Po instalaci nemám složku Editors and Tools

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
G

Guest

Host
Vážení,
mám velký problém, koupil jsem si MSTS a těšil jsem se, jak si budu stavět nové tratě. Složka Editors and Tools není po instalaci na disku a jak jsem se díval na obsah dvou instalačních CD, není ani na těchto CD. Jedná se přitom o originální CD, jejichž distribuci provádí firmy UBISOFT a PLAYMAN. Na mé e-mail dotazy neodpověděla ani firma PLAYMAN ani firma MICROSOFT. Prosím o radu, děkuji moc.
Libor Štolc
724 292 462
libor.stolc@telecom.cz

Naposled editoval moderátor:
Libor Štolc napsal:
Vážení,
mám velký problém, koupil jsem si MSTS a těšil jsem se, jak si budu stavět nové tratě. Složka Editors and Tools není po instalaci na disku a jak jsem se díval na obsah dvou instalačních CD, není ani na těchto CD. Jedná se přitom o originální CD, jejichž distribuci provádí firmy UBISOFT a PLAYMAN. Na mé e-mail dotazy neodpověděla ani firma PLAYMAN ani firma MICROSOFT. Prosím o radu, děkuji moc.
Libor Štolc
724 292 462
libor.stolc@telecom.cz
Složka Editors ani Tools tam není, maximálně tak utils, ale tam jsou spíše pomocné programy......vlastní editor se spouští pomocí programu train.exe s parametrem -runeditor

"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\launcher.exe" -runeditor

Podívej se ještě do Start menu ve Windowsech, jestli tam máš nabídky pro MSTS

Naposled editoval moderátor:
Editors and Tools

Díky, chyba byla ve mně. Špatně jsem si přeložil popis. Již mi to funguje.

Re: Editors and Tools

Libor Štolc napsal:
Díky, chyba byla ve mně. Špatně jsem si přeložil popis. Již mi to funguje.
No , ono už to tak bývá, že v 90% je chyba někde mezi klávesnicí a židlí.....ale hlavně, že ti to funguje....tak hor sa do stavby......

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře