Aktivita R 223 Vihorlat /bp71/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vasek
  • Datum začátku Datum začátku

Vasek

Pokladník
Mám problém v této act.:
V 20:28 kdy vyjedu z hlaváku směrem do Libně,projedu tunel a proti je nějaký traffic a místo toho aby se vexle postavila doprava
jedu rovně a srazim se s vlakem.Žádám tímto autora,aby se mi k tomu vyjádřil.viz.obrázek
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://mujweb.cz/zabava/busy/msts/msts-vihorlat.jpg

Já jsem sice autor této aktivity, ale dělal jsem jí někdy v listopadu minulého roku, opravu na poslední aktualizaci jsem nedělal. Jelikož trať BP nemám ve svém počítači tak ji nemůžu ani vyzkoušet. Podle toho co popisuješ, tak to vypadá že autor opravené verze udělal špatně paths řízeného vlaku a na výhybně Vítkov postavil cestu do přímého směru místo do odbočného.

Vasek napsal:
Mám problém v této act.:
V 20:28 kdy vyjedu z hlaváku směrem do Libně,projedu tunel a proti je nějaký traffic a místo toho aby se vexle postavila doprava
jedu rovně a srazim se s vlakem.Žádám tímto autora,aby se mi k tomu vyjádřil.viz.obrázek
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://mujweb.cz/zabava/busy/msts/msts-vihorlat.jpg
Tak mě se stalo to samé,vyjel jsem z tunelu a už jsme byli vsobě.

Takže som sa na toho Vihorlata pozrel, a naozaj bol zlý paths - namiesto odbočky tam bol rovný smer ... Neviem či som chybu urobil ja, alebo autor.Ale ak sa dobre pamätám ja som opravoval paths v Pardubiciach, Kostěniciach, Moravanoch, Uhersku, Chocni, ČT a pri Zábřehu.Zaujímavé je, že nikoho nenapadlo kuknúť do AE.Takže opravenú aktivitu si môžete sťiahnuť tu

Mirec napsal:
Takže som sa na toho Vihorlata pozrel, a naozaj bol zlý paths - namiesto odbočky tam bol rovný smer ... Neviem či som chybu urobil ja, alebo autor.Ale ak sa dobre pamätám ja som opravoval paths v Pardubiciach, Kostěniciach, Moravanoch, Uhersku, Chocni, ČT a pri Zábřehu.Zaujímavé je, že nikoho nenapadlo kuknúť do AE.Takže opravenú aktivitu si môžete sťiahnuť tu
Tak opravdu už to tam za tím tunelem jede dobře.Mám,ale ještě pár připomínek.Tak za prvé:není mi jasné proč se jede z Poříčan po nesprávné koleji když tam nic nepředjíždím a za druhé:dojel jsem zpožděnej před Velim a tam jsem zůstal stát u vjezdového návěstidla na červenou a stál jsem a stál a nic se nedělo,no a když jsem tam stál už 10min. tak jsem to vzdal.

zajímalo by to i mě. Včera jsem jí jel a zůstal jsem stát cca 9,7 km před Kolínem, kde jsem stál na červený asi hodinu, pak jsem to vzdal

No keď som túto aktivitu išiel naposledy, všetko bolo OK.Po oprave netuším, ale ak bude viacej času hodím si sňou šichtu.

Tak jsem včera tuto aktivitku jel a stejný problém s červenou.... Snažil se tam jet nějaký vlak. V dálce je vidět. A nějak se mi nezdá jet celou cestu po nesprávné koleji, nebude v tom chyba?

Aktivita začala opravdu pěkně... :(
Přejedu si takhle viadukt v Úvalech, dám tomu plnej knedlík a jak se blížim k Tuklatům najednou vidím výstrahu. Tak to zase shodím, červená, rychlobrzda a proti mě v nulté koleji stojí rychlík.
Asi mě měli uhnout v Úvalech bokem.
Udivuje mě, že Davidus dojel až před Kolín.
Stalo se to někomu také?

Pawlik napsal:
Aktivita začala opravdu pěkně... :(
Přejedu si takhle viadukt v Úvalech, dám tomu plnej knedlík a jak se blížim k Tuklatům najednou vidím výstrahu. Tak to zase shodím, červená, rychlobrzda a proti mě v nulté koleji stojí rychlík.
Asi mě měli uhnout v Úvalech bokem.
Udivuje mě, že Davidus dojel až před Kolín.
Stalo se to někomu také?

Ano. Já jsem skončil taky tam.

Takže panstvo, pozrel som sa na Vihorlata a po Poříčany OK, tam som zostal stáť pred vchodovým.Aj v AE sa vlak hráča zasekne pred Poříčanmi.Nechápem to, naposledy išlo všetko ako po masle a navyše nič pred vami nejde, tak nechápem čo nás môže blokovať. :roll:

No já jsem zůstal stát na červenou proto, že proti mně stál jinej vlak. Taky jsem nabral malinko zpoždění, tak to mohlo být i tím.

Jak jsem už tady psal jednou ,do Poříčan to jde dobře z Poříčan se jede nesmyslně po nesprávné koleji až ke klacku do Velimi kde je červená a ta tam je pořád.Mohlo by se tam stát třeba týden a stejně se nic neděje.Jo a žádný vlak proti jsem neviděl a to ani na vedlejší koleji.

Problém toho vlaku v Úvalech bude asi následující:

Kdo se trochu loudal jako já, tak ho v nulté koleji chytil v protisměru.
Načetl se těsně potom, co jsem vjel do prvního vzdalováku za Úvaly, protože mi vyskočila výstraha a hned na stůj.
Kdo jel rychleji, tak zmíněný úsek projel asi ještě dřív, než se tam vlak načetl.
Každopádně tam tak jako tak asi být nemá, nebo se má v Úvalech přejet zpět na 1. TK.

Pawlik napsal:
Problém toho vlaku v Úvalech bude asi následující:

Kdo se trochu loudal jako já, tak ho v nulté koleji chytil v protisměru.
Načetl se těsně potom, co jsem vjel do prvního vzdalováku za Úvaly, protože mi vyskočila výstraha a hned na stůj.
Kdo jel rychleji, tak zmíněný úsek projel asi ještě dřív, než se tam vlak načetl.
Každopádně tam tak jako tak asi být nemá, nebo se má v Úvalech přejet zpět na 1. TK.

Pawlík, a ako mi vysvetlíš toto:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/uvaly.gif

P.S. - Mal som sekeru niekoľkých min.

Mirec, a jak mi vysvětlíš toto: :)
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://student.fsid.cvut.cz/~krulich/tuklaty.jpg

Je to trošku tmavší, nechtěl jsem fírovi svítit do ksichtu :wink:

Nechci se dohadovat, zřejmě jsme jeli oba v jiný čas a někde se to zadrhlo. Chci si jen udělat jasno.
Na vjezdu do Úval jsem předjížděl nákladní vlak stojící v 1. TK.
Možná je to ten na tvém screenu.
V nulté za Úvaly jsem pak narazil v protisměru na rychlík v čele s krysou.
Ty jsi ho potkal kde?

Otevřel jsem si aktivitu v editoru a za Úvaly přibližně ve 20:54
se načítají v nulté koleji rychlík (ten, který potkám) a ve druhé směr do Prahy další vlak.
Po jejich zmizení se načtou vlaky ve stanici Český Brod a asi za 2 minuty zmizí.
Jak na to teď koukám, vlak na tvém screenu je z vjezdu do Úval.
o ten se mi nejedná. Ten tam byl a je to v pořádku.
Není možné, že nějakým nedopatřením máš na webu jinou verzi aktivity?

Schválně jsem to zkusil ještě jednou a jel jsem rychleji, ale stejně stop a na ten rychlík jsem pěkně musel počkat. Skončil jsem přesně jako na screenu. :(

Pawlik napsal:
Otevřel jsem si aktivitu v editoru a za Úvaly přibližně ve 20:54
se načítají v nulté koleji rychlík (ten, který potkám) a ve druhé směr do Prahy další vlak.
Po jejich zmizení se načtou vlaky ve stanici Český Brod a asi za 2 minuty zmizí.
Jak na to teď koukám, vlak na tvém screenu je z vjezdu do Úval.
o ten se mi nejedná. Ten tam byl a je to v pořádku.
Není možné, že nějakým nedopatřením máš na webu jinou verzi aktivity?
No ja som za Úvalmi tuším stretol v 2. TK traffic, ale neviem či to bola tá krysa.Takže vjazd a prejazd Úvalmi bol v pohode? Ale musím povedať že je mi to veľkou záhadou ... Aktivitu so si zobral z webu, ktorá je teraz na download.Takže apk súbory by sme mali mať rovnaké.Ale aj tak nechápem ako je možné že ja som došiel až po Poříčany, iný po Kolín a ty iba za Úvaly ... :roll:

Back
Nahoře