam musí nastavit rise time, set time a u některých tratích jsou informace uloženy místo v sun.env v jiných souborech. Proto bych ocenil,kdyby existoval nějaký na to program ( na způsobu EngMex).

Jiří napsal:
zsbeer napsal:

World_sky_satellite

Je to špatný návod, protože se tam musí nastavit rise time, set time a u některých tratích jsou informace uloženy místo v sun.env v jiných souborech. Proto bych ocenil,kdyby existoval nějaký na to program ( na způsobu EngMex).

Hmm, zvláštní.....tak jsem něco nastavil podle špatného návodu a funguje to......

jediné, v čem s Tebou Jiří můžu souhlasit je to, že těch *.env souborů je tam více....

Petr Novák napsal:
Jiří - v zimě není světlo v 5 hodin ráno,tak pozor na to,co vlastně upravuješ,ono to není tak triviální,jak si myslíš.

Já si myslím že asi hodně jezdí v létě a pokud jezdí skoro 99,9% v létě tak aď si nastaví letní východ a západ slunce.V zimě to beru že východ v 7.00 a západ v 17.00.Jábych udělal tak jako to má Microsoft Flight Simulator 2002,kde je kalendář a i roční období.Čas se tam dá nastavit systémový anebo jaký bude zrovna ve hře.Já tam používám systémový čas a musím říct že východ a západ slunce tam je tak jak je tomu i ve skutečnosti.To znamená v létě východ ve 4.30 a západ ve 22.00.V zimě to je zas v 7.00 východ a západ v 17.00.Takže kdyby tohle udělali i v MSTS,myslím si že by to bylo asi super.Lukáš M.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře